Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sub Zero przemówił

Gra wygląda ładnie, wszech obecne pasy robią swoje, gdzie nie gdzie ziarnistość prosto z filmów na BR na szczęście nie jest to zbyt nagminne, po zobaczeniu RYSE, gra  nie robi jakiegoś ogromnego wrażenia, rzekł bym nawet, że to bardzo zbliżony poziom. Same lokacje nadrabiają ilością detali na pewno są ciekawiej zaprojektowane niż w RYSE, technicznie zastosowali te same sztuczki, modele postaci wyglądają konkretnie a  oglądanie z bliska w rękach wynalazków Tesli wygląda bardzo fajnie.

Oświetlenie jest ok  choć w RYSE bardzie mi się podobało, nie wiem było jakieś takie bardziej intensywne-mocniejsze ?! nie ważne, pora przejść do gamepalyu a raczej filmu z elementami gameplayu. QTE wszech obecne, co chwile jakaś "filmowa akcja" skrypt na który nie mam wpływu, są pewno QTE które jak zepsujemy to gra cofa nas do momentu przed i daje szansę na zrobienie wszystkiego jak trzeba. Broń można wyciągnąć tylko wtedy kiedy gra nam na to pozwala i jak mamy się zaraz "strzelać" sam gunplay przyjemny tu nie ma się do czego przyczepić, całość wygląda tak QTE, gadka, filmik, idziemy z punkt A do B, filmik, strzelamy , QTE i tyle faktycznie ocena 7.5 pasuje idealnie, pozdrawiam. 

10966983_313064088888667_1760381503_n.jp

11004847_313064098888666_695203931_n.jpg

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To i tak nie da, bo jak będa wysokie oceny, to to nie jest prawda, bo tutaj wiedzą lepiej (choć nie grali), a Sony wszystkich przekupiło i rządzi światem.

Jebana grupa Bilderberg.

polecam

AmGHwBM.png

Opublikowano

Serio?

Opublikowano

"rak branzy, beka z klapow kupujacych ordera na premiere, to nie gra, banowac kazdego w to to zagra"

a jeden z naczelnych botow od razu pobiegl i ogrywa ordera jako pierwszy z forum, klon czezkiego normalnie, ktory tez hejtuje wszystko a potem calakuje ryse :D

prawdziwi bracia syjamscy :D co wam w tej arenie robili....

Opublikowano

Rozi, odkad jest dumnym studentem historii, lata po forum i gdzie sie da i raczy nas smaczkami typu: grupa bilderberg.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
IGN: 6.5
Videogamer: 6/10
Edge 3

Gameblog: 3.5/5

Gamespot 5.0
Polygon: 5.5/10
Giant Bomb 2/5
:banderas:

Wracać robic gierki na Vite :D

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

NA KOLANA

Opublikowano

Rozi, odkad jest dumnym studentem historii, lata po forum i gdzie sie da i raczy nas smaczkami typu: grupa bilderberg.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Musiałeś wyguglować co to, prawda?

Opublikowano

beka z kazdego kto to kupi na premiere, jezu co za krap, sony niech lepiej bankrutuje, jeszcze soul to ogrywa na premiere - co za hipokryta, lepiej za 63zl kupic TR - tam przynajmniej prawdziwy gameplay, klapki nawet mi was nie zal

Opublikowano

Będziemy tęsknić Yeti.

Opublikowano

Edge 3

Gamespot 5.0
Giant Bomb 2/5
Metro 4/10

Opublikowano

Karaczan 1886.

Opublikowano

Let the shitstorm begin.

:ohboy:

Opublikowano

O ku.rwa tego się nie spodziewałem, że aż tak słabo xD ale za pieniądze taty nie będzIe szkoda kupić 

Opublikowano

No piekny crap nam zaserwowali.

czyli nic się u Sony nie zmieniło, wszystko po staremu.

Opublikowano

RYSE>>>>>>>>>>>>>>>order

in your face wstretne klapy, gardze sony odkad olali vite, choc z drugiej strony dzieki temu nie zarazili jej rakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Edge 3

Edge jak zwykle bez inflacji ocen, nice.

Opublikowano

Pierwsze zdanie z recki polygon 

Games like The Order: 1886 are why I don't pre-order games anymore.

:fsg:

Opublikowano

Edge 3

Gamespot 5.0
Giant Bomb 2/5

:fsg:

<biegnie na gafa>

Opublikowano

Sprawa jest poważna... :obama:

Opublikowano

no to sony zaczyna rok z (pipi)nięciem :obama:

Opublikowano

DWA NA PIEC :obama:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.