Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To na PS3/X360.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

takie paczki w cenie nowej gierki na next-geny chcą sprzedawać?

To na past-geny jest.

Edit: Don mnie wyprzedził. :P

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Suteq to załapał reszta ludzi też, tylko Ty masz z tym problem, więc z czego ja ma się niby tłumaczyć ? ogarnij się x2.

Każdy tu pisze pod siebie pod to co jego interesuje, jak bym chciał wymienić wszystko to wymienił bym to a, że tego nie zrobiłem to odpowiedz sobie sam.

Pomyśl, zamiast wrzucać mnie do jednego kociołka z Macio, bo tak najłatwiej.

O czym ty pierrrddolisz, przecież tu nikt nie pisze tylko pod siebie bo tu dzentelmeni o gustach nie dyskutują, mógłbym napisać że DriveClub > nic i byłoby wam chuuuj do tego, przecież zawsze w uwzględnieniu exów na obie platformy każdy stara się wymieniać wszystko za wyjątkiem indyków, f2p, bet itp.

Więc Twoje zdanie nie interesuje tu nikogo bo to tylko Twoje zdanie do którego masz prawo, cały dzień toczy się dyskusja o wszystko, i zostało juz ustalone ze PS4 > XboxOne w 2014.

Ogarnij się.

Opublikowano

Do ea access dojdzie niedlugo nfs rivals, czyli za 20zl bedzie mozna ograc na xboxie:

Fife 14

Nfs rivals

Buggerfield 4

Peggle 2

Madden 25

Tak, wiem, ze ea nikogo, ale klapy by sie obsraly jakby w tym swoim plusiku dostali nfsa na ps4 zamiast gier o ktorych nikt nie slyszal. No i peggle 2 dopiero wychodzi na ps4, pewnie standardowo 50zl w pssie, a na xboxie za 2 dyszki.

#4theplayers

Opublikowano

super oferta dla januszów. zarówno ta od EA jak i ta square dla past-genów.

Opublikowano

BwilIUSIUAAOcld.png

Square Enix w natarciu :teehee:

Od lewej: nie mam; dostałem do recenzji za free; kupione z zavvi za 70 zł; kupione na premierę z zavvi za 150 zł; bonus w GwG; kupione na promocji na XBL za 70 zł jakieś 5 miechów po premierze :P

Opublikowano

Akurat gry Square Enix idzie dorwać za grosze bardzo często. :P

Opublikowano

Ja już tylko czekam, aż zapowiedzą nowych pudzianów, a XOne spadnie cenowo do 1099zł w ratach 0%. Znowu będzie słychać na serwerach 'kto z polski?', dźwięki otwieranych 'harnasiów' i historię o tym, jak skatowali typa na stacji benzynowej lub jak typ pobił żonę bo mu grać nie pozwalała.

Do tego oczywiście obowiązkowe kupowanie lewych kont na allegro. Folklor! :sorcerer:

to jest właśnie to żyjące community o którym wspominał jaczes. wyższa kultura konsolowości.

Pamiętam był jeszcze dobry młody, Baczek miął ksywe, wiązanki puszczał tęgie, z głosu tak 10 lat miał, ciekawe co się z nim teraz dzieje.

Hehe nadal gra w gearsy jedynkę i nadal strasznie bluzga, ale teraz do gimbazy chodzi.
Opublikowano

Hehe nadal gra w gearsy jedynkę i nadal strasznie bluzga, ale teraz do gimbazy chodzi.

No a w co miałby grać? The Last of Us? :lol:

Opublikowano

Suteq to załapał reszta ludzi też, tylko Ty masz z tym problem, więc z czego ja ma się niby tłumaczyć ? ogarnij się x2.

Każdy tu pisze pod siebie pod to co jego interesuje, jak bym chciał wymienić wszystko to wymienił bym to a, że tego nie zrobiłem to odpowiedz sobie sam.

O czym ty pierrrddolisz, przecież tu nikt nie pisze tylko pod siebie bo tu dzentelmeni o gustach nie dyskutują, mógłbym napisać że DriveClub > nic i byłoby wam chuuuj do tego, przecież zawsze w uwzględnieniu exów na obie platformy każdy stara się wymieniać wszystko za wyjątkiem indyków, f2p, bet itp.

Więc Twoje zdanie nie interesuje tu nikogo bo to tylko Twoje zdanie do którego masz prawo, cały dzień toczy się dyskusja o wszystko, i zostało juz ustalone ze PS4 > XboxOne w 2014.

Ogarnij się.

idź stąd.

Opublikowano

BwilIUSIUAAOcld.png

Od lewej: nie mam; dostałem do recenzji za free; kupione z zavvi za 70 zł; kupione na premierę z zavvi za 150 zł; bonus w GwG; kupione na promocji na XBL za 70 zł jakieś 5 miechów po premierze :P

Z wyjątkiem Thiefa, chyba każda z  tych gierek była w PS+. Już widzę tę sprzedaż na PS3...

Opublikowano

Ogarnij się.

idź stąd.

Przecież ci tłumacze że o gustach się nie dyskutuje.

Ogarnij się x2

Opublikowano

Nie dobrych gustów, są tylko złe.

Opublikowano

BwilIUSIUAAOcld.png

Z wyjątkiem Thiefa, chyba każda z  tych gierek była w PS+. Już widzę tę sprzedaż na PS3...

Licze, ze Thief w koncu tez do PS+ wpadnie.

Opublikowano

BwilIUSIUAAOcld.png

Akurat PS+ na PS3 do czasu wprowadzenia PS4, to mało kto miał (ok. 1 mln użytkowników na ponad 80 mln sprzedanych konsol), więc to praktycznie bez znaczenia dla potencjalnej sprzedaży.

Mejm: Biorąc pod uwagę, że grę sprzedawano w cyfrowej dystrybucji za połowę ceny już miesiąc po premierze, to wcale się nie zdziwię :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jednego nie rozumiem w polityce ms. Jak mogli jednego z 3 exów jaki im pozostał wypuścić na PC w dniu premiery xboxa na tylu rynkach. Wiem że DeaD Rising 3 to gra Capcomu no ale mogli posmarować aby choć o miesiąc opóźnić premierę steam:)  Wiem wiem wy tylko na konsoli gracie ale ja w pracy mam 2 osoby takie jak ja które mają pc i takiego titanfalla ograły dawno temu. Została Forza i Ryse tyle że Ryse to też już niedługo nie ex a Wyścigi nie każdy lubi.

Ps4 jest do dupy ale przynajmniej nie rozdrabnia swoich exów na x platform. Tak samo po co FH2 wychodzi na xboxa 360 ? Po co robić exy na obie konsole. Wiem wiem kasa musi się MS zgadzać ale przez to więcej osób zrezygnuje z zakupu xbox one.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kto bogatemu zabroni?

Opublikowano

ale ze co, chcesz plusa, czy nagle gra zaczela cie interesowac ?

Opublikowano

Jednego nie rozumiem w polityce ms. Jak mogli jednego z 3 exów jaki im pozostał wypuścić na PC w dniu premiery xboxa na tylu rynkach. Wiem że DeaD Rising 3 to gra Capcomu no ale mogli posmarować aby choć o miesiąc opóźnić premierę steam:)  Wiem wiem wy tylko na konsoli gracie ale ja w pracy mam 2 osoby takie jak ja które mają pc i takiego titanfalla ograły dawno temu. Została Forza i Ryse tyle że Ryse to też już niedługo nie ex a Wyścigi nie każdy lubi.

Ps4 jest do dupy ale przynajmniej nie rozdrabnia swoich exów na x platform. Tak samo po co FH2 wychodzi na xboxa 360 ? Po co robić exy na obie konsole. Wiem wiem kasa musi się MS zgadzać ale przez to więcej osób zrezygnuje z zakupu xbox one.

Te osoby i tak by nie kupiły Xone. Najlepszym przykładem jest TF i dziesiątki gier, które wychodziły na X360/PC.

Tyle lat poprzedniej generacji i ludzie dalej tego nie ogarniają :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jeszcze okaże sie, że ta gra to dobry kosior lol

Opublikowano

ale ze co, chcesz plusa, czy nagle gra zaczela cie interesowac ?

A no mówię tylko że nie dość że PS4 to najlepszy obecnie wybór bo ma więcej gier niż Xbox One, ma najlepsze multiplatformy, ma więcej exów, system jest bardziej #userfriendly to w dodatku wychodzą takie perełki i to za FREEEEEEE

#tylkosony

szkoda że tego nawet nie odpalę bo syf XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Te osoby i tak by nie kupiły Xone. Najlepszym przykładem jest TF i dziesiątki gier, które wychodziły na X360/PC.

Tyle lat poprzedniej generacji i ludzie dalej tego nie ogarniają :P

a przepraszam ja 7 lat z xboxem od dnia premiery w 2006 roku spędziłem:) Tyle że tam to było w co grać pgr!! Girsy!!! czy nawet viva pinata albo kameo :D obie ukończyłem z przyjemnością:) 

Chciałbym wrócić do mojej xboxowej rodziny ale ms musi mnie czymś przekonać ... Kupiłem next gena do multiplatform w tamtym roku akurat tylko jeden był w mm dostępny. :)

Opublikowano

Jak wam się widzi jeden z kawałków do DriveCluba?

Opublikowano

dobrze pasuje, mam nadzieje że lista bedzie długa, ogrywam teraz NFS Rivals i tam więcej niż połowe nie moge słuchać, next next next...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.