Skocz do zawartości

Super Mario Maker

Featured Replies

Opublikowano

W srodku bedzie kod czy plyta?

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 63,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

To będzie normalne wydanie? Czy jakieś super limited?

Opublikowano

Mi to wygląda na odpowiednik wydania Bayo 2 + 1, więc raczej będzie spokojnie do kupienia bez większej spiny.

Opublikowano

Wydanie świetne ale kompletnie nie jestem zainteresowany tego typu rozgrywką.

Opublikowano

Czyli bedzie mozna sie wymieniac levelami ale nie mozna bedzie juz grac ze soba?? Bedzie chociaz lokalny coop ?

Opublikowano

Czyli bedzie mozna sie wymieniac levelami ale nie mozna bedzie juz grac ze soba?? Bedzie chociaz lokalny coop ?

No właśnie nawet lokalnego ma nie być.

Opublikowano

No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo :(

Opublikowano

Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa :) Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem :D

Opublikowano

Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa :) Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem :D

Super, jak tylko będzie u Nas w dobrych cenach to rzucajcie linkami :)

Opublikowano

No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo :(

Zrobisz hardkorowy poziom i będziesz patrzył, jak bratu się pocą łapy na padzie - frajda będzie większa, niż z coopa.

Opublikowano

Najwazniejsze, ze mozna levele udostepniac.

Opublikowano

<3 dotykam sie po siurze

Opublikowano

Chyba pierwszy taki zestaw jaki kupie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie, żeby odpalić zrobione levele z NSMB wii U w mario maker to będe potrzebował kopii NSMB?

Opublikowano

Eeee nie. Dlaczego? Wszystkie levele zrobione w Super Mario Maker odpalasz normalnie w Super Mario Maker ;)

btw, na konsoleigry.pl pojawił się preorder z amiibo i artbookiem za 175 + wysyłka. Czekam na cenę w lovegame :P

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Świetna cena. Ciekawe kiedy wrzucą preorder na Menago.

Opublikowano

Meh, na lovegame ma być  200 z amiibo + artbook  :gayos: biere z KiG 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Figurka fajna:) Jak mi sie uda dorwac jakiegos uzywanego Wii u w dobrej cenie to wezme sobie pewnie na polke.

Opublikowano

Amiibo jest super! Macie fotkę, w rl wygląda jescze lepiej ^_^

To jest co prawda wersja z nowoczesnymi kolorami, ale z klasycznymi wygląda równie dobrze.

233f799e1ec047446a7af05812519cb2.jpg

185b53168a8bb5ce64a3579278b2ed7a.jpg

Tam niżej macie klasyczne kolory

069b669ea71780e47c13aa2d5ce26df0.jpg