July 18, 201412 yr Dziwne, że ten zespół nie ma jeszcze tematu na tym forum. Lubicie? Bo ja bardzo lubię płakać przy piosenkach tego rapera. Najbardziej przy Mine z Beyonce, Wu Tang Forever, Tuscan Leather i Pound Cake z dżej zi.
July 18, 201412 yr najbardziej lubię tą piosenkę: drake pokazuje tutaj swoją wrażliwość, której ze świecą szukać u innych współczesnych raperów.
July 18, 201412 yr Zacząłem go słuchać od 'Take Care', bo mnie koleżanka namówiła, a przedtem wiadomo - pedalstwo, ciota. Okazało się, że album jest mega mocarny (numery z Weekndem, czy Andre, to piękne sztosy) i tak zacząłem śledzić uważnie karierę Aubreya. 'NWTS' znowu jest czołówką płyt zeszłego roku, kozacka produkcja, chociaż już nie można popłakać tak jak do np. Marvins Room. A tutaj IMO najlepsza jego zwrotka: https://www.youtube.com/watch?v=T5lg_NscDuk Kolejny album ma być na wiosnę 2015, więc nie pozostaje wam nic innego jak tylko czekać.
July 18, 201412 yr jeszcze fajny jest ten utwór: z najlepszego okresu w karierze rihanny czyli wtedy kiedy miała czerwone włosy.
July 18, 201412 yr A kiedy kendrick coś wyda rozi? Gdzieś czytałem że niby wrzesień ale to pewno nie potwierdzone info tak samo jak z kanią na wakacje.
July 18, 201412 yr nie lubię jakoś mnie nie przekonuje, ale na ficzurningach da się go strawić to drejk zepsuł kendrickowi jego kawałek na jego opus magnum gkmc
July 18, 201412 yr Zauważyłem, że pierdolisz głupoty w prawie każdym temacie.@pawcioTak, album Kendricka jest wstępnie zapowiedziany na wrzesień.
February 13, 201511 yr Właśnie odsłu(pipi)ę na spotifaj. Pierwsza nuta ok. O ku,rwa, No Tellin' Edited February 13, 201511 yr by ragus
April 10, 201511 yr i idzie mu to zayebiscie. slucham typka z degrassi i typiarki z serialu nickelodeona. takie czasy.
May 12, 201610 yr Juz jest od paru dni na Apple Music, duzo dobroci jak- 9, One Dance,Grammys,Too Good i pare innych. Slucham i slucham