Opublikowano 5 listopada 201410 l TRAILER [media]http://youtu.be/pNtoTWPUUXA[/media] Edytowane 5 listopada 201410 l przez Rayos
Opublikowano 5 listopada 201410 l Dejw, szanuje Cie, dlatego puszcze mimo uszu te bezsensowne docinki Mam zbyt dobry humor, by mi go zepsuć ^_^
Opublikowano 5 listopada 201410 l Nie ma bata! Kupuję 3DSa! jeszcze dziś! (hehe, tak na serio to mam już 3DSa i wcale nie kupuję nowego, ale takie teksty muszą być na pierwszej przehypeowanej stronie tego typu tematu)
Opublikowano 5 listopada 201410 l Jedyna Zelda w którą nigdy nie grałem. Przez 2 lata chodziły ploty o remake'u i w końcu jest! Warto było czekać
Opublikowano 5 listopada 201410 l To był pewniak, jaram się strasznie! Znalazłem ładniejszy obrazek z kolekcjonerką Edytowane 5 listopada 201410 l przez aux
Opublikowano 5 listopada 201410 l Spasuje, bo przeszedłem na GCN, a nie mam zwyczaju powtarzania gier. no i to jedna z moich mniej ulubionych zeld.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Przypinkę zarypie sobie na czapkę i będę nosił z dumą, a metalowe pudełko będę miał na fajki, i będę palił z dumą -- heheheeh.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Będzie cudownie wyglądać w moim pokoju, obok/naprzeciwko plakatu z LBW <3 a druga strona? bo to ma być dwustronny plakat. Można już składać gdzieś preordery?
Opublikowano 5 listopada 201410 l Autor Nie znajdzie bo najzwyczajniej na świecie jeszcze nie można preorderować.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Nie ma bata! Kupuję 3DSa! jeszcze dziś! (hehe, tak na serio to mam już 3DSa i wcale nie kupuję nowego, ale takie teksty muszą być na pierwszej przehypeowanej stronie tego typu tematu) wpis w (pipi) chcialem dokladnie to samo napisac, tyle ze ty to napisales lepiej xd