Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dajcie jakis filmik jak faktycznie na pc wyglada to miasto z tyloma npc, np janczes z jego zderzacza hydronow

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ty po przyjściu konsoli dalej bujasz w obłokach pisząc, że gra na 7 to najlepszy arcade od lat i bije pgr. xdd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przeciez na xboxie wszystko smiga tylko jak zwykle na tym bublu od sory sa problemy.

Pocieszny jestes, ostatnio cos mi tu pisałeś ze troling jest dla inteligentnych ze trzeba umieć trolowac itd.

A teraz piszesz ze "jak zwykle :dynia: " na bublu od Sony sa problemy, wiedząc ze 80-90% gier chodzi/wyglada lepiej na PS4, DF tez twierdzi ze W3 ogrywać lepiej na PS4 a w dodatku opierasz to na youtubie? Bo sam nie masz konsoli w domu.

Tak, jest to poziom dna.

Opublikowano

W takim razie ty jesteś poniżej dna, w końcu bezbek roku należy do ciebie a nie do mnie. :dynia:

Opublikowano

o ile wiekszosc multiplatform faktycznie lepsza na ps4 bo i rozdzialka lepsza i framerate lepszy to jednak wiesiek3 sama rozdzialka wg mnie nie sprawia, ze to lepsza wersja, obojetnie co oni tam nie napisza, bo dla mnie najwazniejszy od zawsze jest framerate na konsolach i ten na chwile obecna w wiesku na ps4 zawodzi, wolabym juz te bokowe 900p na ps4 by bylo stabilne 30fps i wiecej ludkow w miastach

Opublikowano

W temacie W3 szykuje się solówka na ilość npcków w Novigradzie :obama:

Opublikowano

W takim razie ty jesteś poniżej dna, w końcu bezbek roku należy do ciebie a nie do mnie. :dynia:

Miałem obie konsole w tamtej generacji, miałem obie tej generacji, posiadam obecnie PS4 i gram w gry ktore Ty ściągasz z torrentow albo oglądasz na youtubie, podważanie w ogóle mojego zdania przez ciebie jest jeszcze śmieszniejsze niz sam fakt wyboru "lepszej" konsoli w "Twoim" odczuciu.
Opublikowano

dajcie jakis filmik jak faktycznie na pc wyglada to miasto z tyloma npc, np janczes z jego zderzacza hydronow

To samo napisalem w temacie o wiesku bo chłopaki mają napiecie przedmiesiączkowe jesli chodzi o ten aspekt.

Opublikowano

Oho expercik już ból dupy i traktuje cw serio, zaraz będzie się tłumaczył. xD

Ja też miałem obie, a nawet wszystkie 3 konsole poprzedniej generacji. W tej zaczynam na XO i dlaczego zakładasz, że reszty nie kupię? 

BEKA Z CIEBIE ZMYWAKU

P.S Ukryte chwalenie się, ze "grałeś" w ordera jest po prostu przekomiczne. :dynia: To tak jakby się chwalić, że jest się z patologicznej rodziny. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oho expercik już ból dupy i traktuje cw serio, zaraz będzie się tłumaczył. xD

No widziałem, że wczoraj coś tam jakąś sciane tekstu na temat trollingu napisał, beka z typa. Mroku dobry trolling uprawia, napisal w temacie Wiedzmina, że szkoda życia na ksiązki i dostał ze 20 minusów, przynajmniej ludzie się przejeli a z ciebie expert tylko beka i beka aż doszło do bezbeki. O jeszcze mendrek dobrze troluje, przekonująco piszę, że woli grać w Dragon Age 2 zamiast Wiedzmina 3 i jeszcze ludzie mu wierzą - to jest ku.rwa dobry trolling a nie suche pierdy z octem, że na gifie z yt jest 60 fpsów. 

Opublikowano

Zaoranie Cie argumentami nazywasz pieczeniem dupy a odpyskowka gimnazjalisty "beka z Ciebie zmywaku" jest wyrazem wyższej kultury?

Nie zmieniaj tematu, bo mam wyj.ebane od czego zaczynasz, ale nie pisz "jak zwykle" problemach ktore dotyczą PS4, takie same probleny dotyczą wersji XOne tyle ze z o polowe mniejsza ilością pixeli.

Opublikowano

Już, już, tylko się nie popłacz ty nasz sucharku.  :empathy3:

Co te plejstejszyn robi z ludźmi to ja nawet nie xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Expert gdzie te argumenty?  :ohboy:

Opublikowano

Expert gdzie te argumenty? :ohboy:

Posiadanie PS4 i Xboxa One > nie posiadanie niczego czyli nie wiem ale sie wypowiem.
Opublikowano

typ ktory chce toczyc beke ale nigdy jeszcze mu nie wyszlo

typ ktory 1000 postow napisal ze trolluje a nawet nie wie co to znaczy

typ ktory kazdemu zarzucil spinanie posladow i pisanie serio w cw a co drugi jego post to sciana tekstu z epickim bólem dupy

typ który pisał, że zaorał już każdego bota i blacharza a udało mu sie zaorać jednego klapa, szkoda tylko, że to on jest tym klapem

kto to taki?

8r8bSlG.jpg

Opublikowano

Już, już, tylko się nie popłacz ty nasz sucharku. :empathy3:

Co te plejstejszyn robi z ludźmi to ja nawet nie xd

Cieszymy sie z Toba ze rodzice kupują Ci X1 mimo braku jeszcze wyników testów gimnazjalnych.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pięknie piecze. :banderas:

Jestem ciekaw kiedy sucharek ogarnie, że zaprzecza obecnie swoim słowom na temat, że to tylko cw i nie pisze na serio, a nie mało się nie posrał z bólu z powodu DWÓCH słów jakie napisałem. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

co jak co ale w w3 kon ma klapy na oczach a nie xboty wiec 1:0 dla playstation

Opublikowano

co jak co ale w w3 kon ma klapy na oczach a nie xboty wiec 1:0 dla playstation

spotkałem jednego wieśniaka jak mówił "e, sram" więc jest 1:1

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Posiadanie PS4 i Xboxa One > nie posiadanie niczego czyli nie wiem ale sie wypowiem.

Jeszcze jeden twój post z PClaba i dostajesz bana ok?

Opublikowano

typ ktory chce toczyc beke ale nigdy jeszcze mu nie wyszlo

typ ktory 1000 postow napisal ze trolluje a nawet nie wie co to znaczy

typ ktory kazdemu zarzucil spinanie posladow i pisanie serio w cw a co drugi jego post to sciana tekstu z epickim bólem dupy

typ który pisał, że zaorał już każdego bota i blacharza a udało mu sie zaorać jednego klapa, szkoda tylko, że to on jest tym klapem

kto to taki?

8r8bSlG.jpg

Klapspert?

Opublikowano

Jeszcze jeden twój post z PClaba i dostajesz bana ok?

Ty juz dawno byś go miał, bo w tej kategorii jestes najlepszy.
Opublikowano

Jeszcze jeden twój post  i dostajesz bana ok?

fix'd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.