Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gralem calkiem niedawno, wyrywanie silnika z radiowozu goty.

Oglądałem ostatnio 13 posterunek i był tam gameplay z Fighting Force jak klepali radiowóz.

Czy tylko ja jaram się tą grą?

IMO wygląda świetnie. Zastanawiam się tylko czy czekać na europejską premierę czy sprowadzać z USA.

Tak. Wygląda jak każdy 2D fajter wydany tylko w Japonii.

Akurat Gulity Gear niejednokrotnie był wydawany w Europie.

Oczywiście.

Co nie zmienia faktu, że wygląda jak każdy 2D fajter wydany tylko w Japonii. Patrz The Rumble Fish, Ougon Musou Kyoku i inne guiltygearowopodobne twory. Gdybym się nie orientował w gierkach i by mi pokazali kilka fajterów 2D wydanych na przestrzeni ostatnich 15 lat, myślałbym, że to wszystko gierki z 98 roku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i MS znowu oplaca recenzje :/ D4, z ktorego ktos wczoraj krecil beke, dostal 9 od destructoida i 8 od escapista. Jak zyc w tym swiecie pelnym korupcji, gdzie gry na xboxa dostaja dobre oceny?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

zaraz, to wysyp śr. dziewiątek dla Halo, Gerasów i Forz na mc też był przekupiony? 

Opublikowano

a ja wam uwierzyłem że tylko exów sony :<

Opublikowano

No i MS znowu oplaca recenzje :confused: D4, z ktorego ktos wczoraj krecil beke, dostal 9 od destructoida i 8 od escapista. Jak zyc w tym swiecie pelnym korupcji, gdzie gry na xboxa dostaja dobre oceny?

Nie prawda

4/5 a nie 8/10 :D

Zresztą od kiedy oceny mają dla nas jakiekolwiek znaczenie? Zawsze nimi gardziliście. Taki Velocity 2X ze średnią ocen bodajże 88% jest dla was guwnem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nieprawda* :D

Nie jest (pipi), wypraszam sobie, przeszedlem cale. Aczkolwiek dla mnie ocena indykow to 1 oczko w dol w 'normalnej' skali, zawsze czuc, ze gra sie w mniejsza gre.

Opublikowano

No i MS znowu oplaca recenzje :confused: D4, z ktorego ktos wczoraj krecil beke, dostal 9 od destructoida i 8 od escapista. Jak zyc w tym swiecie pelnym korupcji, gdzie gry na xboxa dostaja dobre oceny?

Nie prawda

Zresztą od kiedy oceny mają dla nas jakiekolwiek znaczenie? Zawsze nimi gardziliście. Taki Velocity 2X ze średnią ocen bodajże 88% jest dla was guwnem.

szczegolnie Bluber - beka z velocity, a nawet jego grafiki (ktora jest super) ale juz fez goty, gotg, mesjasz, boska ambrozja

Opublikowano

Co za bzdurny argument. Gra robiona przez 100 dostaje ocenę wyższa niż robiona przez dajmy na to 3? Explain this bullshit.

Opublikowano

Nie prawda

pokaż mi gdzie tak napisałem. wiadomo już coś o tej megatonie od sony? pandemonium 3? distruptor 2? nobody can stop mr domino HD ? nowa klonoa?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ppe dostarcza beki,

przepiękne hostessy tgs 2014

6878766.jpg

Opublikowano

ta z trójzębem 8-/10 (nie w skali cw)

Opublikowano

Nie prawda

szczegolnie Bluber - beka z velocity, a nawet jego grafiki (ktora jest super) ale juz fez goty, gotg, mesjasz, boska ambrozja
Byłem po prostu wami, iras wkleja screen z super time force i ohoho ale go.wno xd z pegasusa xd a potem podnieta, że w plusie fez bo ma średnia ~90 i velocity bo jakieś 10 dostaje. Beczkę mam bo jak na ps3 bylo #indykinikogo tak teraz każdy podnieta transistorem czy hotlinem 2.
Opublikowano

Bo jak byly indyki tylko na 360ce to kiepskie gry, a jak sa na ps4 to super bo plejstejszyn. Nie wiedziales?

Obstawiam, ze nawet DRM i always online bylby super na plejstejszyn.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ej ale to chyba tylko iras robił, taknie, co? 

Opublikowano

Nie ma jeszcze plebiscytu na nazwę dla kolejnej odsłony CW? :)

Opublikowano

zrobilem drugie podejscie do soulsow i wylaczylem po 15 minutach , bloodborne nie dla mnie?

Opublikowano

Nie ma jeszcze plebiscytu na nazwę dla kolejnej odsłony CW? :)

Zawsze nazwa nawiązywała do wojny pomiędzy konsolami, skoro król jest jeden czyli PlayStation 4, to jak niby miałby nazywać się temat?

Opublikowano

console wars 9 czyli preordery, premiery i ogólnie szajba

Opublikowano

"HD Remaster"

Opublikowano

ppe dostarcza beki,

przepiękne hostessy tgs 2014

6878766.jpg

Ale ktoś z(pipi)ał zdjęcie, aż nie mogę patrzeć.

Opublikowano

Still Waiting 

Opublikowano

Chyba to juz przerabialismy...

Opublikowano

no niestety tak sie sklada, ze z wszystkim uzytkownikow forum dwie osoby, ktore uwazam za najmniej obiektywne, skrajnie fanbojowskie i piszace najwieksze zaklamane dyrdymaly naginajace rzeczysistosc wyciagajac wygodne fakty reprezentuja oboz, w ktorym jestem od zawsze - psx,ps2,psp,vita a teraz ps4 - innych konsol poza sony na wlasnosc nie mialem. Jeszcze kiedys oba te osobniki wykrzykiwaly, ze jestem xbotem, kiedy zaczalem czesto publicznie krytykowac decyzje sony i wytykac ich jawne potkniecia i zle decyje.

Opublikowano

ej ale to chyba tylko iras robił, taknie, co?

nie sądze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.