Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy brałbym. 

Niekoniecznie z większym dyskiem, bo po skończeniu gry raczej bym ją kasował z dysku z małymi wyjątkami. 

Serio wam nie starcza 500gb? :o

500gb jest spoko do PS3 gdzie gry waza srednio kilka gb a nie do PS4 gdzie gry moga nawet 30-50gb wazyc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kupuje tylko pudełka, wiec mi to nie robi.

Opublikowano

@ragus&Bansai

No dobra, ale serio gracie w te kilka gier na raz, a nie najpierw jedna-dwie singlowe(+powiedzmy 2 multi) i dopiero po ich skończeniu kolejne? No i przecież jak jest gra na raz(obecnie raczej większość) to przecież można usunąć instalkę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Do Xone/PS4 to tak ze 2 Tb trzeba mieć.

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja gram moze w 2-3 gry jednoczescnie,  500gb to az za duzo/

Opublikowano

@ragus&Bansai

No dobra, ale serio gracie w te kilka gier na raz, a nie najpierw jedna-dwie singlowe(+powiedzmy 2 multi) i dopiero po ich skończeniu kolejne? No i przecież jak jest gra na raz(obecnie raczej większość) to przecież można usunąć instalkę. 

A JAK SLOTA KUPISZ? TO NIE MOZESZ USUNAC!!!!!!!

Opublikowano

@ragus&Bansai

No ale wiesz, przychodzi ziomek, chcesz mu pokazać niedziałające Halo a tu chu,j, trzeba najpierw ściagnąć 60gb. Jest to mało wygodne.

Opublikowano

e tam. ja mam seryjny i ledwo 63% zajęte a na upartego sporo miejsca mogę zwolnić. jak ktoś żongluje to może mieć problem, osobiście wolę najpierw skończyć jedną grę i brać się za następną nić mixować kilka tytułów. 1 TB to optimum. 

głernika, 500 gb aż za dużo? chyba do indie pierdółek z mendrek+

Opublikowano

No ale jak nie kupuje wersji cyfrowych, to co ja mam trzymac? Teraz gram w BB i Tlou, czym mam ten dysk zapchac? Nawet gdyby dorzucil jeszcze ze dwie wersje cyfrowe, to i tak duzo miejsca zostaje.

Opublikowano

Bocie spójrz na prawo w tym filmiku, konsola z twojego siga ma dużo gorszy framerate, a poza tym działa w 900p (PS4 - 1080p) - i ty się czepiasz mocy PS4 jak przegrywacie na każdym froncie? xD

Ale zdajesz sobie sprawę ze każdy posiadacz xbox one kupił go świadomie i wie o tym ze konsola jest słabsza niz ps4 ?

Beka jest z tego że od dwóch lat w kółko pie,rdolicie o ps4 jak to jest o 50% mocniejsza , a poki co gry tego nie pokazują, multiplatformy zazwyczaj działają podobnie, a sa przypadki gdzie lepiej chodzą na xboxiku

50% multiplatform na ps4 chodziło lepiej w zeszłym roku wg testów DF - ten news był tu wklejany kilkakrotnie. 

Często nie tylko przez pryzmat 180p, ale co ważniesze również gorszego framerate. Ofkors kiedy podobna sytuacja miała miejsce za 360-tki na jej korzyść, to był świetny wybór dla multiplatform. Teraz co słabsze jednostki które generacje temu optowały za x-boxem twierdzą że do multiplatform tylko pc. 

BEKA WNUSIU 

Ps Jeśli ktoś ma problem z DF w tej generacji polecam alternatywę w postaci Lense Of Truth.

Ich Sony chyba jeszcze nie kupiło (?).  :problem:

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja gram moze w 2-3 gry jednoczescnie,  500gb to az za duzo/

No ja zapewne miałbym podobnie. Po zakupie np. PS4 grałbym w Infamousa i Bloodborne + do multi nie wiem może januszowa fifa/tlou/GTAV. Razem 3-5 gier, strzelam po 50gb czyli 150-250gb(a zapewne mniej). Gierki z plusa mnie ryrają od zawsze, wolę pudełko ograć a nie czekać na coś 2-3 lata. 

Dlatego dziwię się jak Don pisze, że najlepsze rozwiązanie to dysk 1-2TB. :D

@ragus

Dlatego nie gram w halo. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moze inni lubia rozgrzebywac po kilka/kilkanascie gier, ja sie staram jednak skupic na max 2-3 tytulach, potem cyfrowki leca z dysku a pudelka do żyda.

Opublikowano

Pisałem już to w temacie o Ps4, przesunięcie jest zrozumiałe, nie zdziwię się jak żadnej konferencji nie będzie. Zresztą GC to przede wszystkim targi dla użytkowników, więc konferencje były tylko dodatkiem. Na E3 w tym roku będą 3 dodatkowe, 6 tygodni różnicy to za mało na nowe materiały.

Edit: No i Paryż będzie ważny, pewnie oficjalna obniżka ceny tam nastąpi. E3 to stanowczo za wcześnie, tym bardziej, że czerwiec to czas bundle i edycji limitowanej z Batmanem.

Edit2: Paris Game Week ma sporo japońskich nowinek, data Persony 5 dla Europy też raczej tam zostanie ogłoszona.

Obojętne co Sony zrobi, klapy zawsze znajda usprawiedliwienie :reggie:

Co do dysku to 500gb za mało :/ mam nadzieje ze wersja im bedzie z 1tb, a najlepiej z dwoma.

Opublikowano

Na ile Sony do PS4 daje gwarę? Na rok jak z PS3 czy jednak na dwa lata? Polepszyło się coś z serwisem czy dalej taka bieda jak była?

Opublikowano

oho wyczuwam zmianę wiatru xd

Opublikowano

Na ile Sony do PS4 daje gwarę? Na rok jak z PS3 czy jednak na dwa lata? Polepszyło się coś z serwisem czy dalej taka bieda jak była?

Serwis i Sony? Nazywanie tego serwisem to jak plunięcie w twarz normalnym serwisantom sprzętu.... to jest (pipi) a nie serwis, lepiej iść prywatnie to próbować reanimować niż wysyłać konsole do nich. Konsolki wracają porysowane, często nie o tym samym numerze produkcji, pudła rozerwane etc.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kolejny ktoremu psychika peka na mysl o 900p xD

Opublikowano

kolejny ktoremu psychika peka na mysl o 900p xD

Przecież wielokrotnie pisałem, że 900p mi nie przeszkadza w ogóle, jak już to niestabilny framerate. No i proszę mi tutaj nic nie insynuować, to jest niemiłe. :frog:

@Starh

Czyli beka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na rok, nie to co zielona kraina 2 lata bez proszenia jeszcze konsola 100 pln tańsza, no ale śmiało idź do niebieskich zobacz jak tam "fajnie"

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi. Zaczynacie być bardzo niemili.   :frog:

Zadałem tylko dwa pytania bo w jednym ogłoszeniu na PT typ napisał, że konsola z marca 2014, a posiada jeszcze 11 miesięcy gwarancji dlatego myślałem, że Sony poszło po rozum do głowy i dało w końcu te 2 lata. 

A z serwisem to wiadomo, że człowiek ciekawski, w końcu tyle pomyj poszło na to, że również myślałem, że coś się zmieniło.

Jak widać nie zmieniło. :reggie:

CASE CLOSED

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi. Zaczynacie być bardzo niemili.   :frog:

Zadałem tylko dwa pytania bo w jednym ogłoszeniu na PT typ napisał, że konsola z marca 2014, a posiada jeszcze 11 miesięcy gwarancji dlatego myślałem, że Sony poszło po rozum do głowy i dało w końcu te 2 lata. 

A z serwisem to wiadomo, że człowiek ciekawski, w końcu tyle pomyj poszło na to, że również myślałem, że coś się zmieniło.

Jak widać nie zmieniło. :reggie:

CASE CLOSED

1 rok gwarancji producenta, 2 lata rękojmi. 

Opublikowano

:banderas:

Opublikowano

Ja sie wlasnie racze kolejnym exclusivem na PC, o którym konsolowcy moga tylko pomarzyć :banderas:

pc-traktory-pucharsoltysa_01.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.