Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
:obama:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A jeszcze trochę i Klapiszcza będą pizgać w Swoje ukochane, baronowe U4.

Ww0za5.gif

Opublikowano

ping jak zaorał :obama:

Opublikowano

Cod4 MW to akurat przeciez w momencie premiery byl top topow jesli chodzi o singla jak i multi - caly swiat oszalal na punkcie tej gry, forumek swego czasu takze

bo konsolowcy odkryli dopiero wtedy możliwośc grania online :dynia: ku.rwa jak murzyny

:obama: online był już na ps2 białasie.

no nie była to mała lista, ale nie tak popularna w Europie jak w USA;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_online_games

Opublikowano

-Klapy wreszcie beda on the knees with full mouth.

-Xbox rzondzi

wreszcie? Klapy zawsze są na kolanach :kaz:
I życzę wam rowniez padania na kolana i kłanianie sie twórcom takich pereł jak DriveClub, Bloodborne.

Przepraszam, wy od poczatku jestescie na kolanach #Sonytakiedobre xDDDDDDDDDDDDDD DriveClub ? Nigga please. Kupilem tego crapa w promocji i wykorzystalem -10% kodzik( Sony takie dobre), powiem tylko tyle ze ta gra nie ma startu do FH2. Oprocz grafiki i zmiennej pogody to gra nic ciekawego nie oferuje. DC [*] 8===D

Gra mi się bardzo podoba.Jedyny minus, że nie ma cofania czasu i brak jakiś fajnej muzyki w tle.Ten DESZCZ, Ta Grafika :banderas: FM5 nie ma startu do tej gry.Z FH2, to już inna sprawa. Jest jakiś klub na forum i czy można byłoby dołączyć ?

To właśnie robi Xbox z ludźmi.

Gardzę wami.

Opublikowano

bo konsolowcy odkryli dopiero wtedy możliwośc grania online :dynia: ku.rwa jak murzyny

:obama: online był już na DC białasie.

Fix'd

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mroku chcial zasadzic bombe prawdy ale okazalo sie ze argumencik z czasem okazal sie wielkim pudlem

v9qQWO.gif

Opublikowano

Cod4 MW to akurat przeciez w momencie premiery byl top topow jesli chodzi o singla jak i multi - caly swiat oszalal na punkcie tej gry, forumek swego czasu takze

:obama: online był już na ps2 białasie.

no nie była to mała lista, ale nie tak popularna w Europie jak w USA;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_online_games

I był tez na dreamcascie, ale wiesz, że nie o to chodzi c'nie :kaz:

Opublikowano

:obama: online był już na Saturnie białasie.

Fix'd

Fix'd.

obługuje aż pieć gier !

Opublikowano

Gardzę wami. 

Gardzći to sobie możesz robali z którymi pracujesz na co dzień    :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gardzę wami.

Gardzći to sobie możesz robali z którymi pracujesz na co dzień :reggie:

Tak robię, z pozycji managera moge sobie na to pozwolić :baron: :szlachta:
Opublikowano

-Klapy wreszcie beda on the knees with full mouth.

-Xbox rzondzi

wreszcie? Klapy zawsze są na kolanach :kaz:
I życzę wam rowniez padania na kolana i kłanianie sie twórcom takich pereł jak DriveClub, Bloodborne.
Przepraszam, wy od poczatku jestescie na kolanach #Sonytakiedobre xDDDDDDDDDDDDDD DriveClub ? Nigga please. Kupilem tego crapa w promocji i wykorzystalem -10% kodzik( Sony takie dobre), powiem tylko tyle ze ta gra nie ma startu do FH2. Oprocz grafiki i zmiennej pogody to gra nic ciekawego nie oferuje. DC [*] 8===D

Gra mi się bardzo podoba.Jedyny minus, że nie ma cofania czasu i brak jakiś fajnej muzyki w tle.Ten DESZCZ, Ta Grafika :banderas: FM5 nie ma startu do tej gry.Z FH2, to już inna sprawa. Jest jakiś klub na forum i czy można byłoby dołączyć ?

Gardzę wami.

Krotka opinia po 1 godzinnej sesji w grze. Juz nie gram w tego szrota, bo szkoda mojego czasu. Najlepsze jak AI sie wpierdala pod kola i tracisz pozycje, wtedy tylko restart,dlatego moim zdaniem  w tej grze brakuje cofania czasu. W FH2 tego nie doswiadczylem. :reggie: 

Dolaczam sie do Haven'a i stawiam znicz dla przyszlosci Evolution Studios [*] :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Podejrzewam ze dopiero przy grze online z Fankiem mozma docenic AI kierowcow w DC XDDDDDD.

Opublikowano

Expert nie moze sie pogodzic, ze FH2 sprawia wiecej przyjemnosci od DC, a chyba do tego sluza gry. I tak na kazdej stronie... nuda.

Opublikowano

Expert nie moze sie pogodzic, ze FH2 sprawia wiecej przyjemnosci od DC, a chyba do tego sluza gry. I tak na kazdej stronie... nuda.

A Ty nie mozesz zrozumieć ze fh2 jest dobra ale nudna.
Opublikowano

To ciebie nie możemy zrozumieć  :reggie:

Opublikowano

A Ty nie mozesz zrozumieć ze fh2 jest dobra ale nudna.

Powiedz co jest nudnego w tej grze ? :oh_you:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Jezeli mnie nie znudzila to dlaczego jest nudna? Dlaczego wasz naczelny zolnierz easye mowi ze sam miod i sie nie nudzi? Wszyscy sie myla tylko ty znasz jakas prawde objawiona?

Opublikowano

Pewnie przy reklamacji i zwrocie kasy Sony wyslalo mu maila ze nie skasuja gry z jego konta jezeli bedzie bronil DriveKlapa na forumku dzien i noc. Propozycja oczywiscie przyjeta.

Stawiam ze prawda objawiona jest wykladana na pewnej renomowanej uczelni w Polsce.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jezeli mnie nie znudzila to dlaczego jest nudna? Dlaczego wasz naczelny zolnierz easye mowi ze sam miod i sie nie nudzi? Wszyscy sie myla tylko ty znasz jakas prawde objawiona?

To na podstawie czego twierdzisz ze sprawia wiecej frajdy od DC?

Bo czas można cofać? Czy dlatego ze można mieć linie sugerowana?

Opublikowano

Przecież takie linie można wyłączyć w opcjach. Co za głupi argument.

Opublikowano

To na podstawie czego twierdzisz ze sprawia wiecej frajdy od DC?

Bo czas można cofać? Czy dlatego ze można mieć linie sugerowana?

Co te Sony robi z ludzmi.. :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Wiem, ale jesli ktoś pisze ze Forza jest fajniejsza bo można czas cofać to kto wie czy linia nie jest pieczątka fajności gry nad DC.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.