Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

no to w takim razie po co kupować ps4 skoro ps3 daje 10 razy więcej funu (skoro 5 razy więcej od ps4 to conajmniej dwa razy więcej na xboxie) a ps2 to już w ogóle 6b222358878e9a50b8901c6e76e902d6.png funu!

nie ma po co. właśnie dlatego ps4 biorę w 2015, a wii u rok później. ps2 ograne wzdłuż i wszerz do 2009.  

Opublikowano

W 2015 roku Xbone wygrywa exami? What sorcery is this?

A kto mówi o 2015?

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

no to w takim razie po co kupować ps4 skoro ps3 daje 10 razy więcej funu (skoro 5 razy więcej od ps4 to conajmniej dwa razy więcej na xboxie) a ps2 to już w ogóle 6b222358878e9a50b8901c6e76e902d6.png funu!

nie ma po co. właśnie dlatego ps4 biorę w 2015, a wii u rok później. ps2 ograne wzdłuż i wszerz do 2009.  

Ale zrozum, że teraz porównuje się tylko XO i PS4 myślałem, że to oczywiste. Co ma zeszła generacja do nextgena? Wiadomo, że startowe gry nigdy nie są jakieś niszczące na tle całej generacji (chociaż pierwsze Halo i PGR to były kosy), ale takie porównania są bez sensu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

Daddy parę postów wyżej, z wtorujacym mu złotem.

Opublikowano

Cały "sukces" xbone w 2013 polega na tym, że m$ przepchnął na niego gry planowane na X360. lol

Opublikowano

no i na ps3 ograsz sobie takie zaje.biste exy ps4 jak np. nowy guilty gear, injustice: fall of men, persona 5, ryū ga gotoku ishin! i inne.

Opublikowano

@bluber

Jeśli mamy porównywać sprzęty z tej samej generacji, rok 2013 i pewnie 2014 - wygrywa x-box.  

Jeśli pod względem funu z gry, a nie fapowaniem nad najnowszymi gadżetami - Sony wraz z ofertą ps3 a.d. 2013. 

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

No w sumie jest po równo, na 2015 wiadomo tylko, że Bloodborne będzie kozakiem reszta to loteria.

Opublikowano

Już was godzę. Rok 2013 wygrał 3DS.

Opublikowano
Jeśli pod względem funu z gry, a nie fapowaniem nad najnowszymi gadżetami - Sony wraz z ofertą ps3 a.d. 2013. 

No a oferta PC z 1999 to już w ogóle daje tyle funu co ps4 przez całą generację chyba nie wytworzy tylko co z tego? Pojawiły się recki destiny i jak narazie bieda 78% na gamerankings.com

Opublikowano

Oho, widze że cofamy się już nawet do lat 90'. No ja patrzę na to co akurat daje najwięcej funu, a było/jest dostępne w tym samym okresie. Tyle.

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

To nie ja, to Heisenberg ;.........)

Opublikowano

Heisenberg miłował kolor niebieski:sorcerer:

#bumhedszot

Opublikowano

Oho, widze że cofamy się już nawet do lat 90'. No ja patrzę na to co akurat daje najwięcej funu, a było/jest dostępne w tym samym okresie. Tyle.

No, ale powiedz mi jaki jest w tym sens? Myślisz, że jak ktoś kupił nextgena bo będzie patrzył, że o jejku jednak na ps3 są super gierki to jednak nie kupuje nowej konsoli.

Opublikowano

xD

Heisenber miłował tylko jeden kolor. Kolor zielony.

heres-how-much-the-giant-pile-of-money-o

#makaoPoMakale

Opublikowano

Kłócenie się który szrot VII generacji ma lepsze gry na podstawie własnego gustu ma więcej sensu c'nie?  8)

@ragus

chyba ty. on kochał to co robił najlepiej - his baby blue 

blue-meth-heisenberg.jpg

#wtymmiejscupadasz :hi: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No odje,bało mu od tego towaru i się chłopak zatracił. Wchodził w to dla hajsu koleżko.

A jak to mówią, "money be green".

Opublikowano

Koleżko ale weź nie spoileruj scen miłosnych taknie ok?

Opublikowano

No odje,bało mu od tego towaru i się chłopak zatracił. Wchodził w to dla hajsu koleżko.

A jak to mówią, "money be green".

rozgryzłeś to z doopy strony.

#4ThePlayers = meta = pasja i dzieło artysty

x-box = hajs = upadek moralny i zepsucie chciwością 

mówię jak jest. 

Opublikowano

Za pół godziny NPD sierpniowy.

aww yeah, całą generację ps3 było w du,pe to nie było jaranka cyferkami a teraz jest #eksajt

Opublikowano

#4ThePlayers = meta = zepsute zęby i schizofrenia maniakalno-paranoidalna.

Opublikowano

Za pół godziny NPD sierpniowy.

aww yeah, całą generację ps3 było w du,pe to nie było jaranka cyferkami a teraz jest #eksajt

Dokładnie. Zdanie "za pół godziny NPD sierpniowy" aż kapi eksajtem, podnieceniem i #jarankiem.

Odstaw ten temat i może w końcu, no wiesz, włącz jakaś grę.

Opublikowano

spożywana z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.