Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken3 Save Data File(PC)

Featured Replies

Opublikowano

siemka.

od niedawna zacząłem z powrotem grac w kultowa część na pc.

jest tylko jeden kłopot. postacie mi sie nie odblokowują, dlatego chciałbym poprosić starych wyjadaczy o save z odkrytymi juz postaciami, jeśli mogę ;)  gram na amerykańskiej wersji, przez psxfin, a pliki mam w formacie  psv.

ktos cos wie w tym temacie to prosze o kontakt :)

p.s cale życie gram na konsolach i dalej sie tego trzymam, wiec jestem noga w programowaniu na PC, stad moje zapytanie.  

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czemu postacie się nie odblokowują? Zły obraz? A co to za przyjemność grania z odblokowanymi postaciami? Z tego co pamiętam, poleciłem Ci emulator epsxe. To jest emulator 10/10 jeżeli chodzi o emulacj

• Pobierz nowe iso, najlepiej PALowskie. Przecie po Arcade, ma być filmik końcowy i nowe postacie, a nie zwis. Może masz jakiegoś RIPa co zajmuje 30MB? Który nie ma muzy, filmików?

Opublikowano

Olej emulator ps1 i graj w wersje arcade na MAME. Będzie bardziej arkejd perfekt ;)

Opublikowano

Czemu postacie się nie odblokowują? Zły obraz? A co to za przyjemność grania z odblokowanymi postaciami? Z tego co pamiętam, poleciłem Ci emulator epsxe. To jest emulator 10/10 jeżeli chodzi o emulację PSXa: obsługuje Bumpmapping, antyaliasing i inne dziwne techniczne pierdoły, które poprawiają grafę i pozwalają grać w 1080p w 60 klatkach.
http://www.gamefaqs.com/ps/198900-tekken-3/saves
Tutaj masz sejwy, z tym, że pewnie są to pliki *.mcr, pobierz jakiś memory card ocnverter i będzie ok:)
Możesz też pobrać programik PEC:
http://pec.duttke.de/
Czyli coś do czitowania w gierkach, wpisera to to kody Action Replay (taka przystawka do PSXa), kody znajdziesz na gamefaqs.com, ale też programik powinien mieć wbudowane.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
  • Autor

wybacz ale tan program, ktory pobrałem jest o wiele prymitywniejszy, a wiec dla mnie, gdzie ja nie czaje tych wszystkich operacji.

moze jakbym zagłębił sie w to i poczytał to moze by cos z tego wyszlo. pożyjemy zobaczymy..

aha.. postacie zaczęły sie odblokowywać, ale tylko przez VS, Arcade dalej sie wiesza. 

mame miałem wcześniej ale padł mi komp. została mi buda i arcadestick, wiec zrobiłem z nich użytek na swoj sposób :)

wrzucę fotke, jak podłącze wszystko :)

Opublikowano

Pobierz nowe iso, najlepiej PALowskie. Przecie po Arcade, ma być filmik końcowy i nowe postacie, a nie zwis. Może masz jakiegoś RIPa co zajmuje 30MB? Który nie ma muzy, filmików?

Opublikowano
  • Autor

Jak pobiore palowskie i zainstaluje tego epsxe to bedzie chodzil mi w 60fps. Pamietasz ze pal w tedy mial 50fps? dlatego mam amerykanskiego.

Ten Tekken3 ma 603mb plik bin i sie przycina po filmiku, dokladnie po koncowym zdaniu The King of Iron... i czarny obraz.

Bardzo chce tego T3 w hd, ale ktos musialby mnie poprowadzic przez instalacje :-) odwdziecze sie workiem plusow i kto wie czym jeszcze.

Opublikowano

Możesz ustawić w ustawieniach stałe 60 klatek i zablokować na tyle. Najlepiej na jakimś kat.ph, czy innym piratebayu, wpisz EPSXE i wybierz paczkę z BIOSami, pluginami.
Możesz też ręcznie pobrać epsxe ze strony developera, osobno BIOS, itp., ale lepiej gotową paczkę.
http://www.psemu.pl/psx.php?dzial=Artykuly&kat=konfig&id=maxfx
Tutaj konfiguracja HighEndowa, z tym, że artykuł ma kilka lat. Ja tam ustawiam rozdziałkę 1080p, a nie 1024 x 768.

Opublikowano
  • Autor

Moze i smieszne, ale jeszcze tylko, jakie wymagania do hd?

Pociagnie mi 5 letni lapek(1GB ram)?

Edytowane przez MEVEK