Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Red Dead Redemption kolejnym remasterem. W tym wersja PC.

Najpierw mnie to bawiło, potem sobie trollowałem z remasterami, a teraz po prostu jestem wkur.wiony. Jeśli line-up ma się składać z samych indyków portowanych z androida (misie i drzewka) i remasterów gier, które mam na półce, no to słabo. Dobrze, że grafa mnie nie odrzuca i wciąż mam masę retro gier...

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Teka ty dopiero wczoraj sie obudziles z tym phantasy star nova na vite? przeciez chyba rok temu to zapowiedzieli, nawet jakis miesiac temu bylo demo w japonskim store

tak. nie trzymam ręki na pulsie w kwestii japońskiej sraki na sprzęty sony. ale rozważam kupno vity i dlatego w sumie obejrzałem tą konfę.

Opublikowano

Skąd ta informacja?

Opublikowano

Wiadomo od wczoraj i od wczoraj wiadomo, że to fake. Niestety.

Opublikowano

Towarzysze, przyjaciele. Ja z pytaniem. Bez hejtu, konkrety. Jak jest z jakością cross game chatu w PS4? Działa to przynajmniej tak dobrze, jak w X360 działało? Można spokojnie już siedzieć w różnych grach, menusach w kilka osób i rozmawiać, zapraszać się i wchodzić do lobby? Zrobili to w tej generacji dobrze, czy wciaż za Xbonem?

Działa ok. W większości gadam na tej sznurówce co była z PS4 i jakość dupy nie urywa ale ludzi słychać, da się pogadać bez problemu. Plus jest taki, że możesz sobie inny headset podpiąć.

Opublikowano

@bluber

A co dla ciebie nie jest grą dla dzieci? To że gra nie jest strzelanka i nie ma w niej kolesi w stylu marcusa nie znaczy od razu że jest infantylna.

Nie odpowiada ci line up konsoli nie kupujesz ale wii u ma najwięcej do zaoferowania jeżeli chodzi o exy.

Ori to gra dla dzieci?

Gry takie jak bf czy god of war a nie jakies kurfa mariany lol

I ty o moim guście mówiłeś jakiś czas temu bo w cod'a i Assassyna grałem Lol

Opublikowano

Skąd ta informacja?

ppe.pl juz tak nisko upadlo,ze wrzuca newsy z KDramaStars. Linki do tego portalu sa zbanowany na neogaf bo wymyslaja news z dupy zeby ludzie wchodzili na portal.

Opublikowano

Jaki jest najlepszy anglojezyczny portal z newsami growymi?

Bo ppe juz sie nie da czytac, a inne polskie tez sa "na poziomie"

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Polygon/gameinformer/neogaf.

Szczerze mowiac to ppe.pl obecnie ma chyba najnizszy poziom z polskich portali.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Eurogamer i jego pl diwizja są spoko.

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/forumdisplay.php?f=2

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A nadal na ppe jest ten konkurs ze zbieraniem acziwmentow co ludzie nowe konta zakladali i wygrywali z tymi co byli na portalu od poczatku? Z pol roku juz bedzie odkad postanowilem, ze tam nie bede zagladal.

Opublikowano

Order, Blood, Uncharted 4  VS QB, Halo 5, Tomb Raider, FM6 i od bidy Fable. 

Dobrze, że mam ONE w domu jak to U4 zrobi robotę to kupi się PS4.

Ja Pjerdole. Kolejny Macio, który pominął połowę gier wychodzących w 2015 na PS4. Płaca wam za pisanie takich głupot?

Pad od XBOX ONE byl chyba kiedys czescia ramienia, ja pyerdole jak to lezy w dloniach! POEZJA!

A wykonanie? Wstyd dac po tym komus skrzypiacego pada od PS4 z rozyebanymi galami.

Jesli mialbym porownac do czegos obydwa pady to pad od slejwstejszyn jest guwnem, a pad od iksiaczka jest ambrozja.

odpal dr3 a krew miliarda zombiaków zmyje z ciebie resztki klaperskiego guwna

A to wszystko w 15fpsach.

Dat X-box ŁAN

NEW GENERATION BIIIAAATCH

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W ogóle jak można wchodzić na ppe? Dlaczego wy to robicie?

Opublikowano

A nadal na ppe jest ten konkurs ze zbieraniem acziwmentow co ludzie nowe konta zakladali i wygrywali z tymi co byli na portalu od poczatku? Z pol roku juz bedzie odkad postanowilem, ze tam nie bede zagladal.

nie wiem, ale dzisiaj wbiłem 14 lvl. z ważniejszych spraw - telltale potwierdza setting ich gry w uniwersum pieśni lodu i ognia:

BwKnkq7CIAAg1gV.0.0_cinema_960.0.jpg

:banana:

INWAZJA IRONBORN CONFIRMED

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja Pjerdole. Kolejny Macio, który pominął połowę gier wychodzących w 2015 na PS4. Płaca wam za pisanie takich głupot?

Po uj ma wypisywać jakieś gry, które nikogo?

Wymienił gry, które mogą(a zapewne to zrobią) popchnąć sprzedaż konsol mocno w górę.

Opublikowano

Order, Blood, Uncharted 4 VS QB, Halo 5, Tomb Raider, FM6 i od bidy Fable.

Pad od XBOX ONE byl chyba kiedys czescia ramienia, ja pyerdole jak to lezy w dloniach! POEZJA!

A wykonanie? Wstyd dac po tym komus skrzypiacego pada od PS4 z rozyebanymi galami.

Jesli mialbym porownac do czegos obydwa pady to pad od slejwstejszyn jest guwnem, a pad od iksiaczka jest ambrozja.

odpal dr3 a krew miliarda zombiaków zmyje z ciebie resztki klaperskiego guwna

A to wszystko w 15fpsach.

Dat X-box ŁAN

NEW GENERATION BIIIAAATCH

No nie to co knack co

No i btw

A co takiego jeszcze wychodzi na ps4? Last Guardian i co jeszcze?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Po uj ma wypisywać jakieś gry, które nikogo?

Wymienił gry, które mogą(a zapewne to zrobią) popchnąć sprzedaż konsol mocno w górę.

Nie, wymienił sobie gierki, które mu pasowały w taki sposób aby jego pseudo lista wyglądała lepiej po stronie X-boksa. Zresztą na jakiej to podstawie określa się, "że jakieś gierki nikogo" ((pipi)a skąd wy te gimbo teksty bierzecie) albo, że te gry moga popchnąć sprzedaż konsoli?

No i jak jakaś gierka nie jest kolejnym elo pif-paf i interesuje mniejszą liczbę graczy a nie cały chłam januszow to nie oznacza, że trzeba ją od razu pomijać. Trochę to śmieszne.

Opublikowano

Po obu stronach wymienił najcięższe działa, czyli zastosował tę samą metodologię do obu konsol - żadnych gier ruchowych, żadnych gier arcade, żadnych remasterów, żadnych F2P. Dlatego nie wiem o co się spinasz, nie jego wina, że tak to wygląda w przypadku PS4.

Zresztą beka, bo całą poprzednią generację klapersy wymyślały sobie takie zestawienia, żeby żadnych gier na X360 nie uwzględniać i wpisywaliście gry, w które nikt z Was nie grał.

Zawsze liczyliście pudełkowe blockbustery, no to macie. Xone > PS4

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dla mnie te porównanie wypada lepiej na korzyść PS4, no ale to ja tu jestem xbotem c'nie. :teehee:

I nie to nie jest śmieszne, że się pomija inne gierki niż największe hity, bo to o największych hitach będzie mowa na łamach serwisów i forum, a nie jakieś Yakuzie, która jest niszą(to tak jakby wymieniac MAG-a przy takim Uncharted, bez sensu) . Jesteś kolejnym klapkiem, który wymieniłby wszystko(łącznie z japońszczyzną), a jak przyjdzie co do czego to zagra w same pif pafy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

persona 5 (Która nie wyjdzie w 2015 poza japonię) i dragon quest: heroes (które nie wyjdzie poza japonię) vs phantom dust i scalebound. #bumhedszot.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

016.0.jpg

gyPns7U.jpg

2BCBnac.jpg

Miazga. PS4 z Metal Slimem > reszta konsol. Brałbym jak poje,bany.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

nie wiem, ale dzisiaj wbiłem 14 lvl. z ważniejszych spraw - telltale potwierdza setting ich gry w uniwersum pieśni lodu i ognia:

BwKnkq7CIAAg1gV.0.0_cinema_960.0.jpg

:banana:

INWAZJA IRONBORN CONFIRMED

Będzie się dało tym małym ziomkiem chodzić?? Zawsze marzyłem o beatemupie w którym chodzisz karłem i aplikujesz piąchopirynę. Czekam na screeny.

Opublikowano

Duszyczka nie wymienia nawet Ratcheta, choć Insomniac to nowi ulubieńcy botów, więc beka z takiej listy.

I tak, te popłuczyny po Fable to faktycznie największe hity :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.