Opublikowano 26 grudnia 201410 l nie ma takiego tematu w tym dziale, a mam dwa kody do wydania. na poczatek moze skromnie ale mysle ze jeszcze sie przyda ten temat LBP- pakiet swiateczne gadzety (kompatybilny z ps3 i chyba tez z vita) 4JKD-3QN8-FCGF kod wazny tylko do 3 stycznia 2015 swiateczny motyw 2T27-CRNE-EGAQ
Opublikowano 26 grudnia 201410 l LittleBigPlanet™ Festive Goodies Level KitBring the Yuletide cheer to your levels in LittleBigPlanet 3 on PS3™ and PS4™ with this treasure trove of costumes, objects, decorations and stickers. Your free voucher code is only valid until 3rd January 2015, so redeem it now and get creating! 9HGE-R9NK-H8NN
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Tylko, żeby była jasność, obowiązują tu te same zasady co w temacie PS3. http://www.psxextreme.info/topic/83901-centrum-kodów-promocyjnych-pierwszy-post/
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Planetside2: KR49-QBY3-OGD5 Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 2 października 20159 l Jeśli ktoś ma zbędny kod do bety nfs na PS4 proszę o maila krzyhuu@gmail.com, dzięki! Edytowane 2 października 20159 l przez krzyhuu
Opublikowano 23 października 20159 l Jakby ktoś miał niepotrzebny kod na betę Dooma to chętnie przygarnę na PW
Opublikowano 11 listopada 20159 l 25% znizki na gry z polskim dub w pss E49M4LEKAA Edytowane 11 listopada 20159 l przez dApo
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Jako ze niedoczekalem sie wiadomosci od zwyciezcy listopadowego wyzwania DC daje to tutaj ROK PS+ kto pierwszy ten lepszy ! prosze o komentarz szczesciarza
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Mogłeś zostawić kod na kolejne wyzwanie, ja kodu nie bede zgarniał, może edytuj posta i zostaw na DC
Opublikowano 8 grudnia 20159 l mam jeszcze kilka xD tak jak Ci pisalem /msg nie chce z tych kodow robic cebuli... kasa jest do zdobycia, a czas i przestrzen sa wzgledne Edytowane 8 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 8 grudnia 20159 l To samo co Rezok. Kur.wa, ogólnie mam dziś ruch taki, że dwie marchewki i paprykę jem już od godziny i nie mogę skończyć, bo co chwilę kolejka buraków do lotto się ustawia
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Jak napisałeś, że masz kilka to sprawdziłem i kod wykorzystany, ale zostaw pozostałe na DC lepiej
Opublikowano 8 grudnia 20159 l gratuluje kim kolwiek jestes jestem boskim wojownikiem z krwi i kosci POKA POKA
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Leżę w sobie a raczej zdycham, kaszel że płuca wypluć idzie, w głowie się kręci, do pracy nie mogłem iść. Odpalam kompa i przeglądam forumek. Widzę link do CW - pewnie beka albo zadyma - a tam kolejny link - kod 12 miechów? W cuda nie wierze no ale serce - wbijam na account.sonyentertainmentnetwork.com i wbijam kod - działa! WTF?!?! Nie pozostaje mi nic innego jak pięknie podziękować i Cie do końca roku plusować
Opublikowano 8 grudnia 20159 l z zakonu mari pod pod patronatem krystyny https://youtu.be/UOVPillwtX8 Edytowane 8 grudnia 20159 l przez dApo