Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co za różnica jaka gra: rimejk 1 gry za 50$ vs 2 remastery + 2 rimejki w paczce za 60$.

Dlatego totalną głupotą jest pisanie, że to to samo.

Teka no ale nie wmówisz mi, że nad edycją z Robertem byś się nie zastanowił

kZisHdW.jpg

w zestawie z #Driveclub

Dałbym 2 plusy gdybym mógł :)

Ten typ z tematu HC Room co ma z nim plakat na ścianie, pewnie już ma mokro.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeśli remake/reboot Ratcheta z przed dwóch generacji jest be to o takie samo traktowanie proszę Phantom Dust w końcu robią z nim to samo. A teraz możecie się dalej kłócić :)

Opublikowano

gdyby phantom dust sprzedało się tak jak ratchet to może i twój argument nie byłby inwalidą.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Po obu stronach wymienił najcięższe działa, czyli zastosował tę samą metodologię do obu konsol - żadnych gier ruchowych, żadnych gier arcade, żadnych remasterów, żadnych F2P. Dlatego nie wiem o co się spinasz, nie jego wina, że tak to wygląda w przypadku PS4.

Zresztą beka, bo całą poprzednią generację klapersy wymyślały sobie takie zestawienia, żeby żadnych gier na X360 nie uwzględniać i wpisywaliście gry, w które nikt z Was nie grał.

Zawsze liczyliście pudełkowe blockbustery, no to macie. Xone > PS4

Donku mój ukochany, mam jeszcze do Ciebie jedno pytanie. Przyznajesz w takim razie, że wg kryteriów, które wymieniłeś wyżej rok 2014 rok wyglada lepiej po stronie PS4?

Bo przecież w takim razie I:SS, LBP3, DC vs SO i FH2

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

gdyby phantom dust sprzedało się tak jak ratchet to może i twój argument nie byłby inwalidą.

A co ma do tego sprzedaż (która nikogo ?) ? robią to samo więc jak jedno jest be i to i drugie jest be , bez podwójnych mi tu standardów proszę ;)

Opublikowano
Bo przecież w takim razie I:SS, LBP3, DC vs SO, Ori i FH2

fixed. ile byś razy tego nie powtórzył ori nie jest żadnym indorem czy innym arkejdem.

A co ma do tego sprzedaż (która nikogo ?)

wygrzebywanie niedocenianej perełki > cash-in na odświeżonej części pierwszej flagowej serii.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No tak. I co z tego?

Każdy wie, że jedynym system sellerem w tym roku na PS4/Xone jest Forza Horizon 2 :)

Opublikowano

fixed. ile byś razy tego nie powtórzył ori nie jest żadnym indorem czy innym arkejdem.

Nie jest też exem. wychodzi na PC również.

Opublikowano

No tak. I co z tego?

Każdy wie, że jedynym system sellerem w tym roku na PS4/Xone jest Forza Horizon 2 :)

Czy ja wiem czy Horizon już zasługuje na to miano , na pewno jest mu do niego najbliżej :)

Opublikowano

No tak. I co z tego?

Dziękuję, buziaczek :*

Co do system sellerów prędzej bym wymienił kolekcje szefa kuchni, niż FH2, ale to wyjdzie dopiero w praniu.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

nadal na platformie MS  :banana: .

Opublikowano

3 > 2

nauczcie się wreszcie boty przebrzydłe

Opublikowano

No tak. I co z tego?

Czy ja wiem czy Horizon już zasługuje na to miano , na pewno jest mu do niego najbliżej :)

Biorąc pod uwagę jakie emocje wywołała pierwsza część i że to praktycznie kultowy racer dla wszystkich posiadaczy X360, to mogę sobie tylko wyobrazić co się będzie działo po premierze biorąc pod uwagę, że gra zapowiada się na lepszą pod każdym możliwym względem. Jak ktoś nie grał, to pewnie tego nie czuje, ale po wpisach w temacie gry widać ślinotok tych co czekają, heh. 

Opublikowano

nadal na platformie MS  :banana: .

xD

To jest argument

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Cieszę się że botki wreszcie ustaliły ze rok 2014 jest lepszy by posiadać PS4, co do FH2 to zdecydowanie większym system sellerem będzie nowa Fifa czy AC, nie mówiąc o Destiny. Fh2 to bedzie tylko dobry szpil, podobnie zresztą jak DriveClub, wiem tylko ze Forzy nie spierrdola, a DriveCluba mogą.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież na PC się nie gra, tam się tylko pracuje. Więc jest to ex. #yeti #waldek

Opublikowano

nadal na platformie MS :banana: .

xD

To jest argument

A Ty co, caly czas myslisz ze jak grasz na lapku VAIO to jest to platforma Sony? XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wszystkie klapy mają wielkie zderzacze pikseli, na których ogrywają nie-exy microsoftu #ItIsKnown.

Opublikowano

Horizon 2 system-sellerem :lol: Gra, która równolegle wychodzi na poprzednią generację konsol, system-sellerem :rofl:

Już widzę te zastępy januszy, którzy widząc w sklepie FH2 na X360, tłumnie ruszą po nową konsolę.

Opublikowano

Przecież na PC się nie gra, tam się tylko pracuje. Więc jest to ex. #yeti #waldek

Powiedz to pingowi czy ravenowi :)

nadal na platformie MS :banana: .

xD

To jest argument

A Ty co, caly czas myslisz ze jak grasz na lapku VAIO to jest to platforma Sony? XD

Nie, myślę i wiem, że jak coś opuszcza platformę zwaną Xbox traci status exa. I uważają tak wszyscy nawet większość ludzi w tym temacie, tylko nie boty.

jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby jakiś PeCetowiec wymieniał np Halo 3 jako exa :)

Ale nie zaczynajmy znowu tego tematu, bo to jest nudne,.

Opublikowano

Horizon 2 system-sellerem :lol: Gra, która równolegle wychodzi na poprzednią generację konsol, system-sellerem :rofl:

Już widzę te zastępy januszy, którzy widząc w sklepie FH2 na X360, tłumnie ruszą po nową konsolę.

No tak, tak samo jak TF nie był system sellerem sprzedając się 7-10x lepiej na Xone niż na PC+X360.

Opublikowano

Nie, myślę i wiem, że jak coś opuszcza platformę zwaną Xbox traci status exa. I uważają tak wszyscy nawet większość ludzi w tym temacie, tylko nie boty.

jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby jakiś PeCetowiec wymieniał np Halo 3 jako exa :)

Moze dla tego ze halo 3 nie ma na pc :sorcerer:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Moze dla tego ze halo 3 nie ma na pc :sorcerer:

No ale wg teki to nadal platforma MS więc wiesz. :)

Nie wierzę, że FH2 będzie system sellerem. To nie takie gry niestety sprzedają konsole, w tych czasach tylko pif pafy, kolejne odsłony FIFY czy gry kalki od Ubi. Smutna prawda.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mam nadzieje ze gdy nastepnym razem Yeti albo Waldus zaatakuja blacharzy to uzytkownik kidnappa dzielnie stanie w obronie taboretow i 24 calowych monitorkow.

Opublikowano
Nie wierzę, że FH2 będzie system sellerem. To nie takie gry niestety sprzedają konsole, w tych czasach tylko pif pafy, kolejne odsłony FIFY czy gry kalki od Ubi. Smutna prawda.

to masz cztery pif-pafy w jednym pudełku, jeden pif-paf w bundlu i fifkę w bundlu. gry dla kalek od ubi też są dostępne na systemie ms.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.