Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokladnie, jakos rockstar dal rade wyciagnac 1080p z gta v na xboksie, a gra wyglada naprawde dobrze. 900p mozna zrozumiec, ale 720 to partactwo i tyle.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokladnie, jakos rockstar dal rade wyciagnac 1080p z gta v na xboksie, a gra wyglada naprawde dobrze. 900p mozna zrozumiec, ale 720 to partactwo i tyle.

Partactwo to przedkładanie 1080p nad framerate, zamiast 720p i 60fps

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

I nie trzeba się przemęczać - trzymasz gałkę do góry, a link sam chodzi, wspina się, skacze.

- Wind Waker HD - banalna gra dla dzieci, zero wyzwania, fun tylko jak sobie wmówisz, że dobrze się bawisz uprzednio wypalając pół grama zielska (na trzeźwo nie podchodź).

- Pikmin 3 - czarnuchu błagam, chodzisz i wysyłasz KOLOROWE roślinki żeby się biły z innymi. Poziom trudności mniej więcej w stylu 'trzymaj L i naciskaj przycisk', trochę trudniej niż WW: HD.

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

- Super Mario U - to samo co 30 lat temu. Idziesz w prawo i wciskasz od czasu do czasu 'A'.

- Mario Kart 8 - nuda, do tego granie w to ma tyle samo sensu co rzut monetą. Zero skillowości, pełen random, do końca gry nie wiesz czy wygrasz, nawet jeśli jesteś mega dobry. Rubberbanding pierwszego sortu.

- Bayonetta 2 - to samo co jedynka, która jest też na PS3 i X360. Idziesz Ewą Minge i szczelasz do aniołków. Boże jaki pedal.ski setting.

- Captain Toad - miała być petarda, wziąłem chwilę po premierze i co to ma być? Samograj, zagadki na poziomie dodaj 1+1 żeby wyszło 2. ZERO wyzwania i zabawy. Nudne i mozolne przebijanie się przez oczywiste poziomy.

Zawsze i wszędzie wiesz co pod uwagę będzie brane

Że nintendo to guwno obsr/ane

No i kolejna bomba prawdy. :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Partactwo to przedkładanie 1080p nad framerate, zamiast 720p i 60fps

Sorry, ale rozdzielczość 720p w 2015 jest po prostu niedopuszczalna i tyle.

Nawet CDP Red potrafi zrobić w ogromnym RPG 900p na Xboksie tylko zyeby z EA nie, a wy kupujcie dalej ich gierki głupie owce. :frog:

Opublikowano

Podejrzewam, ze dociagna tego bfa do 900p na xbonie, ale mgs bedzie w 720p prawie na pewno, tak jak PES. Japonce sabotazysci, do tej pory nie wybaczyli hiroszimy :reggie:

Opublikowano

jakos nie pasuje mi ta wariacja Pinga jako hejtera nintendo

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu.

I nie trzeba się przemęczać - trzymasz gałkę do góry, a link sam chodzi, wspina się, skacze.

- Wind Waker HD - banalna gra dla dzieci, zero wyzwania, fun tylko jak sobie wmówisz, że dobrze się bawisz uprzednio wypalając pół grama zielska (na trzeźwo nie podchodź).

- Pikmin 3 - czarnuchu błagam, chodzisz i wysyłasz KOLOROWE roślinki żeby się biły z innymi. Poziom trudności mniej więcej w stylu 'trzymaj L i naciskaj przycisk', trochę trudniej niż WW: HD.

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

- Super Mario U - to samo co 30 lat temu. Idziesz w prawo i wciskasz od czasu do czasu 'A'.

- Mario Kart 8 - nuda, do tego granie w to ma tyle samo sensu co rzut monetą. Zero skillowości, pełen random, do końca gry nie wiesz czy wygrasz, nawet jeśli jesteś mega dobry. Rubberbanding pierwszego sortu.

- Bayonetta 2 - to samo co jedynka, która jest też na PS3 i X360. Idziesz Ewą Minge i szczelasz do aniołków. Boże jaki pedal.ski setting.

- Captain Toad - miała być petarda, wziąłem chwilę po premierze i co to ma być? Samograj, zagadki na poziomie dodaj 1+1 żeby wyszło 2. ZERO wyzwania i zabawy. Nudne i mozolne przebijanie się przez oczywiste poziomy.

ZBOKI ZAORANE :banderas:

Przeszedlem większość tych gier i potwierdzam wszystko powyższe.

Opublikowano

Podejrzewam, ze dociagna tego bfa do 900p na xbonie, ale mgs bedzie w 720p prawie na pewno, tak jak PES. Japonce sabotazysci, do tej pory nie wybaczyli hiroszimy :reggie:

Delfiny sa odpowiedzialne za hiroszime co Ty south parka nie ogladales?

@Ping

A little too obvious.

Opublikowano

Rayos a wiesz ze szpili w 1080p i 60fps  na wiiu nie ma az tyle? bayo 720p i skaczace 60fps, mk8 720p 60fps ale za to bez antyalliasingu, super miario 3d world 720p i moge tak wymieniac i wymieniac

Opublikowano

i co przeszkadza wam to 720p ? 

_B_ 

gó.wno rozmazane obraz nie jest czysty więc gra się gorzej  :reggie:

To ja nie wiem jak Ty dajesz radę grać na swoim Wii  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

mi strasznie, nie potrafie sie skupic grajac na moim wiiu

Opublikowano

dokladnie na tym

Opublikowano

Podwojne standardy.

Fani r* jak klapy, tylko gorzej :)

fajni gó.wna rozmazanego gorzej niż klapy, yeti juz was wczoraj zmasakrował scigałka z przewijaniem, bijatyka w ktorej po tutorialu rozpier.dalasz wszystko, fps z botami, halo popłuczyny po dobrym multi, tomb raider samograj, QB cinematic samograj i coś jeszcze? Nic samo gów.no rozmazane 720p w Hardline, ktory ma grafike z ps3. 

Czez koneser gejmingu grajacy w unity i mordora ahahaha wolfik, walking dead super gry kurtyzano 

MARZEC W KRÓLESTWIE NIEBIESKIM NAJLEPSZY W TYM ROKU DLA GRACZY 

Hotline Miami 2 oraz Bloodborne 

:banderas:

czezky na kolanach z pelnymi ustami, wiiu sprzedal bo tam w gry trzeba grac i nie dawal rady.

Opublikowano

FH 2 - To samo co jedynka, jedzisz sobie do okola jakims samochodzikiem, do tego rysuja Ci linie na jezdni zebys sie nie zgubil przypadkiem, a jak cos pojdzie nie tak to mozesz cofnąć jak film na blu-ray

Fifa/PES - Co roku to samo wrzucaja a Janusze to łykaja, zmieniaja troche kolory włosów zebyscie sie nie poznali ze to ta sama gra i edytuja nazwiska piłkarzy.

Call of Duty - To samo co wyżej, teraz tylko wrzucili aktora z polskich reklam o kredytach zebyscie kupili gierke bo moze wam zarzuci kolejnym grypsem o skarpetach.

Titanfall - Biegasz z karabinem który sam strzela w głowy i robi multi-kille, wyzwanie na całego

Killer Instinct - Jak zdrapki w kiosku ruchu, tutaj każdy wygrywa

Sunset Ovedrive - Ładna okładka i tylko dlatego sie sprzedaje, bo kto by chciał jeździć trampkami po słupach elektrycznych i rzucasz gościami w niewinnych opryszczków

Wymienilem chyba cała biblioteke gier juz.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Podwojne standardy.

Fani r* jak klapy, tylko gorzej :)

fajni gó.wna rozmazanego gorzej niż klapy, yeti juz was wczoraj zmasakrował scigałka z przewijaniem, bijatyka w ktorej po tutorialu rozpier.dalasz wszystko, fps z botami, halo popłuczyny po dobrym multi, tomb raider samograj, QB cinematic samograj i coś jeszcze? Nic samo gów.no rozmazane 720p w Hardline, ktory ma grafike z ps3. 

Czez koneser gejmingu grajacy w unity i mordora ahahaha wolfik, walking dead super gry kurtyzano 

MARZEC W KRÓLESTWIE NIEBIESKIM NAJLEPSZY W TYM ROKU DLA GRACZY 

Hotline Miami 2 oraz Bloodborne 

:banderas:

czezky na kolanach z pelnymi ustami, wiiu sprzedal bo tam w gry trzeba grac i nie dawal rady.

Kupiłem od niego te Wii U i sprawdzałem niedawno playlogi dla jego konta, ponad 80h wyjeżdżone w MK8, o innych grach nawet nie wspominał. No musiał chłopak dużo czasu włożyć w wątpliwej jakości zabawę, żeby pojąć fakt, iż Nintendo to platforma dla dzieci lub dorosłych z autyzmem. Ja to pojąłem po 3h ze sprzętem. Leży i się kurzy.

@Velius

W grach, które wymieniłeś trzeba skilla żeby coś ugrać. Na Nintendo wszystko wchodzi z automatu, gorsze samograje niż gry od Telltale/Davida Cage.

Edytowane przez ping

Opublikowano

NA KOLANA ZBOKI

Opublikowano

NA KOLANA ZBOKI

ale to sa zboki wiec oni to lubia

Opublikowano

jaki janusz, nie odroznia nawet mh3 od mh portable 3rd :D a taki niby znawca i kolekcjoner :sir:

Opublikowano

SO ma coś w sobie z JSR, także nice try hard.

Opublikowano

SO ma coś w sobie z JSR, także nice try hard.

taaa chyba okladke  :kaz:

Opublikowano

A  nie bo grindowanie :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ping, lepiej nie sprawdzaj ile czasu musialem poświęcić, zeby moc obiektywnie yebac z blotem 3d world ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.