Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dc prawie jak forza, battlefront prawie jak halo, order prawie jak girsy - powinienes sie juz przyzwyczaić blubi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak ex wychodzi na pc to juz nie ex - odnotowane kermit, karma to suka wiec ten post cie dopadnie

pokaż mi gdzie tak napisałem

nie od dzis wiadomo, ze w temacie pisze tylko uzytkownik bot, uzytkownik klapek, uzytkownik blacharz i od czasu do czasu smutny rayos, nie rozbija tu sie nikt na jednostki

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

xone ma ryse, project spark, lococycle i  multum innych ktore 80+ na MC nie widzialy

Ale ja na tle tych gniotów w zamian dostał kilka dobrych pozycji a nie jedną dobrą grę na cały rok  :yao:

Opublikowano

ODPOWIEDZIALNOŚĆ KLASOWA

Opublikowano

Odpowiedzialność klasowa najmocniej uderza w klasę Pana Klapka

Opublikowano

Mało tego porównać gry startowe do gier który wyszły prawie 2 lata później xD

Opublikowano

Ale ja na tle tych gniotów w zamian dostał kilka dobrych pozycji a nie jedną dobrą grę na cały rok  :yao:

Soul ale już sie nie podniecaj tak w twojej sygnaturce widać jakieś miałes zaje.biste granie

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

4h w wygibasy na kinectcie

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

30h i 40h spędzone w Mortalu i Wiedzminie, które sa lepsze na PS4 xD beka z ciebie typie

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

xone ma ryse, project spark, lococycle i  multum innych ktore 80+ na MC nie widzialy

wymien mi te kilka dobrych exow na xone, ktore nie wyszly na pc za wyjatkiem SO i Horizon2

Opublikowano

wymien mi te kilka dobrych exow na xone, ktore nie wyszly na pc za wyjatkiem SO i Horizon2

Kinect Rivals :yao:

Opublikowano

Soul ale już sie nie podniecaj tak w twojej sygnaturce widać jakieś miałes zaje.biste granie

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

30h i 40h spędzone w Mortalu i Wiedzminie, które sa lepsze na PS4 xD beka z ciebie typie

klasyczny bot, piepszy 24h w CW jakie to ich konsola ma turbo exy, a potem te exy ledwo lizniete, zamiast tego dziesiatki godzin w multiplatformach, ktore w lepszej jakosci sa na ps4

Opublikowano

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje? nawet nie mam zamiaru sprawdzać bo zwyczajnie szkoda mi czasu  jak tam u was takie statystyki się prezentują, myślę, że RAK gwarantowany, także ten tego.

Naprawdę nie mam się czego wstydzić, gorsze i co z tego, że gorsze, grać gra się tak samo.

To, że mi te exy nie podeszły nie znaczy, że nie mogę ich używać jako argumentów  :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jak Soul zaorany, ja bym usunal konto na jego miejscu - piepszy jakie turbo exy, a potem pisze, ze w sumie to exy mu nie podeszly ale uzywa ich jako argumentu, zamiast tego gra w gorsze multiplatformy bo to przeciez to samo

zniszczony, zdeptany, zaorany

Opublikowano

no troche beka wnusiu

Opublikowano

Czemu bluduper nie wkleił Halo 50h które przegrałem ? ;(

Opublikowano

bo to gierka z x360, yeti moze ci wkleic 100h z tlou

Opublikowano

Czemu bluduper nie wkleił Halo 50h które przegrałem ? ;(

Bo daje to łączne liczbę godzin wszystkich exow jakimi walczyłeś.
Opublikowano

jak Soul zaorany, ja bym usunal konto na jego miejscu - piepszy jakie turbo exy, a potem pisze, ze w sumie to exy mu nie podeszly ale uzywa ich jako argumentu, zamiast tego gra w gorsze multiplatformy bo to przeciez to samo

wojowanie gierkami, w które nigdy się nie zagra albo nie pasują to akurat dość normalne w CW

Opublikowano

Ej ale jak się bawimy to się bawimy albo piszemy wszystko albo wcale. 

Napisałem jak jest, profilu się nie wstydzę więc nie wiem o co wam chodzi :< 

Pograłem tyle ile uważałem za stosowne:)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

wojowanie gierkami, w które nigdy się nie zagra albo nie pasują to akurat dość normalne w CW

Czyli PS4 najlepsza konsola z najwieksza ilością exow, war is over, mozna zamykać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Soul, chcesz mi tytuł bezbeka zabrać?

Możesz być spokojny. Tego już ci nikt nie odbierze

Opublikowano

ps4 konsola bez gier - xone za to same turbo hity na wylacznosc: mkx,w3,cod, unity, mordor , ile bym dal by wyszly one na ps4 :(

Opublikowano

26h w mordor, ja pier.dole xD

Opublikowano

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje? nawet nie mam zamiaru sprawdzać bo zwyczajnie szkoda mi czasu  jak tam u was takie statystyki się prezentują, myślę, że RAK gwarantowany, także ten tego.

Ej duszyczko, ale jak ktoś nie dostał raka od twoich umiejętności pisarskich - od pisania kilku zdań jednym ciągiem bez kropki, od nieumiejętnego używania przecinka i od niekontrolowanego napyerdalania spacji w środku wyrazu, to nic mu już raczej nie zaszkodzi :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.