Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Silent Hills, Alien, The Evil Within, SOMA, Resident Evil R2, Metro Redux  i TLOU (wiem, wiem momentami). <3

na blachę zmierza też reboot alone in the dark \m/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Metro Redux  i TLOU

I co może jeszcze Dragon's Crown? ZombiU proszę tam wstawić.

Opublikowano

Metro Redux  i TLOU

Gry dla dzieci z WiiU nikogo.

Opublikowano

klękajcie przed ojcem survival-horroru:

alone-in-the-dark-restrospective-2008062

Opublikowano

Silent Hills, Alien, The Evil Within, SOMA, Resident Evil R2, Metro Redux  i TLOU (wiem, wiem momentami). <3

na blachę zmierza też reboot alone in the dark \m/

A od twórców Sherlocka Holmsa...

269119-SC1.jpg

To będzie dobry okres dla survival horrorów. 

Opublikowano

Metro Redux  i TLOU

Zombie U dostało 7= wg eksperów z periodyku PSX Extreme. A to coś znaczy. 

A ND ogrywany w nocy i wg forumowego memu potrafił mnie zaszczuć bardziej niż wszystkie residenty VII generacji razem wzięte, także ten.... 

E: sarkazm z tym ekstrimem (nie rzucajcie się jak coś) 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A od twórców Sherlocka Holmsa...

269119-SC1.jpg

To będzie dobry okres dla survival horrorów. 

Leonardo-DiCaprio-Django-Unchained-You-H

od czasów dark corners of the earth nie było chyba dobrej gierki na podstawie prozy lovecrafta.

Opublikowano

klękajcie przed ojcem survival-horroru:

alone-in-the-dark-restrospective-2008062

Te napier.dalanie zombiaków xD

Akcja właściwa od 5:00

Opublikowano

Nocturne. Gimby nie znajo

Opublikowano

to intro, ujęcie z okna gdzie spoczywa jakaś wyschnięta łapa, pierwsza lokacja i już musisz się barykadować. AitD zawsze w moim sercu.

Opublikowano

O dziwo czwórka była też zacna. No ale tylko jedynka sięgała do prozy Lovercrofta, więc z automatu respect +10. 

Opublikowano

O dziwo czwórka była też zacna. No ale tylko jedynka sięgała do prozy Lovercrofta, więc z automatu respect +10. 

mówisz o tej która próbowała być residentem i walczyło się w niej z nawiedzonymi meblami? trójeczkę miałem z zaje.bistym komiksem w zestawie. ten westernowy klimacik \m/.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ej no fajna była. 

AloneintheDarkTheNewNightmare-.jpg

alone_in_the_dark_4_01.jpg

scena w której ranny gliniarz prosi na poczatku o trochę ammo,a po naszym wyjściu strzela sobie w łeb, pojawiające się na ułamek sekundy zjawy podczad uderzenia gromu, latający stwór w bibliotece. zasłużone 8/10.

masz te "meble":

Alone-in-the-Dark-The-New-Nightmare.jpg

Opublikowano

scena w której ranny gliniarz prosi na poczatku o trochę ammo,a po naszym wyjściu strzela sobie w łeb, pojawiające się na ułamek sekundy zjawy podczad uderzenia gromu, latający stwór w bibliotece. zasłużone 8/10

o tak, ta scena robiła. to wyszło chyba pod koniec życia szaraka c'nie? zatarło się w pamięci bardzo. chyba pora na powtórkę. tylko edward bez wąsa i w stylu biszunen to nie to samo :/.

Opublikowano

na psxa, dreamcasta, pc i ps2 

Opublikowano

Ktoś coś mówił o naprawach Xboxa ??

http://www.wykop.pl/link/2146628/o-kolejnych-przejsciach-z-pram-i-scierajacymi-sie-analogami-z-pada-od-ps4/

I takich tekstów są dziesiątki a klapki porównują to do usterki którą mozna naprawić patchem z XBL xD

Pram to najgorszy serwis swiata 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

prerenderowane tła to jest kurde ponadczasowa klasa. nigdy już nie wrócą :(.

Opublikowano

Ktoś coś mówił o naprawach Xboxa ??

http://www.wykop.pl/link/2146628/o-kolejnych-przejsciach-z-pram-i-scierajacymi-sie-analogami-z-pada-od-ps4/

Pram to najgorszy serwis swiata 

Pomiajajac juz to ze 4ty raz bedzie musial wysylac, to koles skrupulatnie zapakowal paczke zeby wszystko dotarlo w jak najlepszym stanie a ci po miesiacu wysylaja mu pomietolone pudelko, chyba bym sie wsciekl.

Pierwszy komentarz xDD

Ja mam PS4 od premiery i mi się nic nie ściera. Po prostu niektórzy mają taką kwasowość potu, że rozpuszczają tę gumę.

Na wszelki wypadek moze bede w rekawiczkach gral ? Choc gumy w padzie z bundla Watch Dogs dalej mi sie pieknie trzymaja, a przezyly katowanie w warframe dosc dlugie wiec jakas poprawe widac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

prerenderowane tła to jest kurde ponadczasowa klasa. nigdy już nie wrócą :(.

Też nad tym ubolewam. Czwarta część też była zacna. Genialny klimat, świetne miejscówki, muzyka bomba, oraz te patenty z latarką i szukaniem włącznika światła w nowych lokacjach. O czymś zapomniałem? A grę miałem po niemiecku i musiałem nauczyciela prosić o tłumaczenie notatek.

Opublikowano
Pierwszy komentarz xDD

Typowy klapers jest wstanie wmówić sobie WSZYSTKO.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pierwszy komentarz xDD

Ja mam PS4 od premiery i mi się nic nie ściera. Po prostu niektórzy mają taką kwasowość potu, że rozpuszczają tę gumę.

żrący pot, prawie jak ksenomorf xDD

Opublikowano

No, to tak jak boty wmawiają sobie ze maja gry XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.