Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Party 10

Featured Replies

Opublikowano

Nie - jesli chcesz grac we wiecej niz jedna osobe to kazda z nich musi miec swoja figurke czyli 1 figurka to jeden zywy gracz.

Jesli grasz sam to przeciwnicy CPU maja kartonowe, plaskie figurki, ktorymi graja.

Ale lipa :/ To raczej kupię używkę bez amiibo w komplecie.

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Możesz kupić bundle z figurką i ją odsprzedać za 50zł, wyjdzie na to samo co używka osobno :)

Opublikowano

Czy Amiibo w bundle pack z grą Mario Party 10 jest w retailowym blistrze? Czy jest jakoś inaczej pakowane?

Opublikowano

Jest w blistrze, odłożono mi bundla z figurką, ale rozmyśliłem się i chciałem tylko grę, więc sprzedawca w mojej obecności rozpakował pudełko i wyciągnął figurkę, powiedział, że nie ma problemu bo sprzedadzą oddzielnie, a mi sprzedali grę.

Opublikowano

Warto kupic z amiibo zeby sprawdzic tryb amiibo party - mozna przeciez rowniez grac samemu, wiadomo, ze z CPU jest inaczej niz z zywym przeciwnikiem, ale szkoda calkowicie pomijac ten tryb.

Opublikowano

Czy Amiibo w bundle pack z grą Mario Party 10 jest w retailowym blistrze? Czy jest jakoś inaczej pakowane?

jest dokładnie w takim samym blistrze jak retailowe, niczym się nie różnią oprócz zaklejonego kodu kreskowego (naklejkę można bez problemu ściągnąć) :)

Pudełko z grą jednak sporo się różni, jest np. wyraźnie napisane, że to bundle copy. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Pytam w kontekście Splatoon - pewnie zmienię zamówienie z wersji podstawowej na wersję z Amiibo, to tylko 20 zł różnicy. Figurkę w retailowym boxie łatwiej będzie ewentualnie sprzedać.

Opublikowano

Figurka Squida nie będzie dostępna w sprzedaży osobno więc tym bardziej warto brać bundle :)

Opublikowano

Nie no, co by nie mówić o Nintendo, to wydania ich gier są naprawdę świetne. Za 150 zł często otrzymujemy bardzo ładne bundle, nawet Toad miał opcję z koszulką :) Konkurencja zaczęła mnie już wkurzać, gdzie za 200 zł otrzymujemy pudełko z jedną karteczką i płytką :/ Kolekcjonuję to jak głupi a potem mogę sprzedać taką gierkę za marne 20-30 zł. A wracając do Amiibo i tematu Mario Party 10, my tu się łamiemy nad figurkami, a jedynym problemem Nintendofagów pokroju tego poniżej jest to, czy w sklepie będzie pełen zestaw figurek  :mog:

• 2 lata później...
Opublikowano

To w sumie co wprowadza taka figurka do MP10? Nową plansze do gry?