Opublikowano 19 czerwca 20159 l Mi to wygląda na odpowiednik wydania Bayo 2 + 1, więc raczej będzie spokojnie do kupienia bez większej spiny.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Wydanie świetne ale kompletnie nie jestem zainteresowany tego typu rozgrywką.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Czyli bedzie mozna sie wymieniac levelami ale nie mozna bedzie juz grac ze soba?? Bedzie chociaz lokalny coop ?
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Czyli bedzie mozna sie wymieniac levelami ale nie mozna bedzie juz grac ze soba?? Bedzie chociaz lokalny coop ? No właśnie nawet lokalnego ma nie być.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem Super, jak tylko będzie u Nas w dobrych cenach to rzucajcie linkami
Opublikowano 19 czerwca 20159 l No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo Zrobisz hardkorowy poziom i będziesz patrzył, jak bratu się pocą łapy na padzie - frajda będzie większa, niż z coopa.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Będzie kolekcjonerka gra + książka + amiibo https://pbs.twimg.com/media/CHyTJ6gWcAAG-tg.jpg
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Pojawił się pierwszy preorder na zwykłą edycję: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3904-super-mario-maker-wiiu.html
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Pojawił się pierwszy preorder na zwykłą edycję: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3904-super-mario-maker-wiiu.html Mogliby dać zdjęcie pudełka żebym wiedział co kupuję Edytowane 24 czerwca 20159 l przez Sowaa
Opublikowano 17 lipca 20159 l Pytanie, żeby odpalić zrobione levele z NSMB wii U w mario maker to będe potrzebował kopii NSMB?
Opublikowano 17 lipca 20159 l Eeee nie. Dlaczego? Wszystkie levele zrobione w Super Mario Maker odpalasz normalnie w Super Mario Maker btw, na konsoleigry.pl pojawił się preorder z amiibo i artbookiem za 175 + wysyłka. Czekam na cenę w lovegame Edytowane 17 lipca 20159 l przez Rayos
Opublikowano 17 lipca 20159 l Meh, na lovegame ma być 200 z amiibo + artbook biere z KiG Edytowane 17 lipca 20159 l przez Rayos
Opublikowano 17 lipca 20159 l Figurka fajna:) Jak mi sie uda dorwac jakiegos uzywanego Wii u w dobrej cenie to wezme sobie pewnie na polke.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Amiibo jest super! Macie fotkę, w rl wygląda jescze lepiej ^_^ To jest co prawda wersja z nowoczesnymi kolorami, ale z klasycznymi wygląda równie dobrze. Tam niżej macie klasyczne kolory