Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli komuś naprawdę się wydaje, że Spencer, latając z workiem siana po wydawcach i płacąc tylko za to, żeby inni w ich gry zagrali później, podniesie szrota z kolan, to... :lol: Takiej polityce przyklaskiwać mogą tylko fanboje, a sympatii szerszego grona klientów na pewno sobie w ten sposób nie zaskarbią.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to potwierdzony ten czasowy ex czy nie?

Opublikowano

Fanek i ussr mówili, że na 100% będzie na ps4, ja im wierzę 

Opublikowano

Mam nadzieje że raportowanie działa skutecznie tylko w stronę obrażania marki Sony.

Opublikowano

Zapowiedzi SO, QB, Ori, Scalebound, czy nowej gry Platinium wyglądają intrygujaco. Choć na razie nie widzę u nich system sellera dla siebie.

A to nie chodzi o ten sam tytuł?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Jestem w trakcie testowania.

Opublikowano

Zapowiedzi SO, QB, Ori, Scalebound, czy nowej gry Platinium wyglądają intrygujaco. Choć na razie nie widzę u nich system sellera dla siebie.

A to nie chodzi o ten sam tytuł?

ERROR. Chodziło o Phantom Dust.

Opublikowano

Od czasu, kiedy jakaś konfitura oburzyła się na mój post obrażający w tym temacie Sony po czym zaraportował go do człowieka Borderlands, nikomu już nie wierzę.

Haha, i kto to pisze.
Opublikowano

bo taka prawda, microsoft sam sobie winny, tzn ludzie co jeszcze nie tak dawno pociagali za sznurki - mieli wszystko w garsci i zamiast isc za ciosem zachlystneli sie kinnectem i usmiercili za szybko x360 i powazne exy na nim, potem durnota z xone, o ktorej pisalem i teraz dopiero spancer zaczyna wszystko ogarniac w temacie exow, choc w niektorych przypadkach z go.wna bicza nie ulepi (np brak teamu wewnetrznego na tyle mocnego by dac konkurencje dl uncharted poskutkowal time exem dla tomb raidera) i nagle nawet x360 dostanie exy cross-geny jak horizon2

Nikt nie uśmiercał 360 bo ta cały czas ma się dobrze. Prędzej ps3 w tym roku jest martwe.

Opublikowano

Od czasu, kiedy jakaś konfitura oburzyła się na mój post obrażający w tym temacie Sony po czym zaraportował go do człowieka Borderlands, nikomu już nie wierzę.

Haha, i kto to pisze.

W tym temacie jest to co najmniej dziwne. Natomiast uprzejme donoszenie na syf, który robiłeś w innych działach jest jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

tumblr_m5uoyl5CGM1rtiapso1_400.gif

Opublikowano

Spencer

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe), z czego kilka znamy tylko jako rendery. "Best Place to Play!" - litości, chłopie.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z tymi selerami po stronie sony też narazie baaardzo ciężko.

"Best Place to Play!" - litości, chłopie.

To samo można powiedzieć o 4theplayers bo jak może być coś dla graczy jak trzymają ci zepsutego pada przez 3 tygodnie xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 

110% gier tylko na konsoli XBOX

Opublikowano

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe),

lepiej indorami dowalić z grubej rury. albo destiny.

Opublikowano

110% grania, szkoda ze albo gra 6/10 albo 10letni kotlet :/

Opublikowano

75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 

Granie ponad normę? Oj kusi biały XO z Sunsetem, kusi jeszcze bardziej.

Opublikowano

Haha, i kto to pisze.

W tym temacie jest to co najmniej dziwne. Natomiast uprzejme donoszenie na syf, który robiłeś w innych działach jest jak najbardziej na miejscu.

Co za hipokryta :D

Opublikowano

system update 2.0 też dobry seler.

Opublikowano

GPMubV9.png

Opublikowano

Observer weź mnie nie przezywaj.

A nie, to Kidnappa. Sorry, mylicie mi się. Tylko weź nie raportuj co?

Opublikowano

Co za hipokryta :D

Nie bede odpowiadal na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie znize sie do twojego poziomu. Zaraportowalem twój post. mam nadziej, ze jakis mod cie za to ukarze.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Spencer to niech przestanie pajacować na konfach, gdzie 75% gier to multiplatformy, 20% to bety, a dopiero pozostałe 15% to exy na XO/X360 (po części na PC, po części czasowe),

lepiej indorami dowalić z grubej rury. albo destiny.

Pfs, 5%. U X-ów więc słabo. PlayStation 4 to potęga - liczne wewnętrzne studia pracują w pocie czoła, multiplatformy lepsze, ekskluzywne indory mają moc, w dodatku najwięcej tutaj dobrego, japońskiego stuffu. Z PS do śmierci, a nawet dłużej.

Opublikowano

PS jest idealne dla takich wypranych z własnego zdania botków jak Kasias.

Granie w zapowiedzi i obietnice wersja 3.0 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.