Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Godzina 12:20, wtorek. Dzien powszedni. Anglicy wygodnie siedza w klimatyzowanych biurach, emigranci ciezko pracuja na zmywakach, a uchodzcy z Somalii pakuja caly swoj dobytek na statki aby przebic sie do lepszego swiata. Mysle nie bedzie komu grac ale ch*j sprawdze czy Izi ma racje, Sprawdze czy online w FH2 jest tak bardzo zyebany i czy znajdzie mi jakis wyscig. Odpalam gre, odpalam online, kilkanascie sekund i juz jest. Nie wierzycie? Prosze bardzo:

Widac moc chmury jest za mna :obama:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tłuszcze tez zastąpisz swoim pakietem?

A w orzechach to co xDD

a gdy potrzebujesz omega 3 to siemie lniane lub wyciskany z nich olej lniany

Chcesz mi powiedziec ze zamiast łososia strzelisz se garść orzechów z olejem lnianym i nie musisz juz jeść ryby?

Jeśli chodzi o zapotrzebowanie dzienne to tak. Moje dzienne zapotrzebowanie na tłuszcze to 90g a 100g nerkowców ma ich 44g a 100g łososia tłuszczy ma 8g więc no do the math.

Mogę zjeść albo 200g nerkowców lub kilogram łososia aby dostarczyć dzienny bilans.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Godzina 12:20, wtorek. Dzien powszedni. Anglicy wygodnie siedza w klimatyzowanych biurach, emigranci ciezko pracuja na zmywakach, a uchodzcy z Somalii pakuja caly swoj dobytek na statki aby przebic sie do lepszego swiata. Mysle nie bedzie komu grac ale ch*j sprawdze czy Izi ma racje, Sprawdze czy online w FH2 jest tak bardzo zyebany i czy znajdzie mi jakis wyscig. Odpalam gre, odpalam online, kilkanascie sekund i juz jest. Nie wierzycie? Prosze bardzo:

#niktniegra #totwoiznajomi #gdziesomalijczycy

tylko xbox

Opublikowano

Dobrze jest tez miec swoj prywatny server do Live. Dzieki temu nie ma lagow, a jedyne latajace obiekty na trasie to stoliki i parasolki :obama:

Wszystko szlo pieknie az do momentu wjechania w palme XD

Opublikowano

Tłuszcze tez zastąpisz swoim pakietem?

A w orzechach to co xDD

a gdy potrzebujesz omega 3 to siemie lniane lub wyciskany z nich olej lniany

Chcesz mi powiedziec ze zamiast łososia strzelisz se garść orzechów z olejem lnianym i nie musisz juz jeść ryby?
Jeśli chodzi o zapotrzebowanie dzienne to tak. Moje dzienne zapotrzebowanie na tłuszcze to 90g a 100g nerkowców ma ich 44g a 100g łososia tłuszczy ma 8g
A co z minerałami takimi jak jod czy potas i duuzo witaminy (grupy) B?

To tez jest w orzechach i oleju lnianym?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jod - sól.

Potas - ilość mg

morele suszone – 1666 mg

figi suszone – 938 mg

awokado – 600 mg

banany – 395 mg

ziemniaki – 357 mg

seler – 320 mg

kiwi – 290 mg

pomidory – 282 mg

grejpfruty – 277 mg

Witaminy z grupy B znajdziesz w fasoli, grochu, pelnoziarnistym pieczywie a także w zielonych warzywach tj. brokuły czy szpinak. Anyway badałem się jakiś czas temu pod tym kątem i nie mam praktycznie żadnych niedoborów, lepiej zadbaj o swoje zdrowie bo po twojej ręcę widać, że możesz mieć zły cholesterol w dużej ilości i grozić może ci miażdżyca.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Po zdjęciu twojej ręki. Dużo czerwonego mięsa jesz?

anyway przenieś ktoś te posty do tematu o wege xddd

Opublikowano

No chyba wam się właśnie tematy poyebały xd

Opublikowano

Po zdjęciu twojej ręki. Dużo czerwonego mięsa jesz?

anyway przenieś ktoś te posty do tematu o wege xddd

Ale co z nią jest nie tak ze taka diagnoza, nie jem duzo czerwonego, głownie drób.
Opublikowano

#niktniegra #totwoiznajomi #gdziesomalijczycy

tylko xbox

Gdzie ja napisalem, ze nikt nie gra ? Napisalem tylko ze z 180osobowego klubu PSX E zostaly 3 osoby, a patrzac jak hav3n prowadzi moge podejrzewac, ze tez czesto jej nie wlacza ^^

Z wami rozmowa wyglada mniej wiecej tak - Velus pisze ze w DC sa lagi i auta czasami skacza po calej trasie.

Podwarze wszystko wrzucajac film jak szybko wyszukuje gry i pierwsza minute wyscigu! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

expert i bulduper was do reszty poyebalo

Opublikowano

Gdzie ja napisalem, ze nikt nie gra ? Napisalem tylko ze z 180osobowego klubu PSX E zostaly 3 osoby, a patrzac jak hav3n prowadzi auto podejrzewam, ze tez czesto go nie wlacza ^^

Kermit jak Ty grales wylacznie ze znajomymi, to moze tego nie widziales, wsytarczylo przejechac jakikolwiek rankingowy mecz by jednak zgrzyty skaczacych samochodow wychodzily na kazdym kroku.

przeciez on ci pokazuje pierwszy lepszy mecz i to nie ze znajomymi tylko randomami, gdzie masz te swoje skaczace samochody na kazdym kroku?

Opublikowano

No niestety, siedze w robo bez klimy, tak odpalilbym wyscig w DC i zapytal gdzie Ty niby widzisz rozlaczajace sie serwery i skaczace samochody. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No niestety, siedze w robo bez klimy, tak odpalilbym wyscig w DC i zapytal  gdzie Ty widzisz rozlaczajace sie serwery i skaczace samochody. xD

ale to nie ja pisalem o rozlaczajacych serwerach w DC tylko ty

Opublikowano

no podobnie jak o lagach w Horizon. Zreszta, dobra zostawmy to - zaraz znowu zatoczymy kolo i wrocimy do rozmowy, ze w Horizon gra mnostwo polakow, wpadnie Don i wklei zdjecie znajomych z "najpopularniejsze" i jak zwykle skonczy sie na tym, ze tylko ja przez 60h nie spotkalem zadnego...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czesc jestem Izi i jestem bardzo obiektywny wiec napisze ze online na Xo ssie, ze FH2 ssie i nie dziala, a zeby potwierdzic moja obiektywnosc to napisze ze DC tez ssie, tez nie dziala i nigdy nie bedzie dzialalo.

Co? Online w FH2 jednak smiga? Dajcie mi isc do domu, wypusccie mnie z tej nieklimatyzowanej klatki, musze szybko biec do mojej trojnogiej pieknosci i nagrac filmik ze DC jednak dziala, a ja sam ze soba sie nie zgadzam.

Duck-hunt-dog.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Online w Horizon od zawsze dzialal znacznie lepiej niz w DC,mnie tylko w(pipi)ialy tylko te przeskoki samochodow, ale w sumie racja, moze to przez ping i przez fakt, ze w Polsce nikt nie ma Xboxa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No dziala mniej wiecej jak Forza Horizon, z ta roznica ze komunikatow o przerwaniu polaczenia z serwerem jest ciut wiecej. Do zaakceptowania

Online w Horizon od zawsze dzialal znacznie lepiej niz w DC,mnie tylko w(pipi)ialy tylko te przeskoki samochodow, ale w sumie racja, moze to przez ping i przez fakt, ze w Polsce nikt nie ma Xboxa.

:dynia:

suteq sluchaj sie easyego, jedyny obiektywny na forumku w kwestii wyboru konsoli

Opublikowano

lubie iziego ale chlopak sie ewidentnie zapetlil

Opublikowano

suteq sluchaj sie easyego, jedyny obiektywny na forumku w kwestii wyboru konsoli

Jesteś niemiły. Zapamiętam to.  :rayos:

Opublikowano

to byla ironia, dla przyszlych xbotow jestem zawsze milutki jak baranek

Opublikowano

to byla ironia, dla przyszlych xbotow jestem zawsze milutki jak baranek

Głupia wymówka. 

Pamiętaj, ja zawsze byłem xbotem tylko przez ostatnie lata byłem w hipernacji, ale właśnie się obudziłem. :rayos:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Troche tak, ale ogolnie biorac pod uwage ze przez 3 miesiace w ogole nie mozna bylo Online w DC odpalic, minal prawie rok, a oni nadal maja czasami problemy , to tak zgadzam, sie ze w FH dziala lepiej. Cala dyskusja natomiast zaczela sie od ogolnego porownania Live z PSN, ktory przeciez nigdy nie dziala. Powaznie mi to zwisa, kto na jakiej konsoli gra, ale wy na tym forum osiagneliscie mistrzostwo manipulacji. Nie wiem skad u was taka propaganda, bo chyba nie wszytskim MS placi promkami, ale dla mnie pod wzgledem sieciowym te konsole sa do siebie obecnie bardzo zblizone, a problemow jest sporo zarowno po jednej jak i drugie stronie. Tymbardziej wybor konsoli przez pryzmat dzialania/niedzialania multi uwazam za mocno chybiony.

Tyle sie slyszalo o dedykach MS, ktorych nikt nigdy ne widzial...

Gramy w te same multiplatformy, rozmawiajac w takich samych 8-osobowych grupach, na tych samych serwerach - jedyna roznica ze na 1 konsoli jest plynniej i ostrzej, z konserwacja, na drugiej sam czat ma lepsza jakosc i czesto konserwacje sa niezapowiedziane, a dostep do uslug ograniczony.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.