Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dc prawie jak forza, battlefront prawie jak halo, order prawie jak girsy - powinienes sie juz przyzwyczaić blubi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak ex wychodzi na pc to juz nie ex - odnotowane kermit, karma to suka wiec ten post cie dopadnie

pokaż mi gdzie tak napisałem

nie od dzis wiadomo, ze w temacie pisze tylko uzytkownik bot, uzytkownik klapek, uzytkownik blacharz i od czasu do czasu smutny rayos, nie rozbija tu sie nikt na jednostki

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

xone ma ryse, project spark, lococycle i  multum innych ktore 80+ na MC nie widzialy

Ale ja na tle tych gniotów w zamian dostał kilka dobrych pozycji a nie jedną dobrą grę na cały rok  :yao:

Opublikowano

ODPOWIEDZIALNOŚĆ KLASOWA

Opublikowano

Odpowiedzialność klasowa najmocniej uderza w klasę Pana Klapka

Opublikowano

Mało tego porównać gry startowe do gier który wyszły prawie 2 lata później xD

Opublikowano

Ale ja na tle tych gniotów w zamian dostał kilka dobrych pozycji a nie jedną dobrą grę na cały rok  :yao:

Soul ale już sie nie podniecaj tak w twojej sygnaturce widać jakieś miałes zaje.biste granie

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

4h w wygibasy na kinectcie

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

30h i 40h spędzone w Mortalu i Wiedzminie, które sa lepsze na PS4 xD beka z ciebie typie

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

xone ma ryse, project spark, lococycle i  multum innych ktore 80+ na MC nie widzialy

wymien mi te kilka dobrych exow na xone, ktore nie wyszly na pc za wyjatkiem SO i Horizon2

Opublikowano

wymien mi te kilka dobrych exow na xone, ktore nie wyszly na pc za wyjatkiem SO i Horizon2

Kinect Rivals :yao:

Opublikowano

Soul ale już sie nie podniecaj tak w twojej sygnaturce widać jakieś miałes zaje.biste granie

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

30h i 40h spędzone w Mortalu i Wiedzminie, które sa lepsze na PS4 xD beka z ciebie typie

klasyczny bot, piepszy 24h w CW jakie to ich konsola ma turbo exy, a potem te exy ledwo lizniete, zamiast tego dziesiatki godzin w multiplatformach, ktore w lepszej jakosci sa na ps4

Opublikowano

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje? nawet nie mam zamiaru sprawdzać bo zwyczajnie szkoda mi czasu  jak tam u was takie statystyki się prezentują, myślę, że RAK gwarantowany, także ten tego.

Naprawdę nie mam się czego wstydzić, gorsze i co z tego, że gorsze, grać gra się tak samo.

To, że mi te exy nie podeszły nie znaczy, że nie mogę ich używać jako argumentów  :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jak Soul zaorany, ja bym usunal konto na jego miejscu - piepszy jakie turbo exy, a potem pisze, ze w sumie to exy mu nie podeszly ale uzywa ich jako argumentu, zamiast tego gra w gorsze multiplatformy bo to przeciez to samo

zniszczony, zdeptany, zaorany

Opublikowano

Czemu bluduper nie wkleił Halo 50h które przegrałem ? ;(

Opublikowano

bo to gierka z x360, yeti moze ci wkleic 100h z tlou

Opublikowano

Czemu bluduper nie wkleił Halo 50h które przegrałem ? ;(

Bo daje to łączne liczbę godzin wszystkich exow jakimi walczyłeś.
Opublikowano

jak Soul zaorany, ja bym usunal konto na jego miejscu - piepszy jakie turbo exy, a potem pisze, ze w sumie to exy mu nie podeszly ale uzywa ich jako argumentu, zamiast tego gra w gorsze multiplatformy bo to przeciez to samo

wojowanie gierkami, w które nigdy się nie zagra albo nie pasują to akurat dość normalne w CW

Opublikowano

Ej ale jak się bawimy to się bawimy albo piszemy wszystko albo wcale. 

Napisałem jak jest, profilu się nie wstydzę więc nie wiem o co wam chodzi :< 

Pograłem tyle ile uważałem za stosowne:)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

wojowanie gierkami, w które nigdy się nie zagra albo nie pasują to akurat dość normalne w CW

Czyli PS4 najlepsza konsola z najwieksza ilością exow, war is over, mozna zamykać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Soul, chcesz mi tytuł bezbeka zabrać?

Możesz być spokojny. Tego już ci nikt nie odbierze

Opublikowano

ps4 konsola bez gier - xone za to same turbo hity na wylacznosc: mkx,w3,cod, unity, mordor , ile bym dal by wyszly one na ps4 :(

Opublikowano

26h w mordor, ja pier.dole xD

Opublikowano

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje? nawet nie mam zamiaru sprawdzać bo zwyczajnie szkoda mi czasu  jak tam u was takie statystyki się prezentują, myślę, że RAK gwarantowany, także ten tego.

Ej duszyczko, ale jak ktoś nie dostał raka od twoich umiejętności pisarskich - od pisania kilku zdań jednym ciągiem bez kropki, od nieumiejętnego używania przecinka i od niekontrolowanego napyerdalania spacji w środku wyrazu, to nic mu już raczej nie zaszkodzi :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.