Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zaraz zwymiotuję. PC to, PC tamto, no kur.wa! Zgłosiłem wszystkich za offtopic. Przypomnę nazwę tematu:

Console Wars

Nie "System Wars", i nie "Platform Wars". Obecnie mamy na rynku cztery liczące się CONSOLE - PS4, Xbox One, Wii U i Ouya.

Dziękuję za uwagę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten gtx 670zł to czego ma być przykładem? Ta karta NOWA kosztuje kur.wa 750zł. w konsolach jest laptopowe gpu warte 300/350zł, gdyby FC4 wyglądał gorzej na 2 razy droższej karcie to byłby to ostateczny upadek PC gejmingu. 

Opublikowano
Nie badzmy cyniczni, obecnie dluzej czekam zeby pograc na PS4 przez wszystkie aktualizacje, patche, intalacje niz jak odpalam gre przez steam na PC.

Już miałem ci przybijać pionę, bo dobrze prawisz a tu taka głupota. Na żadne aktualizacje czy patche nie musisz czekać na PS4, te się robią w tle i podczas ich pobierania możesz normalnie grac w grę. Podobnie z instalacją, wystarczy kila do kilkunastu sekund od włożenia płyty do konsoli i już można grać w grę, reszta gry również instaluje się w tle.

Opublikowano

Aux ma chyba zły dzień bo mu tak ciśnienie skoczyło.

Zgłosiłem wszystkich za offtopic.

No no poważna sprawa biorąc pod uwagę fakt,że jesteśmy w Console Wars czyli najbardziej śmietnikowym temacie tego forum.

Opublikowano

hehe, jaka cisza się zrobiła. Żartowałem z tym zgłaszaniem, nie jestem kapusiem. Gadajcie sobie o PC, śmiało.

Zły dzień? Owszem, kac morderca nie pozwala grać :(

Opublikowano

Nie badzmy cyniczni, obecnie dluzej czekam zeby pograc na PS4 przez wszystkie aktualizacje, patche, intalacje niz jak odpalam gre przez steam na PC.

Już miałem ci przybijać pionę, bo dobrze prawisz a tu taka głupota. Na żadne aktualizacje czy patche nie musisz czekać na PS4, te się robią w tle i podczas ich pobierania możesz normalnie grac w grę. Podobnie z instalacją, wystarczy kila do kilkunastu sekund od włożenia płyty do konsoli i już można grać w grę, reszta gry również instaluje się w tle.

Niekiedy trzeba poczekac dluzej, zaleznie od gry i patcha (LoTF 7.5gb na premiere) i od tego czy ma tryb online. Ale nie przecze, mozna odrazu zagrac, chcialem jedynie zaznaczyc ze problematycznosc z PC to nie jest taki problem jak go maluja, przynajmniej ja je miewam rzadko.

Wracajac do tematu konsol, 3DS i Vita > reszta. Dziekuje.

Opublikowano

Zaraz zwymiotuję. PC to, PC tamto, no kur.wa! Zgłosiłem wszystkich za offtopic. Przypomnę nazwę tematu:

Console Wars

Nie "System Wars", i nie "Platform Wars". Obecnie mamy na rynku cztery liczące się CONSOLE - PS4, Xbox One, Wii U i Ouya.

Dziękuję za uwagę.

Admin już się wypowiadał na ten temat i nie masz racji. Także nasmaruj dupsko i próbuj walczyć dalej. A jak Ci się nie podoba to wiesz gdzie są drzwi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Owszem, kac morderca nie pozwala grać

Ja zaś bym w coś pyknął ale tyle tego rozkopane,że sam nie wiem od czego zacząc :/A kolejne tytuł w drodze...

Opublikowano

Moze admin nie zna angielskiego i nie wie co oznacza Console Wars.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja zaczalem Divinity, czeka Tales of Hearts R w folii, ace attorney nowe bym wkoncu zaliczyl i zelde jakas a dodatkowo mam ochote na Golden Sun i Advance Wars na GBA. Co robic.

Opublikowano

Admin już się wypowiadał na ten temat i nie masz racji. Także nasmaruj dupsko i próbuj walczyć dalej. A jak Ci się nie podoba to wiesz gdzie są drzwi.

Podaj link do tej wypowiedzi admina. I grzeczniej proszę.

Opublikowano

Adi gole słowa w tym temacie nic nie znaczą, w szczególności z ust takiego blacharza jak ty.

No nie uwierzę ze karta za 500zl wygeneruje to co widzimy w Far Cry 4

http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page3.html

Chodzi mi o 750 TI. Przy czym nie wiemy czy do benchmarka była kręcona, prawodopodobnie nie, testowali na rozdzielczosci 1920x1200.

No dobra, 550zł - http://allegro.pl/asus-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-alloy-3-0-promo-i4809020688.html

Ta sama w porównaniu Digital Foundry w nowym CoD:

Dziwnie się czuje brudząc sobie ręce gadaniem o klatkach i sprzęcie tutaj, to wasza domena klapki :/

Opublikowano

Ja zaczalem Divinity, czeka Tales of Hearts R w folii, ace attorney nowe bym wkoncu zaliczyl i zelde jakas a dodatkowo mam ochote na Golden Sun i Advance Wars na GBA. Co robic.

Ciężki jest żywot gracza.Zwłaszcza tego multiplatformowego.

Opublikowano

Ależ ja nie lubię PC i pececiarzy, to nawet boty w porównaniu z nimi są mi jak bracia. PC u mnie tylko jako multimedialny kombajn, co i tak już się nieco przedawniło. Tak DR3 i Ryse choć nie exy to ogram na Xboxie. 

Opublikowano

A ja nie lubię klapkow zakały gejmingu i hipokryci.

Opublikowano

Myśleliście nad organizacją jakiegoś marszu antypecetowego? Albo nad zebraniem ekipy i zrobieniem wjazdu na pełnej qrwie na jakiś turniej LAN z kijami bejsbolowymi żeby nawrócić ich na inną platforme do grania? Myślę, że był by to największy wyraz szacunku wobec boga Sony. 

Opublikowano

Myśleliście nad organizacją jakiegoś marszu antypecetowego? Albo nad zebraniem ekipy i zrobieniem wjazdu na pełnej qrwie na jakiś turniej LAN z kijami bejsbolowymi żeby nawrócić ich na inną platforme do grania? Myślę, że był by to największy wyraz szacunku wobec boga Sony.

Ale ty nieogar jesteś, nikt nie chodzi na pclaba i nie głosi swoich mądrości dotyczących konsol.

Oczekujemy wiec tego samego, będąc w dziale (tu tłumaczenie dla admina - Wojny Konsolowe) liczymy na wojny dotyczące innych konsol a nie (pipi)enia o PC

Mnie osobiście kompletnie wali PC, nie mam czasu na ogranie wszystkiego na PS4 co chce.

Owszem sa tytuły ktore sa na PC fajne, ale znajdę wtedy odpowiedni temat na forum by o tym rozmawiać.

Zdaje sobie sprawę z tego ze wp.er.dalacie sie z butami w temat który was nie dotyczy w celu podbudowania ego? Albo głoszenia własnych światopoglądów ktore nikogo, myśle ze to naturalny wyuczony nawyk po wklejaniu na forach swojej specyfikacji i w ilu klatkach w danym momencie stojąc pod odpowiednim katem wycelowanym w dana rzecz wam chodzi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No juz lece do biedronki po PC za tysiac zlotych zeby pograc w nowego CoDa aka ''(pipi) obesrane'' i pewnie jeszcze Hearthstone to monstrum pociagnie   :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Znajdź sobie, jest gdzieś w tym temacie. Wolę sobie pograć w This War of Mine niż szukać czegoś czego Tobie się nie chce.

Opublikowano

Znajdź sobie, jest gdzieś w tym temacie. Wolę sobie pograć w This War of Mine niż szukać czegoś czego Tobie się nie chce.
Tez pirat jak Far Cry 4?

Dobra gra?

Opublikowano
Tez pirat jak Far Cry 4?

Dobra gra?

http://steamcommunity.com/id/Suteq

Tak, pirat.

I tak, dobra aczkolwiek oczekiwałem czegoś innego. To takie Papers, please w wojennej formule, trudna więc nie dla januszy.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.