Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

df8tbt.jpg

ej klapy przestańcie ściągać minecrafta bo inni nie mogą pograć w bf4

#beczunia #serwerynarope #zadarmo

Bez jaj PSN serio Minecrafta nie wytrzymało?? XD To będzie wesoła generacja dla klapków. Teraz nawet gry arcade rzucają PSN na kolana. Jeszcze "lepiej" niż za czasów PS3.

Powinni zmienić treść reklamy Destiny - Ekskluzywnie niegrywalna co najmniej do końca 2015 r.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sprawdziłem demo Dead Rising 3, nie no, całkiem całkiem.

Pytanie do xbotów - jakieś wady oprócz chu,jowego działania na XO? Bo bym kupił na STEM.

nuuuda, na dłuższa metę gra robi się nudna i monotonna i nie rajcuje tak jak na początku. Mi się całkiem podobała ale nie jest warta pełnej kwoty. Lepiej poczekać na jakąś promocję.

Opublikowano

no biegasz brudnym mechanikiem i zabijasz chodzące trupy. #bezsęsu.

Opublikowano

Na PS4 wyszło Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition (1080p/60 fps) - średnia na MC to 80%. Na XO tej gry nie ma, jest za to KI (720p/60fps) - 73%. W grudniu na konsole Sony ląduje nowe Guilty Gear (potwierdzone 1080p, 60fps), o czym X-y mogą zapomnieć. Pod względem bijatyk PS4 wypada zatem znacznie lepiej. Oczywiście, najpierw trzeba lubić w nie grać.

Nie ma to jak oceniać kondycję danej konsoli na podstawie ocen z MC.

Gry 2D poprzednia generacja była w stanie pociągnąć w 1080p/60fps.

Rozumiem, że trzeba mocno trzymać się jakichkolwiek argumentów nie mając w co, ani z kim grać na konsoli za 2k...

W przypadku konsol Sony to już jest chyba standard, że przez pierwsze lata ich właściciele nie mają w co grać. Z bólem dupska czekają na jakiegokolwiek mesjasza.

Opublikowano

Ale co ty do mnie rozmawiasz, jak temat był: bijatyki na PS4 vs. XOne. No i liczby pokazały, że lepiej jest na PS4. Kropka.

Chcesz tu komuś wmówić, że 2 to mniej niż 1, a 73 to więcej niż 80? Powodzenia.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Oczywiście w KI jest tryb story i gdzieś do marca będzie 16 postaci.

Aż 16 postaci, naprawdę? Nie mogę uwierzyć, jesteście w stanie sobie to wyobrazić? Półtora roku po premierze w grze będzie dostępne aż 16 postaci. Ależ genialne info.

Tylko MS, tylko KI

C C C COMBO BREAKER

A ja głupi przez ten miesiąc jak nie mam pada zamiast grac na x-boskie gram w drugi sezon TWD na PC.

Opublikowano

propsy. tylko miej w pogotowiu chusteczki kiedy SPOJLER i SPOJLER. super gierka.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ostatnio płakałem na Krulu Lwie, wienc wiesh, tfardy ze mnie kolo.

Opublikowano

Piękny ból klapków, że fajter wydawany w kawałkach jest lepszy od jakiegokolwiek ex'a na PS4 :)

Wczoraj Drugi Syn zmiażdżony ślizgiem po wodzie w SO, a dzisiaj to.

METACRITICS CHUOPCZE!!

Opublikowano

nuuuda, na dłuższa metę gra robi się nudna i monotonna i nie rajcuje tak jak na początku. Mi się całkiem podobała ale nie jest warta pełnej kwoty. Lepiej poczekać na jakąś promocję.

Tylko wiesz, teraz pytanie, jaka jest ta pełna kwota. Bo za 80zł jakby co mam klucz :P.

UWBDyOy.jpg

Gra do najpiękniejszych nie należy, ale te chmary zombie nawet dają radę.

Opublikowano

Za 80 zł bym brał.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Dead rising 3 na pc ma tylko 30 fps !? Głupie blokowanie fps teraz nie wiem czy kupić

Opublikowano

Można se odblokować.

Opublikowano

Mozna ale Capcom cos gadal ze moga dziac sie dziwne rzeczy z fizyka zombii powyzej 30fps. Ragus uwazaj na siebie!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mozna ale Capcom cos gadal ze moga dziac sie dziwne rzeczy z fizyka zombii powyzej 30fps. Ragus uwazaj na siebie!

Słyszałem, że unlock FPS zmienia każdą giwerę w Dubstep Gun ;)

Opublikowano

Dzięki za troskę, wiem, że szczera, bo od brata z xboxem.

Opublikowano

Ostatnio płakałem na Krulu Lwie, wienc wiesh, tfardy ze mnie kolo.

klapy takie dorosłe.

Opublikowano

Dzisiaj premiera Minecrafta na Xone. Xboty trzymajcie kciuki żeby serwery to wytrzymały ;)

Opublikowano

Powiem krotko, bo nie chce mi sie z klapersami wadzic - interfejs (szybkosc, plynnosc, funkcjonalnosc), online, czat (mozna gadac nawet przez kinecta i jakosc jest lepsza niz na ps4 przed headset xD), wideorozmowy, snap (bez tego nie moglbym juz korzystac z konsoli;/), uniwersalne zaproszenia (ps4 dalej tego nie ma xD), takie bajery jak natychmiastowe rozpoznawanie i witanie gracza gdy tylko wejdzie do pokoju... Sony znowu jest miliard lat za m$. MILARD (pipi)A.

pzdr.

Powiedziała chorągiewka.......

Pierwszy post i od razu bulwers o kolejną zmianę obozu Czezkiego. O.o 

Jakiego starego użytkownika pożegnamy tym razem?  :teehee:

Widzę, że użytkownik piter33 ma jakieś beefy z Czezkim i to grubsze (mnie też ninja minusował pewnie przez bomby prawdy o szrotstejszon4)

IDcpkWn.png

Opublikowano

strzeżcie się buki

1616472.png

Opublikowano

Ok, ustalmy nowe fakty przed premierą w Polsce

Xbox Live > PSN lub = jeśli PSN działa.

Pad

Xbox > DS4 - tu nie ma dyskusji

Gry

EXY

PS4>Xbox One

Jest ich więcej

PS4>Xbox One

Multiplatformy

PS4>Xbox One

Oglądanie telewizji N na konsoli

Xbox One > PS4

Jakość wykonania konsoli

Xbox One > PS4

Serwis

Xbox One > PS4

Nocna lampka

Dostępna w zasilaczu Xbox One lub w DS4

PS4>Xbox One (bo tą z PS4 można ze sobą zabrać)

Jak widać jedyną słuszną konsolą dla Januszy to Xbox One, Ci ludzie odpalają tak rzadko konsolę że nie ma wybacz i Xbox Live nie może sobie pozwolić na konserwacje, ta usługa musi działać, nie potrafią użytkować odpowiednio pada i obchodzić się z nim z szacunkiem więc i pad musi być lepszy, jak już ustaliliśmy, za dużo nie grają więc ilość czy jakość gier nie ma dla nich znaczenia, a gdy już się popsuje bo po uruchomieniu raz na jakiś czas zapali się w środku kurz który się zaległ to serwis nie zawiedzie.

hqdefault.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widać, że moderacja nie działa prawidłowo skoro takie altery jak Piter33 czy Szatanek bez problemu śmiecą foruma swoimi "mądrościami". Guernica padł po 4 latach, chociaż był spoko userem. :(

A no i gratuluję po raz kolejny kolegom Xbotom za kolejny dzień masakracji klapków.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Za duzo textu pozwol ze uproszcze:

Xbox One > PS4

NIECH LUD PRZEMOWI

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

strzeżcie się buki

1616472.png

Nowa twarz Lizard Squad? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.