Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Zeratul

My tu rozmawiamy o powaznych platformach do grania

Opublikowano

Jedynymi powaznymi platformami do grania jest Xbox One i Wii U.

Chyba, ze ktos jest fanem oldschool to wybiera PS4. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Czezky wyprzedaje kolekcje gierek takich jak Suikoden, Super Robot Taisen i inwestuje w PC, paczki kart w HS i zostaje blacharzem.

Ping ma watpliwosci co do swojej milosci z xboxem, pryska czar i widzi ze zostal tylko wykorzystany przez Spencera i acziwementy zeby codziennie po wstaniu z lozeczka nabijac punkciki. Prawdopodobnie wroci pod skrzydła Sony.

Rayos z cichego niesmiałego goscia zamienia sie w biznesmena, który handluje plastikowymi mieczami za 500zl i kolekcjonerkami za 700zl. Fiat Uno w garażu prawinie zastapiony juz pewnie Infinity. Oby nie skonczyl jak pewien kolega z forum, który sie zapedzil w biznesie bo trzeba bylo lach wahe do Infinity.

Po przepadnieciu Mazzeo coraz ciszej o Xboxie, jakby przestal istniec, czasami Daddy wejdzie cos probowac bronic, ale niebieska armia silna jak nigdy.

PC-towcy wychodza z ukrycia i próbuja bronic swoich racji w zacietej debacie z niebieska armia.

Rok 2015 pełen niespodzianek, co sie dzieje :obama:

Opublikowano

Nie mam - nie korzystam z tabletów. Jakie możliwości by to przede mną otworzyło?

Korzystasz czy nie... nie masz wszystkich platform.

Nie mam też iUrządzeń, ani telefonu z Androidem (a OUYA się nie liczy), ale myślałem że tutaj piszemy o poważnych sprzętach do grania, a nie o RTV z funkcją gry :kaz:

Jak mozna mowi o powaznych sprzetach do grania jak co chwila jest wymieniane PS4 i PC w tym temacie?  :yao:

Opublikowano

o fak, zapomnialem ile dobroci daje Sony w tym miesiącu za darmo

Opublikowano

nic dziwnego że OUYA się nie sprzedaje, skoro jest PS4

Opublikowano

Tyle dobra w plusie, tyle dobra w GOLDzie... a i tak najwięcej fanu daje granie na konsolach Nintendo :reggie: 

Opublikowano

jeszcze w 10 miejscach napisz, ze spisz z nintendo by zgarnac tytul nintendozboka roku - ino Figaro!!!!!!!!

Opublikowano

:frog: ja wiem, że dupka boli, że ja mam w co grać a Ty nie, no ale bez przesady z takimi pojazdami :/ 

Opublikowano

czezky dostał bloka na 8 dni i warna za brak dystansu moderacji do jego wpisu {*}

the bigger they are, the harder they fall

Jak widać CW niszczy psychicznie nawet tzw. legendy.

to ten sam koles co sie smial ze slabej psychiki blubera  :choragiewka:

Opublikowano

gierki dla niemowlakow i pedofili i jeszcze wstydzisz sie odpalic multi bo boisz sie, ze 8 letnie dziecko z drugiej strony sie przestraszy ze gra z doroslym w zelki i grzybki i jego rodzice zadzwonia na policje - goty deal

Opublikowano

gierki dla niemowlakow i pedofili i jeszcze wstydzisz sie odpalic multi bo boisz sie, ze 8 letnie dziecko z drugiej strony sie przestraszy ze gra z doroslym w zelki i grzybki i jego rodzice zadzwonia na policje - goty deal

Wczoraj grałem w najlepszego racera 2014 roku - Mario Kart 8 online z ludźmi i bawiłem się lepiej niż Ty grając w Drajwklapa, udając przy tym i wmawiając sobie, że to dobry racer jest :reggie:

Jedynie co brakuje konsolom Nintendo to jakiś system kont i gier z nim połączonych oraz jakiejś formy achievementów. Ale liczę na to, że we wrześniu coś w tym kierunku pokażą. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

na moim zderzaczu hadronow mysle, odpale najlepsze tytuly z wii - zobacze, przeciez koledzy z forumka nie moga sie mylic, oceny na gamerankings nie moga sie mylic

po 5 min "gry" 3 dni zajelo mi tlumaczenie zonie ze dalej jestem hetero

Opublikowano

(pipi)ac achievementy, lepiej niech zrobia jakies normalne konta, a nie ze gry mam przypisane do konsoli. 

Opublikowano

(pipi)ac achievementy, lepiej niech zrobia jakies normalne konta, a nie ze gry mam przypisane do konsoli. 

no o tym mówię. Liczę na to, że to coś "nowego" co ma się pojawić we wrześniu właśnie w końcu będzie normalnym systemem kont z przypisanymi gierkami, bo teraz to padaka z tym jest

Opublikowano

mario kart 8(czy tam kazda czesc) - grac w gre nadajaca sie tylko do multi (i w tych trybach gra jest WIELKA) tylko w nudnego i bezplciowego singla "bo sie nie lubi grac z kims" i jeszcze gadac, ze to goty w tym trybie to tylko smutny rayos potrafi

Opublikowano

przecież napisałem, że grałem ONLINE :reggie: klapki Ci oczy przesłoniły ? 

Opublikowano

jeszcze pare dni temu pisales w wielu tematach ze nie grasz nigdy w gierki online, jesli wczoraj pierwszy raz w zyciu odpaliles tryb online to gratuluje, nawet najwieksza spier.dolina bylaby goty dla kogos kto sens gier stawiajacych na rywalizacje odkryl dopiero w 2015 roku

Opublikowano

z tym, że nigdy nie gram to przesadziłem. Gram online, rzadko, ale gram. Swoje w Bad Company 2 przegrałem

Opublikowano

FICEK ODCZEP SIĘ OD ŻABY

NAGRODA JEST JUŻ JEGO

:rayos:

Opublikowano

ino braun, ino figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.