Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zmeczyl mnie SO po 2h sesji, falszywy mesjasz?

Zła konsola kolego, PS4 + DriveClub to obecnie najlepsze co moze spotkać gracza.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zła konsola kolego, PS4 + DriveClub to obecnie najlepsze co moze spotkać gracza.
Co ja czytam... Sa granice, wiecie?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Zła konsola kolego, Wii U + mario kart 8 to obecnie najlepsze co moze spotkać gracza.

Fixed

Opublikowano

Tommo, graj dalej, pierwsze 2h to wprowadzenie bardziej, bo niestety nie dostajemy wszystkich akrobacji od razu, a dopiero z nimi gra nabiera mega tempa.

Opublikowano

Przeciez w tej grze trzeba zbyt duzo grac i gimnastykowac palce jak na klapa.

Zobacz Copper gejmpleje z the order: 15 sekund idziesz, proste qte, cutscenka, qte, strzal, cutscenka, idziesz, cutscenka, cutscenka, 2 level.

Opublikowano

Przeciez w tej grze trzeba zbyt duzo grac i gimnastykowac palce jak na klapa.

Zobacz Copper gejmpleje z the order: 15 sekund idziesz, proste qte, cutscenka, qte, strzal, cutscenka, idziesz, cutscenka, cutscenka, 2 level.

Ale was znów karma dopadnie wraz z premiera QB XD
Opublikowano

Akurat w grach remedy gameplay jest cudowny i skillowy klapsie.

Opublikowano

Akurat w grach remedy gameplay jest cudowny i skillowy klapsie.

Nic nie poradzę ze napier.dalanie do kombajnu mnie nie kręci bocie.
Opublikowano

Ale granie w symulator stara na NOSie juz tak. Wiemy wszystko. Zegnam.

Opublikowano

snikers.jpg

Opublikowano

Ale granie w symulator stara na NOSie juz tak. Wiemy wszystko. Zegnam.

Podyskutował bym dłużej ale mam wrazenie ze to nie z Czezkym prowadzę rozmowę tylko Daddy ci podj.ebal telefon siedząc razem w ławce na wychowaniu do życia w rodzinie.
Opublikowano

dat sygantura ! Czeski.

Jeżeli SO Cię zmęczył, to dupa z Ciebie a nie gracz, dupa która nie wie czego od życia chce, czyli coś co w rodzaju żeńskim wałkowane jest od pokoleń. 

Jedynym słusznym zakupem teraz, jest Wii U i oczekiwanie na nową Zeldę ( jak to wygląda ).

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Za mocno kolorowe, boję się, że mnie spedali przy dłuższych sesjach.

Opublikowano

No jest to Return of The king

Opublikowano

O qrna, Soul wrócił. Znowu trzeba będzie ściągać napisy do jego wypowiedzi!

Opublikowano

snikers.jpg

Przypomniałeś mi tą fotą akcję przy której wyłem ze śmiechu :D

Kiedyś jak tankowałem w nocy samochód to przede mną było dwóch gości, jeden pijany ostro, drugi lekko.

Ten pijany kupuje wódkę, potem chce kubeczki do tej wódki, koleś na kasie się pyta ile tych kubeczków, a on DAWAJ WSZYSTKIE.

Ekspedient kładzie taki stos plastikowych kubeczków, a ten gość mniej pijany - staary, na (pipi) Ci tyle tych kubeczków

BIORĘ WSZYSTKIE

a potem jeszcze mówi, że chce snickersa, ekspedient się pyta czy 1, a koleś - (pipi)A CAŁE PUDEŁKO, koleś na kasie lekko zmieszany, ale wziął całe pudełko tych snickersów, skasował, a ten kumpel mniej pijany - staaary, ale na chuuj Ci tyle tych snickersów

GŁODNY JESTEM

Kasjer wszystko policzył, koleś rzucił mu stówę i poszli.

Jedna z zabawniejszych sytuacji jakich doświadczyłem osobiście, wybaczcie chaotyczne streszczenie :P

Opublikowano

snikers.jpg

Przypomniałeś mi tą fotą akcję przy której wyłem ze śmiechu :D

Kiedyś jak tankowałem w nocy samochód to przede mną było dwóch gości, jeden pijany ostro, drugi lekko.

Ten pijany kupuje wódkę, potem chce kubeczki do tej wódki, koleś na kasie się pyta ile tych kubeczków, a on DAWAJ WSZYSTKIE.

Ekspedient kładzie taki stos plastikowych kubeczków, a ten gość mniej pijany - staary, na (pipi) Ci tyle tych kubeczków

BIORĘ WSZYSTKIE

a potem jeszcze mówi, że chce snickersa, ekspedient się pyta czy 1, a koleś - (pipi) CAŁE PUDEŁKO, koleś na kasie lekko zmieszany, ale wziął całe pudełko tych snickersów, skasował, a ten kumpel mniej pijany - staaary, ale na chuuj Ci tyle tych snickersów

GŁODNY JESTEM

Kasjer wszystko policzył, koleś rzucił mu stówę i poszli.

Jedna z zabawniejszych sytuacji jakich doświadczyłem osobiście, wybaczcie chaotyczne streszczenie :P

Mnie urzekło w tej historii, że żadne z Was (Ty i kasjer) nie powiadomiło policji, że dwóch pijanych wsiada do auta  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bo nie mieli auta?

@up, no.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

mnie urzeklo w tej historii to, ze Don nie doczytal, ze tankowal samochod tylko Cooper a jakim srodkiem komunikacji (czy piechota) byl otych dwoch kolesi to nie wspomnial

edit - ehhh xboty szybsze - ich posty zupelnie jak ich gierki krotkie,szybkie i bez tresci

Opublikowano

Dopowiedziałem sobie, że też mieli auto  :yao:

Opublikowano
O qrna, Soul wrócił. Znowu trzeba będzie ściągać napisy do jego wypowiedzi! 

lepiej ściągnąć napisy niż czytać głupoty, rozumiem, że mój poziom merytoryczny zwyczajnie powala......

Za mocno kolorowe, boję się, że mnie spedali przy dłuższych sesjach.

Co ma wisieć nie utonie, jeżeli nie SO to kto inny to zrobi.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

edit - ehhh xboty szybsze - ich posty zupelnie jak ich gierki krotkie,szybkie i bez tresci

Serio to napisales po aferze z drajwsraka?

Serio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.