Skocz do zawartości

Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS

Featured Replies

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 35 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakby ktoś miał ochotę, to zrobiłam z kilkoma znajomymi unboxing zarówno gry jak i konsoli (na fejsiku można mnie wyszukać jako joypadMonsters ) https://www.youtube.com/watch?v=W-TjwE5nkHk http://yo

• Tak wygląda plakat:  

• Kto oglądał Big Cyca w sylwestra na Polsacie...?         W.T.F.

Opublikowano

Przeszedlem na n64 jak rodzil sie rayos.

Zaorac.

Opublikowano

Bardzo śmieszne dejw :F Nie przeszedłem nigdy na N64.

Opublikowano

No nic dziwnego, bawiles sie kupa jak gralo sie na n64.

Opublikowano

Dejw, szanuje Cie, dlatego puszcze mimo uszu te bezsensowne docinki :) Mam zbyt dobry humor, by mi go zepsuć ^_^

Opublikowano

Nie ma bata! Kupuję 3DSa! jeszcze dziś! (hehe, tak na serio to mam już 3DSa i wcale nie kupuję nowego, ale takie teksty muszą być na pierwszej przehypeowanej stronie tego typu tematu)

Opublikowano

Jedyna Zelda w którą nigdy nie grałem. Przez 2 lata chodziły ploty o remake'u i w końcu jest! Warto było czekać :)

Opublikowano

To był pewniak, jaram się strasznie!

Znalazłem ładniejszy obrazek z kolekcjonerką

majoras_mask_zelda_special_edition.png?w

Edytowane przez aux

Opublikowano

Nie jara mnie, ale kupiłbym dla samej okładki na pudełku z grą :D

Opublikowano

Przypinkę zarypie sobie na czapkę i będę nosił z dumą, a metalowe pudełko będę miał na fajki, i będę palił z dumą -- heheheeh.

Opublikowano

Dajcie znać jak znajdziecie info o pre-orderach na limitkę.

Opublikowano

O (pipi)a, mistrzostwo!

Opublikowano

Będzie cudownie wyglądać w moim pokoju, obok/naprzeciwko plakatu z LBW <3 a druga strona? bo to ma być dwustronny plakat. Można już składać gdzieś preordery?

Opublikowano

Figaro nam znajdzie :) Ja szukałem i lipa :(

Opublikowano

Nie ma bata! Kupuję 3DSa! jeszcze dziś! (hehe, tak na serio to mam już 3DSa i wcale nie kupuję nowego, ale takie teksty muszą być na pierwszej przehypeowanej stronie tego typu tematu)

wpis w (pipi)

chcialem dokladnie to samo napisac, tyle ze ty to napisales lepiej xd