Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nfs underground goty, szkoda, ze to pewnie fake albo go z(pipi)ia. MS powinien zrobic Forze Underground zamiast FH3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Teraz jaki demage control xD wolałem MK 9 niż SF IV ,  ALE JARANKO SF V USKUTECZNIONE

tak bo od zawsze kocham ta seria i capcomowskie bijatyki, ktore ogrywalem z checia na psp, ps3 i wczesniej na psx i ps2, raz jedyny nie kupilem SF4 bo wybralem bardziej casualowego MK9 by miec w co grac z kolegami, ktorzy wpadaja na flaszke na chate i juz Bluber twierdzi nie moge sie jarac piatka - hipokryzja

Opublikowano

Teraz jaki demage control xD wolałem MK 9 niż SF IV , ALE JARANKO SF V USKUTECZNIONE

no i?

Opublikowano

Kur.wa Console Wars jak zawsze dostarcza - jeszcze nie potwierdzono oficjalnie platform, a już pieją, że to ex. A jak na bota wychodzi coś, co jest dostępne również na PC to już exem nie jest :banderas:

PODWÓJNE STANDARDY

iD3vmCTsR2KN9.png

Ślepy?

Fajnie się czyta, jak nagle boty, które cisną w Titanfalla w 792p, ograją na pececie :lol:

Opublikowano

aaa i MK mial super tryb story i pelno zawartosci dla singlowego gracza i swietnie oddawal klimat starych czesci, nie wstydze sie ze wybralem na ps3 MK9 zamiast SF4 choc dalej kocham bijatyki capcomu i na kazdym systemie sony jaki kiedykolwiek wyszedl je mialem i ogrywalem

Opublikowano

Ja poczekam aż wyjdzie Street Fighter V : Super Duper Hyper Ultra 5th strike Turbo HD 3D Remix. Bo pewnie tyle będzie edycji.

Opublikowano

No i będzie ta edycja pewnie też na Xbonie. No ale można wrzucać SFV do exów na PS4, a nowego Tomb Raidera do exów na X1 :)

Opublikowano

No i będzie ta edycja pewnie też na Xbonie. No ale można wrzucać SFV do exów na PS4, a nowego Tomb Raidera do exów na X1 :)

Nie bo przy TR zaznaczono, że to tylko ex na 2015. Przy SF V jest tylko info, że to ex.

:)

Opublikowano

Teraz jaki demage control xD wolałem MK 9 niż SF IV , ALE JARANKO SF V USKUTECZNIONE

no i?

No i beka bo jakby było, że to multiplatforma też na XO , to by było ok, fajna gra i nic więcej 0 słownie ZERO jaranka.

Opublikowano

a tak na powaznie to ostatnio jest totalna przeginka na te personalne podjazdy w imie obrony konsol, juz wiele razy pisalem ze CW jest okropne ostatnio i zaraza z tego tematu juz sie rozprzestrzenila tez na inne tematy

a tymczasem w temacie targów...

jest tez na pc wiec exem nie jest ale i tak beka okrutna ze szrota i jakas tam bombka, sam przeczuwalem super street fighter 4 turbo a tu jednak sf5 od razu

ficuś i jego podwójne standardy  :reggie:

Opublikowano

aaa i MK mial super tryb story i pelno zawartosci dla singlowego gracza i swietnie oddawal klimat starych czesci, nie wstydze sie ze wybralem na ps3 MK9 zamiast SF4 choc dalej kocham bijatyki capcomu i na kazdym systemie sony jaki kiedykolwiek wyszedl je mialem i ogrywalem

Też wole MK od SF i dlatego nie jaram się V i to, że jest konsolowym exem nie robi mi kompletnie.

@Kermit

xD no caly ficek, będzie pie.rdolił o exach z XO na PC, ALE VITA KRÓL INDYKI Z PC TAKIE DOBRE

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

to jest personalny podjazd do kogos w tym co napisalem w temacie targow co zacytowales kermit?

Facepalm_%281%29.png

Opublikowano

Nie bo przy TR zaznaczono, że to tylko ex na 2015. Przy SF V jest tylko info, że to ex.

Nie prawda.

Opublikowano

Powiem jedno Figaro "PRZECINEK" XD

Opublikowano

jak was boty bardzo boli pupa :D

Opublikowano

jak was boty bardzo boli pupa :D

Juz jutro nadejdzie ostateczne rozstrzygnięcie CW, nie dziw im sie

Opublikowano

Powiem jedno Figaro "PRZECINEK" XD

Przecinek przerasta elite NeoGafa, za to inwigilacja EA to zaden problem xDDD

Opublikowano

kermit kolego - czekam gdzie personalnie pocislem kogos w tamtym poscie?

Opublikowano

napisałeś, że cw rozprzestrzenia się na inne tematy, a jednoczesnie w innym temacie jak cw używajasz języka z CW "beka ze szrota"

wszystko ci tam ładnie pogrubiłem :*

Opublikowano

Mam nadzieje, ze ten SFV to nie jest najwieksza niespodzianka ...

Opublikowano

napisalem, ze rozprzestrzenia sie personalne jechanie po osobach w imie obrony konsoli na inne tematy co masz wyraznie napisane przed tekstem jaki pogrubiles

poza tym beka ze szrota to stwierdzenie faktu a nie CW :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Ficus przestac sie pograzac, masz jeszcze szanse napisac ze tylko trollowales  :reggie:

Opublikowano

Ładna podjarka bijatyką której i tak większość z was nie kupi 

Tak szczerze, kto z was klapy posiada SFIV ?

choc i tak dziwi mnie ze tez na pc - to ktos kupil na pc za wyjatkiem tworcow?

WoADVaz.png:oh_you:

Poza tym i tak któraś z wersji super hiper ultra wyjdzie na Xbona więc czym ta podjara?

Opublikowano

Haha, czyli mialem racje, EMAGON - NOGAME :yao:

Emagonstation :taknieco:

@Fanek

NO ENTIENDE ? XDDDD

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.