Opublikowano 12 lutego 20169 l Nie ma, będzie pewnie dopiero w niedzielę, po występie w SNL. Ponoć dzisiaj ma być. Edytowane 12 lutego 20169 l przez Rozi
Opublikowano 12 lutego 20169 l ja nie oglądałem całego, bo nie chciałem sobie odsłuchu albumu psuć, ale podobno wyrzucił Sie z wolves, poyebało mu się w (pipi)e roziljusz, jak będziesz coś miał to wiesz co robić Edytowane 12 lutego 20169 l przez 44bronx
Opublikowano 12 lutego 20169 l A .Paaka słuchałem i słucham codziennie i cały czas, najlepsza rzecz od dawna.
Opublikowano 12 lutego 20169 l to milczenie mnie niepokoiło, ale uspokoiłeś mnie. bidżeja muszę sprawdzić, choć zawsze mam obawy przed albumami śpiewaków czy nie będę przysypiał
Opublikowano 12 lutego 20169 l https://soundcloud.com/kanyewest/30-hours facts niepotrzebne, bo to guvno
Opublikowano 13 lutego 20169 l Co ten murzyn odpier.dala, to ja nawet nie. Wczoraj miało być out, to Chance The Rapper chciał być na jeszcze jednym kawałku i poszli do studia XDDDDDD Dzisiaj jest SNL (u nas dopiero jutro), to może wtedy, kur.wa.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Ten pier.dolony idiota atencjusz Shkreli coś znowu mieszał przy tym, podobno chciał za 10 milionów odkupić album XDDD Chance <33333333 Edytowane 14 lutego 20169 l przez Rozi
Opublikowano 14 lutego 20169 l Takie tam chu,ju muju. Na razie szału nie robi, potem jeszcze na spokojnie odsłucham.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Nie kupuje tego śpiewania a, i mam dziecko w drodze,u, a i jednego dzieciaka już na swiecie mam, no i tydzien temu naprawiłem światło w garazu, a i wyniosłem smieci.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Możesz sobie sciagnać Tidala i wykorzystac darmowy miesiąc subskrypcji albo wpisać w google nazwe albumu + Atrilli. E: W wersji sciągniętej przeze mnie Fade było zamienione na coś innego. Tu jest normalne http://www51.zippyshare.com/v/Jpoea5T1/file.html Edytowane 14 lutego 20169 l przez Habit75
Opublikowano 14 lutego 20169 l Raporty polecialy za piractwo i zamieszczanie to na forum. Mam nadzieje, ze bany sie posypia.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Poleciał raport za obrażanie moich uczuć lamusie. Edytowane 14 lutego 20169 l przez Pawcio
Opublikowano 14 lutego 20169 l wejscie westa w famous XDDDDDDDDDDDDD btw mnie się podoba jak na pierwsze odsłuchy, kilka bitów rozpievrdol (father strech my hands, famous, feedback), jest nieco chaotycznie i dziwnie, ale tytuł to tłumaczy jak dla mnie Edytowane 14 lutego 20169 l przez 44bronx