Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Iras na forum [*]

MGS pod koniec 2015, nie widzę innej opcji

Silent Hill może byc jako FPP, ważne jest tylko by się udał, a nie był takim gównem jak ostatnie części

FFXV po wyjebaniu Nomury ma szanse na premiere w trakcie tej generacji.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MGS niech Kojima robi w spokoju, bedzie kosa i niech ja doszlifuje

SH moze i byc w fpp, byle przez cala gre mialo taki genialny klimat jak demko, choc dalej uwazam, ze nie po to zatrudnili tak znanego aktora by go ogladac tylko w cutscenach

Opublikowano

Bloodborne pewnie będzie świetną grą, ale jeśli chodzi o edycję kolekcjonerską to mogli się bardziej postarać:

bloodborne-premiera-6-lutego-14110223260

Przy tym co wyprawia CDP RED to ta edycja wygląda śmiesznie, przecież standardowa edycja Wieśka jest bogatsza od tego :P .

20140605203242.jpg

+ steelbook

W sumie przy Wiedźminie to większość gier, wraz z ich edycjami "kolekcjonerskimi", wymięka. 

Po prostu czuć PCtowe korzenie na jakich rosło CDP. W polszy dopieszcza się blacharzy wypasionymi edycjami w dobrych cenach, teraz niech i konsolomaniaki poczują co znaczy "dbać o klienta" (nie, nie chodzi o sprzedawanie za 250zł kampani na 6h z auto-namierzaniem)

Opublikowano

MS zaskoczył i jutro premierę mają pierwsze trzy epizody D4:

Opublikowano

@ins

Silent Hill Shattered Memories wii i psp nie był goownem. Może niewiele straszył, ale jego nastroju i muzyki nie powstydziłby się sam D. Lynch. Przede wszystkim fabularnie niewiele odstawał od swoich pierwszych odsłon. Zakończenie i uzależnienie scenariusza od wybranego profilu psychologicznego - Mistrz.

Opublikowano

Co to za syf?
Opublikowano

Heavy Rain, Walking Dead super gry, ale jak wychodzi coś podobnego na XO to od razu syf.

Opublikowano

Nie pamiętam już kiedy takie wrażenie na mnie zrobił gameplay jak ten z Driveclub. Grafika to jakiś kosmos. Trasa w śniegu z zmieniającymi się warunkami urywa jajca. No i wygląda że będzie jeździć sie naprawde fajnie, poczucie predkości i kapitalny dzwięk silników niesamowicie robią. A pamietam jak jeszcze niedawno niektórzy pisali ze wygląda jak by jeżdziło sie poduszkowcami i nie czuć prędkosci.

Co do tego Finala to ostatnia szansa na przywrócenie jakiegós blasku Square, mocno licze na nich. No i jednak mam nadzieje ze Silent nie będzie w fpp.

Opublikowano

Heavy Rain, Walking Dead super gry, ale jak wychodzi coś podobnego na XO to od razu syf.

To jest eX4ct. Wystarczy ignorować ;)

Opublikowano

Co to za syf?

zagraj w deadly premonition - zaje.bisty model jazdy !

Opublikowano

Wiedziałem jak botki zaczepić z rana :D, co tam u was? piecze po TGS?

Opublikowano

Niby po czym?

Opublikowano

Master race 

a wy dalej konsolowcy samograje za 279 PLN z milionem polygonow co sie da przejsc w 6 h ?

Opublikowano

Niby po czym?

A Ty dalej się na to  nabierasz.

Opublikowano

Wiedziałem jak botki zaczepić z rana :D, co tam u was? piecze po TGS?

Haha jakieś bicie zelkow i multiplatformy więc co ma piec?
Opublikowano

Czyli ten Final będzie o młodych nadzianych pięknisiach jeżdżących po królestwie Bentleyem, którzy w przerwach na malowanie paznokci zabijają dzikie zwierzęta i tubylców?

No nie powiem, GOTY się kroi.

Opublikowano

Przede wszystkim bloodborn to gra dla hardcorowców a nie casuali z kinectem.

Opublikowano

Master race 

a wy dalej konsolowcy samograje za 279 PLN z milionem polygonow co sie da przejsc w 6 h ?

no siema, siema, u nas dalej jaranko gifami z goty 2015

- ogrywanego samotnie

jtuefo.gif

- I w kooperacji

bimltg.gif

#NIEDLAJANUSZAKAWIOR

Opublikowano

Zapomniałem że Bloodborna nie kupicie bo +18

No YETI będzie miał problem, chyba, że dobrze napisze dyktando czy tam kartkówkę z przyry to mama da.

Opublikowano

Można czekać na grę ponad rok, można też zagrać raz dwa za 15$. Bravo

(Nikt…, masz taką grę na ps4? No masz?)

Opublikowano

Master race 

no siema, siema, u nas dalej jaranko gifami z goty 2015

Masz na mysli Witchera 3 chyba , ktory prawilnie bedzie wygladal jedynie na sprzecie o mocy obliczeniowej wiekszej niz laptopy z biedry

Opublikowano

nawet nie mam ps4 ;_;

Opublikowano

@nobody: porównanie bez sensu. Action rpg vs klasyczne rpg...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

@alpha

nie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.