Opublikowano 18 lipca 201410 l Dziwne, że ten zespół nie ma jeszcze tematu na tym forum. Lubicie? Bo ja bardzo lubię płakać przy piosenkach tego rapera. Najbardziej przy Mine z Beyonce, Wu Tang Forever, Tuscan Leather i Pound Cake z dżej zi.
Opublikowano 18 lipca 201410 l najbardziej lubię tą piosenkę: drake pokazuje tutaj swoją wrażliwość, której ze świecą szukać u innych współczesnych raperów.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Zacząłem go słuchać od 'Take Care', bo mnie koleżanka namówiła, a przedtem wiadomo - pedalstwo, ciota. Okazało się, że album jest mega mocarny (numery z Weekndem, czy Andre, to piękne sztosy) i tak zacząłem śledzić uważnie karierę Aubreya. 'NWTS' znowu jest czołówką płyt zeszłego roku, kozacka produkcja, chociaż już nie można popłakać tak jak do np. Marvins Room. A tutaj IMO najlepsza jego zwrotka: https://www.youtube.com/watch?v=T5lg_NscDuk Kolejny album ma być na wiosnę 2015, więc nie pozostaje wam nic innego jak tylko czekać.
Opublikowano 18 lipca 201410 l nie lubię jakoś mnie nie przekonuje, ale na ficzurningach da się go strawić
Opublikowano 18 lipca 201410 l jeszcze fajny jest ten utwór: z najlepszego okresu w karierze rihanny czyli wtedy kiedy miała czerwone włosy.
Opublikowano 18 lipca 201410 l A kiedy kendrick coś wyda rozi? Gdzieś czytałem że niby wrzesień ale to pewno nie potwierdzone info tak samo jak z kanią na wakacje.
Opublikowano 18 lipca 201410 l nie lubię jakoś mnie nie przekonuje, ale na ficzurningach da się go strawić to drejk zepsuł kendrickowi jego kawałek na jego opus magnum gkmc
Opublikowano 18 lipca 201410 l Zauważyłem, że pierdolisz głupoty w prawie każdym temacie.@pawcioTak, album Kendricka jest wstępnie zapowiedziany na wrzesień.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Właśnie odsłu(pipi)ę na spotifaj. Pierwsza nuta ok. O ku,rwa, No Tellin' Edytowane 13 lutego 201510 l przez ragus
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l i idzie mu to zayebiscie. slucham typka z degrassi i typiarki z serialu nickelodeona. takie czasy.
Opublikowano 12 maja 20168 l Juz jest od paru dni na Apple Music, duzo dobroci jak- 9, One Dance,Grammys,Too Good i pare innych. Slucham i slucham