Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapym dawno temu wyparły się Mądrka, a ten mówi nadal jako ich guru i wyrocznia w liczbie mnogiej. :facepalmz:

Mendrek mówi za siebie i tych parę osób, które siedzą w jego głowie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Biedactwo.

Opublikowano

Mendruś, weź no napisz jakąś książkę, nie wiem - ja i CW albo coś. Obiecuję kupić.

Opublikowano

Mendruś, weź no napisz jakąś książkę, nie wiem - ja i CW albo coś. Obiecuję kupić.

Mam nawet doskonały tytuł dla takiej publikacji:

Me, myself and I.

Opublikowano

Mendrek gdzie tan scenariusz do gry o Zgredach na GBA?! Ja czekam!!!!1

Opublikowano

The only man in the world who played PS Home..

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Chyba nie muszę mówic co Mądrek wziąłby na bezludną wyspę.

W ogóle uważam, że toczenie z niego beki i oranie argumentami jest okrutne i świadczy o przejawach brutalności, to tak, jakby bić głupie dziecko ... ale zarazem jest to takie satysfakcjonujące. :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek jest integralna czescia CW, bez niego to nie byloby to samo, ja tam szanuje. :yes:

Opublikowano

nie ma Mendrka bez CW, nie ma CW bez Mendrka!!!!!!

Opublikowano

No nie wiem, mam w ignorach. Czy w związku z tym przegrałem e-bekę?

Opublikowano

Zaoszczędziłeś punkty irytacji, które musiałbyś zmarnować na przeczytanie jego wypocin.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

dawanie kogokolwiek do ignorow na forum o gierkach do dzieci :obama: :obama: :obama:

Opublikowano

Świadczy o braniu tego wszystkiego na serio? Just like poor Mendrek & Exact Lem Company?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

pewnie beda sie chlopaki co tak robia bronic ale po czasci tak wlasnie uwazam bo jak inaczej logicznie ignora zaargumentowac

Opublikowano

Mendrek bardzo ładnie pocisnął tego janusza, co na xbąku ogrywa Ori, YouTube i Wormsy. Tak trzymaj Mendrek :good:

Opublikowano

Nie trzeba przewijać postów, których i tak się nie czyta. Szkoda pikseli na ekranie na teoretyków gawędziarzy i ludzi bez honoru  :reggie:

Opublikowano

Nic nie pobije pana na G co daje ignora kazdemu kto PS4 nie szanowal :yao:

Opublikowano

@Fic

Niechęcią i odrazą odczuwaną w momencie patrzenia na literki wprowadzone przez konkretny nick i avatar.

E. O, mój ulubiony random, chowaniec upośledzonego Mendrka coś naskrobał. Jak chcesz to możemy się w jakąś gierkę zmierzyć. Zobaczymy kto jest większą lamą.

A nie, przepraszam, nie ma na to szans. Ty ID tylko znajomym podajesz.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nic nie pobije pana na G co daje ignora kazdemu kto PS4 nie szanowal :yao:

jak tak dalej sony bedzie pogrywac to by tylko swoje posty i mendrka widzial

Opublikowano

liderem jest chyba guanoamo ktory pisze w cw tylko dlatego ze poblokowal wszystkie xboty i polowe forumka, bo inaczej siadala mu psycha

Opublikowano

Mendrek bardzo ładnie pocisnął tego janusza, co na xbąku ogrywa Ori, YouTube i Wormsy. Tak trzymaj Mendrek :good:

pokaż gamercarda lemoniada

Opublikowano

Lemonka dawaj psn id albo wracaj do swoich kolegow

Opublikowano

Spoko Ficek, blokuję tylko oszołomów, teoretyków gawędziarzy i ludzi, którzy mają składnię na poziomie uczniów drugiej klasy podstawówki ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie poda. Nie jesteśmy jego przyjaciółmi. :frog:

Opublikowano

Lepiej niech nie podaje bo się jeszcze okaże, że to też Figaro  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.