Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli komuś naprawdę się wydaje, że Spencer, latając z workiem siana po wydawcach i płacąc tylko za to, żeby inni w ich gry zagrali później, podniesie szrota z kolan, to... :lol: Takiej polityce przyklaskiwać mogą tylko fanboje, a sympatii szerszego grona klientów na pewno sobie w ten sposób nie zaskarbią.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to potwierdzony ten czasowy ex czy nie?

Opublikowano

Fanek i ussr mówili, że na 100% będzie na ps4, ja im wierzę 

Opublikowano

Mam nadzieje że raportowanie działa skutecznie tylko w stronę obrażania marki Sony.

Opublikowano

Zapowiedzi SO, QB, Ori, Scalebound, czy nowej gry Platinium wyglądają intrygujaco. Choć na razie nie widzę u nich system sellera dla siebie.

A to nie chodzi o ten sam tytuł?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Jestem w trakcie testowania.

Opublikowano

Zapowiedzi SO, QB, Ori, Scalebound, czy nowej gry Platinium wyglądają intrygujaco. Choć na razie nie widzę u nich system sellera dla siebie.

A to nie chodzi o ten sam tytuł?

ERROR. Chodziło o Phantom Dust.

Opublikowano

Od czasu, kiedy jakaś konfitura oburzyła się na mój post obrażający w tym temacie Sony po czym zaraportował go do człowieka Borderlands, nikomu już nie wierzę.

Haha, i kto to pisze.
Opublikowano

bo taka prawda, microsoft sam sobie winny, tzn ludzie co jeszcze nie tak dawno pociagali za sznurki - mieli wszystko w garsci i zamiast isc za ciosem zachlystneli sie kinnectem i usmiercili za szybko x360 i powazne exy na nim, potem durnota z xone, o ktorej pisalem i teraz dopiero spancer zaczyna wszystko ogarniac w temacie exow, choc w niektorych przypadkach z go.wna bicza nie ulepi (np brak teamu wewnetrznego na tyle mocnego by dac konkurencje dl uncharted poskutkowal time exem dla tomb raidera) i nagle nawet x360 dostanie exy cross-geny jak horizon2

Nikt nie uśmiercał 360 bo ta cały czas ma się dobrze. Prędzej ps3 w tym roku jest martwe.

Opublikowano

Od czasu, kiedy jakaś konfitura oburzyła się na mój post obrażający w tym temacie Sony po czym zaraportował go do człowieka Borderlands, nikomu już nie wierzę.

Haha, i kto to pisze.

W tym temacie jest to co najmniej dziwne. Natomiast uprzejme donoszenie na syf, który robiłeś w innych działach jest jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

tumblr_m5uoyl5CGM1rtiapso1_400.gif

Opublikowano

Spencer

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe), z czego kilka znamy tylko jako rendery. "Best Place to Play!" - litości, chłopie.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z tymi selerami po stronie sony też narazie baaardzo ciężko.

"Best Place to Play!" - litości, chłopie.

To samo można powiedzieć o 4theplayers bo jak może być coś dla graczy jak trzymają ci zepsutego pada przez 3 tygodnie xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 

110% gier tylko na konsoli XBOX

Opublikowano

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe),

lepiej indorami dowalić z grubej rury. albo destiny.

Opublikowano

110% grania, szkoda ze albo gra 6/10 albo 10letni kotlet :/

Opublikowano

75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 

Granie ponad normę? Oj kusi biały XO z Sunsetem, kusi jeszcze bardziej.

Opublikowano

Haha, i kto to pisze.

W tym temacie jest to co najmniej dziwne. Natomiast uprzejme donoszenie na syf, który robiłeś w innych działach jest jak najbardziej na miejscu.

Co za hipokryta :D

Opublikowano

system update 2.0 też dobry seler.

Opublikowano

GPMubV9.png

Opublikowano

Observer weź mnie nie przezywaj.

A nie, to Kidnappa. Sorry, mylicie mi się. Tylko weź nie raportuj co?

Opublikowano

Co za hipokryta :D

Nie bede odpowiadal na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie znize sie do twojego poziomu. Zaraportowalem twój post. mam nadziej, ze jakis mod cie za to ukarze.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe),

lepiej indorami dowalić z grubej rury. albo destiny.

Pfs, 5%. U X-ów więc słabo. PlayStation 4 to potęga - liczne wewnętrzne studia pracują w pocie czoła, multiplatformy lepsze, ekskluzywne indory mają moc, w dodatku najwięcej tutaj dobrego, japońskiego stuffu. Z PS do śmierci, a nawet dłużej.

Opublikowano

PS jest idealne dla takich wypranych z własnego zdania botków jak Kasias.

Granie w zapowiedzi i obietnice wersja 3.0 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.