Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli Nintendo rakiem branży od przeszło 20 lat :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kradziony Far Cry 4 lepszy co

Wszystko jest lepsze od pedalstwa. :oh_you:

Opublikowano

ciekawe czym odpowie sony w kolejnym playstation heaven dedykowanym vicie....ohh wait

tymczasem sony takie dobre ze zamiast wydac wreszcie driveclub w plusie to obnizaja cene wersji cyfrowej do 104zl dla plusowcow  :banderas:

Opublikowano

Kradziony Far Cry 4 lepszy co

Wszystko jest lepsze od pedalstwa. :oh_you:

spokojnie może kiedyś dorosniesz do tego :empathy3:

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

I tak zagram wczesniej niz Ty :kaz:

TYLKO PLAYSTATION!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

szkoda, że nie wklejasz tych zbliżeń na twarze rodem z ps2 :kaz:

Opublikowano

oesu :banderas:

Opublikowano

Nieźle się prezentuje te Final Fantasy XV, oby było epicko jak w Mass Effect.

Opublikowano

i jeszcze smoki jak skyrim 

Opublikowano

MGSV

Xenoblade X

Persona 5

Zelda WiiU

Co za rok dla chińskich gierek :obama:

Opublikowano

Juz 2 eks na xbona wyladowal w tym roku, a sony dalej #thisiswaiting ze swoimi 300 eksami w tym 2015 :kaz:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale ta koszulka glownego bohatera to mnie wkur*a, co to ma byc za design, w czyms takim walczyc? Gdzie jest zbroja albo chociaz czarny kolor? xD

http://youtu.be/KU8wrxdNQOg?t=2m11s

Laska ma calkiem okej zbroje a my jak jakis lump w t-shircie kolorowym idziemy z dinozaurami walczyc :frog:

Wkurza mnie tez ze nikt ich nie nauczyl jak sie poprawnie trzyma karabin na plecach, smiesznie to wyglada jak biegaja, mam nadzieje ze miecze tez nie sa ta strona zawieszone :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Będą różne ubrana, nie boj żaby

Opublikowano

MGSV

Xenoblade X

Persona 5

Zelda WiiU

Co za rok dla chińskich gierek :obama:

Do tego PES podniósł się z kolan, Persona 5, Bloodborne, kolejne sztosy od Platnium Games i ja nie wiem czemu zachodni developerzy w ogole biorą się za robienie gierek?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jakieś pipfap 4 czy coś ale co to kogo obchodzi :kaz:

Opublikowano

Po co brac sie za robienie gierek, ludzie i tak kupuja konsole na potege, zostawiaja miliony w psn store na remaki, indyki i strzelanie kapiszonami do tarczy za pomoca ps move/kinecta.

To na cholere tu sie starac skoro i tak zyski beda nie wiele wieksze niz jak wydamy poraz n-ty Trine Remastered HD Definitive Studio Edition :kaz:

Opublikowano

Jakieś pipfap 4 czy coś ale co to kogo obchodzi :kaz:

Najbardziej oczekiwana gra na gafie, wez Ty szanuj okej?

:yao:

Opublikowano

Zróbcie ankiete z najbardziej wyczekiwanymi gierkami dla dzieci, chętnie zobacze kto jest rakiem i czeka na tfu uncharted tfu

Opublikowano

niech jeszcze zaraz jakis bocik napisze ze dla niego japonia mogla by nie istniec - wszystko co najlepsze w 2015 na konsolach prosto od KKW i daj boze jeden polski rodzynek

Opublikowano

Jakie daj boze? Gdzie Twoja wiara Ficmajster? :reggie:

Swoja droga cieszy mnie ze Japonia wraca do gry bo ostatnio za wyjatkiem nintendo troche cienkie gry robili, no ale tak to jest jak sie uskutecznia outsourcing swoich najlepszych marek do zachodnich developerow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a jeszcze w dalszej perspektywie nowy jrpg od level5 jako ex na ps4, final fantasy xv, kingdom hearts3, silent hills, gravity rush2, moze kolejny pelnoprawny dragons quest na stacjonarki i last guardian

juz kiedys pisalem i powtorze - japonia w formie rowna sie dobrej generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.