Skocz do zawartości

Run The Jewels - Run The Jewels 2

Featured Replies

Opublikowano

Będę na ich koncercie 13 grudnia w Paryżu, zazdrościcie?

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 170,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Będę na ich koncercie 13 grudnia w Paryżu, zazdrościcie?

Kupisz mi koszulkę tak jak miałem okazję widzieć ostatnio? ;>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

rTj2 jaki to jest kawał zaje.bistego gówna, też tak macie że nie schodzi z playlisty? <3

Opublikowano

Nie IMO, tylko najlepszy!

Opublikowano

a Pinata to co ;(

No i chyba Wam chodzi o naj plyte w h-h? Bo plyta roku ogolnie to wiadomo ze Syro

Opublikowano

Pinata jest na drugim miejscu.

Opublikowano

PATRYG znowu ma rację!

Opublikowano

Pinata jednak poziom nizej niz RTJ2. Przy calym moim jaraniu sie freddie gibbsem i madlibem, rtj rozpierrdolilo doszczetnie 2014 rok

Opublikowano

Jeśli hajsy pozwolą to oczywiście Radku :usmiech:

Jak tam w ogołe na żywo było?

Opublikowano

El-P gra za(pipi)iście na żywo, więc z Michałem musiało być podwójnie za(pipi)iście.

Opublikowano

Była kosa, staliśmy z dziewczyną w pierwszym rzędzie (bez barierek), panowie na żywo mają energię jeszcze większą niż na płytach, kontakt z publicznością też spoko, zbiłem pionę z Majkiem 8) Zagrali przekrojowo, były najlepsze numery z dwójki (Oh My Darling Don't Cry, Blockbuster Night Part 1, Close Your Eyes, Lie, Cheat, Steal) plus sporo rzeczy z pierwszej płyty, m.in. Sea Legs i A Christmas Fucking Miracle. Ludzi było dużo i nie zamulali, wyszliśmy bardziej poobijani niż po niejednym brudasowym koncercie - cała publika napierała na pierwsze rzędy, więc na nogach sporo siniaków od wbijania się w podest sceny, dwóch ziomków obok mnie El-P wziął nawet na scenę i poczęstował wodą, tacy byli zmarnowani :D Z czystym sumieniem wystawiam 10/10 i chcę więcej, mam nadzieję, że zaproszą ich na Kempa, na którego się w tym roku planuję wybrać.

Opublikowano

Nie zazdrośćcie, Run The Jewels w sierpniu na OFFie  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

:cool:

Licze na jakis ficzuring z Sunn.

Opublikowano

Wpisujemy się.

1. Rozi

Opublikowano

juz widze truskulowcow z tego dzialu na offie

Opublikowano

FARMEROS, bronx, wiki, teka - oni muszo być.

Opublikowano

Nie zazdrośćcie, Run The Jewels w sierpniu na OFFie  :banderas:  :banderas:  :banderas:

już myślałem że poniedziałek zje.bany na totalu a tu taki FANTASTYCZNY NEWS!

Opublikowano

O i jeszcze Radek!