Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

no to w takim razie po co kupować ps4 skoro ps3 daje 10 razy więcej funu (skoro 5 razy więcej od ps4 to conajmniej dwa razy więcej na xboxie) a ps2 to już w ogóle 6b222358878e9a50b8901c6e76e902d6.png funu!

nie ma po co. właśnie dlatego ps4 biorę w 2015, a wii u rok później. ps2 ograne wzdłuż i wszerz do 2009.  

Opublikowano

W 2015 roku Xbone wygrywa exami? What sorcery is this?

A kto mówi o 2015?

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

no to w takim razie po co kupować ps4 skoro ps3 daje 10 razy więcej funu (skoro 5 razy więcej od ps4 to conajmniej dwa razy więcej na xboxie) a ps2 to już w ogóle 6b222358878e9a50b8901c6e76e902d6.png funu!

nie ma po co. właśnie dlatego ps4 biorę w 2015, a wii u rok później. ps2 ograne wzdłuż i wszerz do 2009.  

Ale zrozum, że teraz porównuje się tylko XO i PS4 myślałem, że to oczywiste. Co ma zeszła generacja do nextgena? Wiadomo, że startowe gry nigdy nie są jakieś niszczące na tle całej generacji (chociaż pierwsze Halo i PGR to były kosy), ale takie porównania są bez sensu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

Daddy parę postów wyżej, z wtorujacym mu złotem.

Opublikowano

Cały "sukces" xbone w 2013 polega na tym, że m$ przepchnął na niego gry planowane na X360. lol

Opublikowano

no i na ps3 ograsz sobie takie zaje.biste exy ps4 jak np. nowy guilty gear, injustice: fall of men, persona 5, ryū ga gotoku ishin! i inne.

Opublikowano

@bluber

Jeśli mamy porównywać sprzęty z tej samej generacji, rok 2013 i pewnie 2014 - wygrywa x-box.  

Jeśli pod względem funu z gry, a nie fapowaniem nad najnowszymi gadżetami - Sony wraz z ofertą ps3 a.d. 2013. 

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

No w sumie jest po równo, na 2015 wiadomo tylko, że Bloodborne będzie kozakiem reszta to loteria.

Opublikowano

Już was godzę. Rok 2013 wygrał 3DS.

Opublikowano
Jeśli pod względem funu z gry, a nie fapowaniem nad najnowszymi gadżetami - Sony wraz z ofertą ps3 a.d. 2013. 

No a oferta PC z 1999 to już w ogóle daje tyle funu co ps4 przez całą generację chyba nie wytworzy tylko co z tego? Pojawiły się recki destiny i jak narazie bieda 78% na gamerankings.com

Opublikowano

Oho, widze że cofamy się już nawet do lat 90'. No ja patrzę na to co akurat daje najwięcej funu, a było/jest dostępne w tym samym okresie. Tyle.

Opublikowano

A kto mówi o 2015?

To nie ja, to Heisenberg ;.........)

Opublikowano

Heisenberg miłował kolor niebieski:sorcerer:

#bumhedszot

Opublikowano

Oho, widze że cofamy się już nawet do lat 90'. No ja patrzę na to co akurat daje najwięcej funu, a było/jest dostępne w tym samym okresie. Tyle.

No, ale powiedz mi jaki jest w tym sens? Myślisz, że jak ktoś kupił nextgena bo będzie patrzył, że o jejku jednak na ps3 są super gierki to jednak nie kupuje nowej konsoli.

Opublikowano

xD

Heisenber miłował tylko jeden kolor. Kolor zielony.

heres-how-much-the-giant-pile-of-money-o

#makaoPoMakale

Opublikowano

Kłócenie się który szrot VII generacji ma lepsze gry na podstawie własnego gustu ma więcej sensu c'nie?  8)

@ragus

chyba ty. on kochał to co robił najlepiej - his baby blue 

blue-meth-heisenberg.jpg

#wtymmiejscupadasz :hi: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No odje,bało mu od tego towaru i się chłopak zatracił. Wchodził w to dla hajsu koleżko.

A jak to mówią, "money be green".

Opublikowano

Koleżko ale weź nie spoileruj scen miłosnych taknie ok?

Opublikowano

No odje,bało mu od tego towaru i się chłopak zatracił. Wchodził w to dla hajsu koleżko.

A jak to mówią, "money be green".

rozgryzłeś to z doopy strony.

#4ThePlayers = meta = pasja i dzieło artysty

x-box = hajs = upadek moralny i zepsucie chciwością 

mówię jak jest. 

Opublikowano

Za pół godziny NPD sierpniowy.

aww yeah, całą generację ps3 było w du,pe to nie było jaranka cyferkami a teraz jest #eksajt

Opublikowano

#4ThePlayers = meta = zepsute zęby i schizofrenia maniakalno-paranoidalna.

Opublikowano

Za pół godziny NPD sierpniowy.

aww yeah, całą generację ps3 było w du,pe to nie było jaranka cyferkami a teraz jest #eksajt

Dokładnie. Zdanie "za pół godziny NPD sierpniowy" aż kapi eksajtem, podnieceniem i #jarankiem.

Odstaw ten temat i może w końcu, no wiesz, włącz jakaś grę.

Opublikowano

spożywana z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.