Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boty nie maja zadnych kultowych serii wiec nie maja co szanowac ;(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tu sie zgodze choc beka dla sony na zawsze bo to oni sie zapierali rekami i nogami ze taki system u nich jest niepotrzebny, podobnie jak wibracje w padzie bo to przezytek i przyszloscia jest zyroskop. Zreszta co by nie gadac - sony nic swojego dobrze nigdy nie wymyslilo :P

1. Farmazony o wibracjach to oczywiste pokłosie sporu z trollem patentowym, które trzeba było jakoś publice "sprzedać", ale możesz przytoczyć przykłady tego zapierania się rękami i nogami w przypadku osiągnięć?

2. Cross-buy? Plus? Pewnie coś by się jeszcze znalazło.

A w ogóle to

walkman.jpg

i

DVD-Video_bottom-side.jpg

:oh_you:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Boty nie maja zadnych kultowych serii wiec nie maja co szanowac ;(

Juz pomijajac fakt, ze to nieprawda:

jakie kultowe serie maja klapki w dzisiejszych czasach na wylacznosc?

Uncharted? XD

Opublikowano

2. Cross-buy? Plus? Pewnie coś by się jeszcze znalazło.

cross-buy jest ulomny bo nie obejmuje kazdej gry, jest wybiorczy czyli nie jest dobrze zrobiony, podobnie jak goty wydawaloby sie funcja shareplay, ktora po premierze softu wielu wydawcow zablokowalo przez patche w swoich grach bo nie jest to obligatoryjne

Opublikowano

Albo raczej jakie swoje kultowe serie maja botki na wylacznosc? :D

Opublikowano

Bluber a zagramy razem z Bloodborne? pomozesz mi? da sie w to w ogole w kampani grac w co-opie czy on bedzie ograniczony do jakis tam lokacji czy trybu?

No własnie jeszcze nie wyjaśnili jak ma wyglądać co-op w kampanii, ale na PC można było moda instalować żeby łączyło się z kolegami w Dark Soulsie

Opublikowano

Gran Tourismo

:obama: 

szkoda, że nie mają też burnaouta

Albo raczej jakie swoje kultowe serie maja botki na wylacznosc? :D

W sumie bandżo, battletoads, perfect dark są troche kultowe

Opublikowano

kukamele

Opublikowano

Grando Tourismoooo!

@Blubeł

Ponoc w BB ma byc normalny matchmaking i invite'y do coopa, pamietam ze byl taki news

Opublikowano

No ale jak mowisz o Banjo to mozemu dopisac do marek playstation Wipeouta.

Opublikowano

A banjo i conker nie sa? :(

Gran Tourismo, widze, ze świadomość klapow jest naprawde na wysokim poziomie, nic dziwnego, ze wybrali plejstejszun xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

kultowa to jest tylko beka z tej konsoli - mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Duzo wspolnego maja Banjo concer i Batletoads z Microsoftem naprawe.

Opublikowano

cross-buy jest ulomny bo nie obejmuje kazdej gry, jest wybiorczy czyli nie jest dobrze zrobiony, podobnie jak goty wydawaloby sie funcja shareplay, ktora po premierze softu wielu wydawcow zablokowalo przez patche w swoich grach bo nie jest to obligatoryjne

Jedno i drugie jest zrobione dobrze. Po prostu globalny biznes to nie Korea Północna i innych firm do niczego nie zmusisz - m$ próbuje i 3/4 indyków na ich złom w ogóle nie wyjdzie.

Duzo wspolnego maja Banjo concer i Batletoads z Microsoftem naprawe.

No kupili sobie kilka kultowych marek. I wzorowo je zarżnęli :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Najlepszy exclusive jaki pamietam z xbox 360 to Gears of War 1. Ale sie gralo (pipi) mac :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Grando Tourismoooo!

@Blubeł

Ponoc w BB ma byc normalny matchmaking i invite'y do coopa, pamietam ze byl taki news

No to Ficek mamy seksy przy gotyckiej orgii, bierzesz na premiere?

Opublikowano

Najlepszy exclusive jaki pamietam z xbox 360 to Gears of War 1. Ale sie gralo (pipi) mac :banderas:

Nie Ex bo na PC xD

Opublikowano

Nie Ex bo na PC xD

No i dodatkowy chapter tylko na PC ahahaha

Opublikowano

Trofea są jakieś 8 lat za GS.

Co za fanbojski farmazon :rofl2: GS to pusta liczba bez znaczenia. Widzę pacjenta z 100000 GS i nie wiem o nim nic - wymaksował sto gier czy bogaty januszek ledwie zaczął 500? Patrzę na sto platyn i mniej więcej wiadomo - poważny gracz. Przez osiągnięcia w DLC nawet 1000 GS w jednej grze nie mówi kompletnie nic. Platyna ma jasny przekaz.

tu sie zgodze choc beka dla sony na zawsze bo to oni sie zapierali rekami i nogami ze taki system u nich jest niepotrzebny, podobnie jak wibracje w padzie bo to przezytek i przyszloscia jest zyroskop. Zreszta co by nie gadac - sony nic swojego dobrze nigdy nie wymyslilo :P

Dokladnie - dodatkowo przy kazdym osiagnieciu procent ludzi, ktorzy go zdobyli. Na obecnej generacji, gtdzie 3/4 GS to DLC i wszystko jest wrzucane do 1 worka czlowiek w ogole nie widzi, czy ktos gre wymaksowal, czy pozdobywal po 200 punkcikow z poszczegolnych DLC. No i odkad mam Ona w domu, to wrecz nie moge uwierzyc ile osob tutaj probuje naginac rzeczywistosc i rospisuje sie o niezawodnym Livie i konsoli, ktora co jakis czas lapie zwichey, rozwala grupy, albo kogos w ogole nie slychac, albo nie mozna sie polaczyc, wczoraj przez 2h zaliczalem wyscigi Online w Forza Horizon, bo przeciez multiplayer dzialal, ale osiagniecie juz sie nie zsynchronizowalo - po prostu nie odblokowalo sie. Rzadko tez odpalam ostatnio obie konsole i moim zdaniem zdecydowanie za czesto widze napis : "Stan uslugi Xbox Live: z problemami spolecznymi i online."

Takie samo (pipi) sie zrobilo jak PSN - taka prawda!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dwójka świetna. Pamiętam jak z kumplem grałem hordę na podzielonym ekranie. Zaczęliśmy koło 15, a skończyliśmy po 19, a minęło momentalnie. Mega miód. :banderas:

Opublikowano

słynny wieszcz kiedyś powiedział coś takiego

marki nie szanowałeś?

grób na xbox live

sobie wykopałeś

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Suteq

Tylko 4h? To juz mama Bansai pozwalala mu dluzej z nami pojezdzic po burakach xDD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.