Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Granie na kanapie z kuplem czyli śmierć trybu kooperacji offline

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś to się grało w koopie w Tekkena, MK, Championship Managera, Heroesy, Cywilizacje. Na PSXie graliśmy często w bijatyki, FIFA, NBA, Gran Turismo. Teraz to nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w koopie, żona dzieci, praca i nawet na granie ciężko znaleźć chęci....

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• granie kanapowe się skończyło bo tego trzeba mieć kolegów, ale teraz nikt nie ma kolegów tylko e-kolegów z forumka.   zamykam.

• tak. w ten sposób grało się halo: combat evolved w czasach gdy nikomu nawet nie śniło coś takiego jak niezawodne dedykowane serwery giganta z redmont i jakoś nikt nie narzekał. wprost przeciwnie!

• Wormsy w rozbieranego? o.O brzmi..... ZA(pipi)IŚCIE!    No tak, heroes i wormsy to tylko hot seat. Zrobiłem zbyt duży skrót myślowy ^^'

Opublikowano
Nie uświadczyłem wormsów w wersji rozbieranej ( z facetami ), ale wracając da dawnych czasów to w liceum 1999? 2000? u kumpla graliśmy w Quake 2 na podzielonym ekranie w czwórkę, super zabawa, akcje podglądanie kto gdzie jest + jakiś tam MoH gdzie ganialiśmy się bazukami. Później w akademiku królował crash bash, CTR oraz tekken 3. Szkoda że za czasów pierwszego ixa nie uświadczyłem lana na dwóch konsolach i TV jak to pisał wyżej tk____tk.

Aha i gran turismo 2 , gdzie zamieniało się z kumplem padem i jeździło po kolei.... zaliczamy to?