Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jest konfa też po angielsku, koleś na bieżąco tłumaczy :P ja wolę po JP oglądać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tylko rozumiem ze słuchu. fajnie, że yakuza cross-play z vitą. gdyby tylko wyszło na zachodzie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ale na zombiakach się chyba skoncentrują w sequelu. mówił, że powrót do korzeni.

Zawsze tak mowia.

Opublikowano

jak patrzę na tą konferencję to myślę sobie jednak vite dobrze że kupiłem a potem przypominam sobie że do europy mało co z tego trafi

Opublikowano

Dlatego dobrze, że vita nie ma blokady regionalnej :potter: kolejny cios w beznadziejne Nintendo 

Opublikowano

i znowu vita musi ratowac lineup ps4 - god eater2 burst na ps4 i vite

mega tona dla japonczykow bo GE2 to najlepiej sprzedajaca sie gra w historii vity w KKW

Opublikowano

Wychodzi koles w zlotej zbroji, zapowaidaja nowego Dragonn Balla i mowia ze nie maja nic do pokazania ale nowy tytul ''sounds cool'' XDDDDDD

Dobra konfa dla Vity, duzo ciekawych gier nawet dla kogos jak ja co nie trawi japonszczyzny.

Opublikowano

pokazaliby nowego soul calibura bo już rzygam tym licencjonowanym gó.wnem.

Opublikowano

The Last Guardian już pokazali ? :D

Opublikowano

Nie.

Ale za to własnie leci Persona 5 :sorcerer: na PS4 też, to było do przewidzenia

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

właśnie leci gameplay.

Opublikowano

Tk, czy UMD Passport, to jest to co myślę? 

NOWY DRAGON QUEST? :O

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Pozamiatane.

Opublikowano

wiedzialem ze p5 bedzie tez na ps4\!!!!!!!!!!!!!! fajnie w sumie

Opublikowano

nie wiem nie słuchałem. nie interesuje mnie jałmużna od sony.

Opublikowano

Persona 5 i nowy Dragon Quest w 2015, niech ktoś jeszcze odważy się powiedzieć, że to MS ma lepszy line-up na przyszły rok.

Opublikowano

p5 pewnie w eu i us bedzie w 2016 wiec spokojnie, choc super news ze bedzie tez na ps4

dq to znowu nie klasyczny jrpg tylko jak widze znowu jakas wariacja sw jak hyrule wariors wiec dla mnie zupelnie bez podjarki

Opublikowano

disgea 5, persona 5 i dragon questu warriors najlepsze co było na tej konfie. no i phantasy star na vite.

Opublikowano

Dragon Quest pozamiatal, najlepsza konfa Sony w tym roku. Tylko jest pytanie ile z tych tytulow to exy i kiedy wyjda w Europie?

Opublikowano

Czy coś przegapiłem czy Gravity Rush 2 zaginęło w akcji ?

Opublikowano

d5 i p5 - czas sprzedaac ps3 i powoli rozgladac sie za ps4 - ps3 juz nikogo

Czy coś przegapiłem czy Gravity Rush 2 zaginęło w akcji ?

dalej sie chyba zastanawiaja czy to wydac na vite czy ps4 :P

a  tak na powaznie to sony pewnie sobie cos zostawilo na tgs

Opublikowano

co ja obejrzałem w ogóle o_O. jak wrócę ze szkoły to czekam expert i yeti w co z tej krzaczastej sraki zagracie xD. emano!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

PS4 uratowane w Japonii, Persona, Gundam, DQ, Yakuza, Disgea i maaaaaaasa japońskiego gówna. Japończycy i ping pewnie mają mokro.

PS. Bloodborne w luty?! Czy ich po(pipi)ało do reszty? Order, Wiedzmin, a teraz to?! Niech jeszcze Batmana potwierdzą na luty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.