Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Maker

Featured Replies

Opublikowano

złożone i opłacone z amiboo :obama:

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

w lovegame gra+artbook za 155 w preorderze, z amiibo 195. Drogo (10 zł drozej niz z wysyłką z KiG), ale i tak tam wzialem bo mam na miejscu przynajmniej, nie bedę musial czekac i latac po paczkomatach

Opublikowano

Dzięki, miśku. Taniej już nie znajdę. Tylko zobaczę za ile Karen/Komputronik będą mieli i bierę (Komputronik ma magazyn obok mnie więc nie czekałbym nic).

Opublikowano

150zł za najlepszą platformówkę jaka powstała. Może być.

Opublikowano

jeszcze możliwe, że pojawią się zestawy z koszulką ;) albo, że będzie takowa dodawana np. do zwykłej wersji gry z artbookiem. well see

Opublikowano

Ten bardziej kolorowy 8-bitowy Mario amiibo będzie do kupienia osobno w dniu premiery Mario Maker?

Opublikowano

Mam szybkie pytanko bo za taką cenę za wersję z Amiibo napaliłem się jak szczerbaty na suchary ale moje konto świeci teraz pustkami :( Czy za złożony pre-order trzeba od razu wyłożyć hajsiwo?

Opublikowano

w konsole i gry teoretycznei tak, ale masz miesiac czasu, w love-game max tydzien przed powinienes zaplacic 

Opublikowano

Możesz zamówić z opcją "płatność przy odbiorze", a potem ewentualnie poprosić mailem o zmianę na wpłatę z góry :) rezerwuj póki jest bo w tej cenie rozejdzie się błyskawicznie.

Opublikowano

Kupiłem z amibo i artbookiem mimo, że jeszcze nie mam WiiU;)

Opublikowano

Jakie te pudełka są za(pipi)iste:

http://www.nintendolife.com/news/2015/07/nintendo_announces_super_mario_maker_wii_u_hardware_bundle

Wii U Premium ma tak za(pipi)iste pudełko, że szkoda by było mi to kiedyś wyrzucić :D

e:

The Nintendo of Europe press release outlines the options:

• Super Mario Maker Wii U Premium Pack: a black Wii U Premium console, a physical copy of Super Mario Maker, a Hardcover Artbook and a Classic Colours Mario amiibo from the Mario 30th Anniversary Collection
  • Super Mario Maker Limited Edition Pack: a physical copy of Super Mario Maker, a Hardcover Artbook and a Classic Colours Mario amiibo from the Mario 30th Anniversary Collection
  • Super Mario Maker Standard Edition Pack: a physical copy of Super Mario Maker and a Hardcover Artbook

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Najlepiej kupić, nie otwierać i sprzedać w wersji mint za 30 lat ;)

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie cena, nadal rozważam WiiU mimo że wiele osób skreśliło już tę konsolkę dla mnie biblioteka wiiU + wii której nie ograłem w ogóle to więcej niż dużo.

Opublikowano

W ultimie bundle za 1309 ciekawe za ile bedzie w konsoleigry. Cholera kusi a z drugiej strony czlowiek by chcial poczekac na Nx i tak nie mam kiedy ogrywac wszystkiego na biezaco a tu tyle pokus;)

Opublikowano

No i super :) 

Ej, ale amiibo pluszowego Yoshiego to Ty szanuj