Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gram od kilku dni, na razie takiej samej rewelacji jak przy starcie GW2 nie ma. Podobno początek jest denny, z questami typu przyneis to, zabij tamto, pozbieraj(pipi)to, po prostu trzeba donieść ten krzyż, z kolei gdy dotrze sie do dungów, raidów itd., potem zaczyna się jazda. Totalna odwrotność GW2. Jednak jest w Wildstarze coś, co sprawia, że nawet po powiedzeniu sobie "meh, nie czemu w  to gram" logujesz się następnego dnia i tluczesz kolejne hordy mobów.

Mój nick w grze- Konyo, serwer Ascendancy, Dominion. Obecnie jestem w  gildii ze starymi znajomymi z GW2, którzy grają także ze mną w Shoguna 2, Killing Floor i inne, od jakichś 2 lat, naprawdę zgrana paczka, zapraszam.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Są, jak chcesz to mogę ci wysłać na priv. Mnie sam trial nie przekonał, zdążyłem dobić do 10 lvlu, a jak pisalem wyzej, dopoki sie nie zacznie robic dungeonow, to jest lipa. Chyba, ze system walki poc

Opublikowano

Są do tego jakieś triale jak do WoWa,bo nie chce wywalać pieniędzy w ciemno(wybredny jestem co do mmo) ?

Opublikowano
  • Autor

Są, jak chcesz to mogę ci wysłać na priv. Mnie sam trial nie przekonał, zdążyłem dobić do 10 lvlu, a jak pisalem wyzej, dopoki sie nie zacznie robic dungeonow, to jest lipa. Chyba, ze system walki pochlonie cię tak jak mnie teraz.

Opublikowano

Ta gra to zyje jeszcze w ogole? W jakim jest stanie? Wszyscy, ktorych znalem co grali w to juz dawno odpuscili sobie.

Opublikowano

Gralem, przestalem. Gra ma potencjal ale zostal zniszczony przez dziury w kliencie, haki, boty i nie przypadajacy kazdemu end game content gdzie jeden blad po 4h kosztuje wszystko...dodajcie do tego czeste disconecty nie z winy graczy i macie powod dlaczego ta gra ma sie coraz slabiej.

Jezeli ktos probuje pokonac veteran dungeon na gold i po 4h ma DC a potem ZNOWU to nikomu sie nie chce tyle czasu na to marnowac, chyba ze no lifeom.

A szkoda bo system walki jest super i pvp mi sie bardzo podobalo. PvE tez bylo niczego sobie.

• 9 miesięcy temu...