Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli okazało by się to prawdą to trzeba było by poważnie zastanowić się nad ponownym nabyciem XO jako platformy do ex'ów.

Mam nadzieje że Spencer wyciągnie to (pipi) rozmazane z zielonego bagna w którym aktualnie gnije na zieloną polanę o której wspominają boty ;)

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale serio, jakby to ogłosili na E3 to by rozpier.dolili tę imprezę od razu. :obama:

Im bliżej tym bardziej się nie mogę doczekać E3, kur.wa. :D

:banderas:

Opublikowano

Wsparcie telewizji NC+ w Polsce? :banderas:

Zamawianie Pizzy w Polsce? :banderas:

A może TVN PLAYER?!?!?!?! to byłoby to :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ide o zaklad ze konfy microsoftu na e3 i gamescom (tu akurat bankowo bo nie ma sony) rozwala system i beda lepsze od tych sony, microsoft musi i to widac, trzymam kciuki bo mam wyyebane jaka chinska zabawke mam pod tv, a jednoczesnie hiper konfa m$ i zapowiedzi zmobilizuja wreszcie sony aka "my sie nie staramy i tak konsole sprzedamy" do oprzytomnienia, zdrowa konkurencja jedyny ratunek dla konsol tej generacji w dobie ich laptopowych bebechow

Opublikowano

Ficus widze mocne %% na tym grillu  :Coolface:

Opublikowano

skromne 5 piw w knajpce bo jeszcze wieczorem (pipi)

Opublikowano

A wiec tyle potrzeba zeby klap przemowil ludzkim glosem  :Coolface:

Opublikowano

:obama:

Zawsze powtarzałem, że Ficka szanuję. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

lub żeby się sprzedać hav3n, widać Ficusiowi dużo nie trzeba.

Opublikowano

Cos czuje ze Tobie tez juz niedlugo  :yao:

Opublikowano

Na E3 Sony zapowiada Gran Turismo 7, Logitech prezentuje dedykowaną kierownicę do PS4 i exact raczej nie będzie miał żadnych powodów, żeby spoglądać w kierunku gówna rozmazanego.

Microsoft tak się stara, że trzeci miesiąc z rzędu ten sam crap 23,33% ląduje w GwG. Słaba konsola, najgorsze multiplatformy, pikująca w dół usługa abonamentowa, sezon wydawniczy ograniczony do trzech miesięcy w roku i tylko propaganda na goebbelsowskim poziomie, że się słabsze jednostki jak Ficek nabierają.

Opublikowano

Widzę, że są już pierwsze bajki przed E3. Rok temu MS miał wykupić Mass Effect, a w tym Silent Hill :P Nie ma to jak "plotki" wyssane z palca na potrzebę klików, widzę że to był strzał w 10 bo na N4G już na pierwszym miejscu.

Opublikowano

No nie wiem, jak ich stac na takiego Minecrafta za tyle kasy, to Silent Hill by pewnie tez mogli kupic, a wtedy by byl taki bol dupy niebieskich....jak za czasow Bayonetty 2 kiedy ludzie sie dowiedzieli ze to bedzie WiiU exclusive

Opublikowano

stać jasne, ale czy to byłoby opłacalne dla MS biorąc pod uwagę jak sprzedawały się exy 3xA 360-tki które nie były shooterami, lub racerami, czy ostatnio Sunset Overdrive? ten tytuł miałby szansę przyciągnąć jedynie po uwzględnieniu w nim udziału tych dwóch, konkretnych reżyserów, a i to nie zagwarantowałoby zwrotu pieniędzy. :/

Opublikowano

te e3 będzie mega bekowe, w końcu pokazali by jakieś deal break-ery i system sellery, mam nadzieje że sony znów sie przejedzie to może ogarnie, ze co z tego ze mają konsole najmocniejszą jak eksów mają tyle co kot napłakał i usługę sieciową która bardziej nie działa niż działa na dodatek płatną. Mam nadzieje ze m$ pokaże takie tytuły które będą exmi konsolowymi (nie też do ogrania pc) może przekonają mnie do kupna klocka ponownie, mając pieca oganiętego to wiadomka :reggie: co do nintendo jestem spokojny, co roku ten sam wysoki poziom, konkurenci musieli by naprawde wysypac ciężarówke eksów by przebić nintendo.

Opublikowano

z niny pytanie czy pokaze lawine nowych gierek na wiiu czy jednak zrozumieli, ze juz tej konsoli nie da sie uratowac i zobaczymy za pare tygodni nastepce

Opublikowano

zelda, starfox, xeno, devil's third, pewnie jakieś mario (paper?), nowa konsola ponoć do zaprezentowana na e3 2016. często nintendo zapowiada gre na e3 a jest do zagrania w tym samym roku.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Uwielbiam te puste frazesy z przed lat na temat usług sieciowych. No Orzeszek, wymień co Ci nie działało np. podczas ostatnich 2 miesiecy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

10984287_855181447858759_490001567994636

Opublikowano

jest to od jakiegos czasu problem ale zawsze radze sie z nim w pare sekund - pauzuj pobieranie i odpalaj od nowa - 2-3 proby i znowu pobiera pelna predkoscia lacza

Opublikowano

Dokładnie tak, zresztą jezeli to Twój jedyny problem z PSN, to możemy się rozejsc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

tylko jeszcze napomknę, że playstation now za pasem, jak oni chcą tą platforme postawić na ich ziemniakowych serwerach to wróże sukces na poziomie vita tv, 3d w grach, ps move.

ahahha to znaczy ze nie moze działać wszystko odrazu jak to jest wszędzie? a jak byś miał telefon i przed każdym dzwonieniem byś musiał go restartować to spoko? albo dac kopa w tv żeby zmienić kanał? beka z was.

nie jedyny problem, Ficek powiedz prosze jak działa psstore na vicie i czemu korzysta sie z niego z poziomu przeglądarki na pc.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ahahha to znaczy ze nie moze działać wszystko odrazu jak to jest wszędzie? a jak byś miał telefon i przed każdym dzwonieniem byś musiał go restartować to spoko? albo dac kopa w tv żeby zmienić kanał? beka z was.

jest to od jakiegos czasu problem 

:notsure:

Opublikowano

Nie no, orzech ma racje: "to zaden problem, ze funkcja xxx nie dziala - wystarczy stanac na jednej nodze i wystawic 3 razy qtasa przez okno i zacznie smigac. No juz, mozna sie rozejsc".

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Sony już przyzwyczaiło do "zaradnosci" swoich klientów, żeby konsola sie nie przegrzewała trzeba być inzynierem i miec konto premium w castoramie by zbudowac rusztowanie, by zareklamowac sprzęt w Pramie trzeba znać konstytucje i prawo konsumenckie na tip top, najlepiej z komentarzem i rozpisac scenariusze co jeśli sprzedawca xxx użyje argumentu yyy to wtedy powołam się na prawo rękojmy itd xdddd i potem są kwiatki, że do każdej gry trzeba sterowniki dedykowane instalować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.