Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lem poogladaj porownania DF przez lupe i powiedz mi gdzie widzisz roznice, chetnie sie dowiem. Co z tego ze jest 900p jezeli wyglada to tak samo? Betonowe 30fps jednak juz widac :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

2 Bomby prawdy od Angry Joe :

1. Od 7:00

2. Od 10:05

Ciekawy temat poruszył, może faktycznie micro nie zgodziło się na cross platformowe multi? To samo było z Final Fantasy XIV.

Opublikowano

Po prostu xbox musi trzymac poziom.

Nikt tutaj nie chce grac z 7letnimi klapersami - bez obrazy.

Opublikowano

Etap zaprzeczenia. "Street Fighter? Nigdy nie szanowałem"

Opublikowano

Może mi ktoś streścić to plejstejszon #ekspirjens?

Ch.uj, du.pa i sequeli kupa.

Opublikowano

Sony:

2 tygodnie hajpowania, wyszło z tego oczywiście chu,j du,pa i kamieni kupa. Patrzcie Drejk się 4 raz po skałkach wspina i wolno chodzi z dynamiczną kamerą za plecami.

Hajpowali to się sami gracze oczekując Crasha, GT7, Agenta i na dokładkę TLG. Sony tylko zrobiło imprezę z okazji 20lecia dla graczy aby mogli sobie pograć w nadchodzące gierki, a nawet mieć możliwość pogadania z deweloperami. Ten keynote to był tylko dodatek i jak ktoś nie oczekiwał megaton, które wymieniłem w pierwszym zdaniu, to raczej się nie mógł zawieść.

MS:

Nic nie mamy, to pokazujemy głównie multiplatformy, tak jak na ostatnim E3.

FIXED

Nintendo:

Elo, a tak sobie wpadliśmy. Zobaczcie, Zelda U. Aha, przed Zeldą dostaniecie nowego Star Foxa.

Klasa sama w sobie.

Tu się zgadzam, Nintendo zawsze na propsie. Wygrali ten rok, i patrząc na zapowiedzi prawdopodobnie wygrają następny. Szkoda, że tylko sprzedaż WiiU cały czas leży :( .

Opublikowano

Lem poogladaj porownania DF przez lupe i powiedz mi gdzie widzisz roznice, chetnie sie dowiem. Co z tego ze jest 900p jezeli wyglada to tak samo? Betonowe 30fps jednak juz widac :)

Powiedz nam jeszcze ze siedzisz na monitorze który nie wyświetla full hd
Opublikowano

Bo branza zrobila sie totalnie casualowa.

Bedzie jeszcze gorzej - z kazdym tygodniem i miesiacem.

Opublikowano

Chuyowe Sony, pokazało parę nowych IP (tfu!), megatone w postaci exa SF 5, indyki, lokalizację Y5, gameplay U4 (choć każdy oczekiwał krótkiego teasera), no ch.uj, a nie konfa xD

Opublikowano

xdsqwe.gif

KzGr0g.gif

ehhh czemu gameplayowo to jest taka spier.dolina :( :( :(

ta grafa robi wrażenie, a gdy patrzę na U4 już tego efektu wow nie ma

Opublikowano

Powiedz nam jeszcze ze siedzisz na monitorze który nie wyświetla full hd

Wyswietla i akurat roznic w porownaniu TEJ GRY nie widze.

Opublikowano

Ultra korytarz i pasy wiec sobie mogli pozwolić.

Opublikowano

Figaro, tu nikt normalny nie jest zawiedziony jako konfą bo ta była udana i nie trwała 90 minut, tu tylko troszkę niedosyt czuć bo nie było nuklearki.

Boty w tej chwili siedzą w kalkulatorze pożyczki na stronie providenta co któremuś kredytu nie udziela to wpadają i piszą tu ze Ryse > Infanous ale ogólnie panuje tu pozytywna atmosfera.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Figaro, tu nikt normalny nie jest zawiedziony jako konfą bo ta była udana i nie trwała 90 minut, tu tylko troszkę niedosyt czuć bo nie było nuklearki.

Boty w tej chwili siedzą w kalkulatorze pożyczki na stronie providenta co któremuś kredytu nie udziela to wpadają i piszą tu ze Ryse > Infanous ale ogólnie panuje tu pozytywna atmosfera.

SF 5 nie jest nuklearką? Chciałbym napisać o możliwości takiego exa na PS4 przed konfą, jako moje przypuszczenie. Od razu byłoby "lol, Sony na takie coś nie stać", "tak, tak, SF exem na PS4, mokre sny klapów xD".

Gardzę. NInny pokazuje Zeldę, PS4 dużo nowego stuffu, a MS błaga na twitterze by zamieniać PS4 na Xbona, to dostaną darmową grę xD żałosne.

Opublikowano

Konferencja sama w sobie byla zdecydowanie lepsza od ostatniego wystapienia Sony na E3, ale mial byc powrot japonii i megatony miazdzace Xkości, a tu nawet teasera z persony 5 nie pokazali, a SE zadrwilo z graczy, gdy zabily nam szybciej serca widzac logo FFVII.

No i w standardzie, dalej zadnych dat premier, a mial byc taki pogrom.

Opublikowano

Po prostu xbox musi trzymac poziom.

Nikt tutaj nie chce grac z 7letnimi klapersami - bez obrazy.

Mocne, zwłaszcza, że to boty za czasów PSXa, uczyli się schodzić z gazety na podłogę xD

Opublikowano

mi sie wczoraj konfa podobała, przyjemnie sie oglądało

napewno największy plus to mało głupiego pieprzenia a bardzo dużo pokazanych gier, pamiętam poprzednie konfy gdzie była masa głupiego gadania i przynudzania, tutaj też troszke było ale na tyle mało że nie raziło

minusem było to że z tej masy gier niewiele było naprawde powalających, jednak sporo było mimo wszystko ciekawych

myśle że wszystkie xboxowe trolle mają ściśnięte poślady bo wczoraj oglądaliśmy 2 godziny gier na ps4, a na xboxa widzieliśmy to

tumbleweed.jpg

co z tego że wśród tej masy zapowiedzi było "tylko"  kilka naprawde mocarnych gier.

xbox nie pokazał nic. nic dziwnego że xboty tak bardzo próbują zakrzyczeć rzeczywistość i udają że kręcą beke, gdy tymczasem to beka kręci ich

Opublikowano

Serio dalej nie dostrzegasz różnicy? To nie jest poziom Drake'a z E3 - w żadnym wypadku. Jest świetnie, ale nie umywa się do tamtego.

I o jakich znowu screenach z Twitcha pyerdolisz?

Drake po lewej to cutscenka, po prawej to gameplay. Ogarnij sie.
Opublikowano

Oprócz U4 i BB nic ciekawego na tej konfie nie było.

Opublikowano

Ziomus, nie liczac mazzeo, to tamte klapy = dzisiejsze boty.

Opublikowano

Mi sie podoba ta gra jeffa choc szczerze miałem nadzieje na coś wiekszego. Ogólnie konfa była spoko, mało zbednego gadania tylko przez dwie godziny gry. I szkoda ze nadal cisza o projektach wiekszosci wewnetrznych teamow Sony.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Inkwizycja w 900p przeskalowana do 1080p:

HNXcIVt.jpg

Inkwizycja w 1080p:

iwFF8qY.jpg

Oczywiście proszę nie sugerować się jakością tekstur, teselacją i roślnnością, bo takiej to na żadnej konsoli nie ma hehe. Jeden rabin powie, że różnica jest duża, drugi rabin powie, że mała. I jeden i drugi ma rację.

Opublikowano

Inkwizycja w 900p przeskalowana do 1080p:

HNXcIVt.jpg

Inkwizycja w 1080p:

iwFF8qY.jpg

Oczywiście proszę nie sugerować się jakością tekstur, teselacją i roślnnością, bo takiej to na żadnej konsoli nie ma hehe. Jeden rabin powie, że różnica jest duża, drugi rabin powie, że mała. I jeden i drugi ma rację.

Jeśli ktoś nie widzi różnicy to ma dałna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.