Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Uuuaa, ależ czeskimastera dupa pięknie pęka, bo więcej dobrych gierej wychodzi na ekosystem Microsoftu :banderas: zresztą, dla mnie to niewazne, już niedługo NX, 1080p 60 fps, mobilnie i stacjonarnie, najlepsze wersje gier, najlepsze exy, najlepsze community, tylko na Nintendo NX, jeszcze tylko parę miesięcy 

dominacja jak za NESa i Game Boya :fsg:

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że MS ponownie zaorał  :banderas:

2lmw404.png

Tyle w temacie  :fsg:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

granie na konsolach w tej generacji xD lol XD

ograniczone pcty, które kłócą się o 2 gry na krzyż, i to jeszcze w najgorszej jakości

Opublikowano

Killer zaorał? Po 10 latach, boty dostały coś za darmo i jaranko haha. Póki co, temat był martwy, Don od czasu do czasu coś majaczył że gra, i że nowe stroje dostał, a Gajos mu przytakiwał.

Zero przyszłości dla taczera, jedna gra która miała zaorac, okaże się stedniakiem na 8 i tyle.. Ms ładuje się teraz w PC, a wy dostajecie resztki na korkiego.

Opublikowano

1683 strony udawania, że konsole obecnej generacji są cokolwiek warte i 2,5 roku życia nadzieją na lepsze gamingowe jutro które nie nadeszło  :kaz: Plują na was a wy się cieszycie.

Opublikowano

PC, a wy dostajecie resztki na korkiego. 

powiedz to yetiemu, który gra w upośledzony symulator strażaka, pseudointeligentne witnnes i demko sf5 za 3kroć ceny

Opublikowano

Ps4 wystarczą wielkie hity AAA i najlepsza grafika i najlepsze ćwierkanie ptaków... Powtarzam... Gry z plusa na ps4 nikogo, w tym roku takie bomby na ps4 że baju baju Taczer.

Boooom Szakalaka

Opublikowano

Isis jak pieknie zaoral :banderas:

Otwierasz okienko ze STEMEM a tam wszystkie indyki dostepne na konsole za 1/3 ceny, multiplatformy w najlepszej jakosci z multi za friko, gry sprzed 20 lat na ktore nie trzeba czekac az laskawy wydawca pusci w BC na xboxie albo przerobi klasyki z ps2 za 20 dolcow bo dodali pucharki :pawel:

Do tego takie szpile jak UT czy Black Desert wyznaczajace nowe standardy graficzne i gamepleyowe :obama:

Opublikowano

Ciebie to chyba rodzice nie kochali czeskimaster

Opublikowano

Suma sumarum dochodzi do jakieś paranoi.

Zamiast zaopiekować się naszą generacją, wielkie firmy naszych czasów, walą jakieś farmazony na temat przenoszenia gier na blachę, wydawania pół produktów, plany na wydanie podrasowanych konsol w 4K,ja wam mówię, że nawet Taczer pociągnie w 900p ale robią sztuczne blokady aby zakupić znów nowe i grać w remastery z xone i ps4.

Opublikowano

jak to jest, że raz czeski gada od rzeczy, a chwilę potem stara się mówić o czymś z sensem? rozdwojenie jaźni, niedoyebanie mózgowe czy coś innego? 

Opublikowano

Isis jak pieknie zaoral :banderas:

Otwierasz okienko ze STEMEM a tam wszystkie indyki dostepne na konsole za 1/3 ceny, multiplatformy w najlepszej jakosci z multi za friko, gry sprzed 20 lat na ktore nie trzeba czekac az laskawy wydawca pusci w BC na xboxie albo przerobi klasyki z ps2 za 20 dolcow bo dodali pucharki :pawel:

Do tego takie szpile jak UT czy Black Desert wyznaczajace nowe standardy graficzne i gamepleyowe :obama:

Widzę, że dawno do jabłoni nie byłeś przywiązany i coś Ci się w głowie przestawiło.
Opublikowano

XDDD

Opublikowano

Czy już wszystkie klapy kupiły PC aby ograć zepsute porty z ONE ? najpierw GOW teraz KI pewno z QB będzie podobnie  :pawel:

beka z pc lab od zawsze i na zawsze :czezky:

2016 konsolowcy odkrywają PC jako sprzęt do grania  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czy już wszystkie klapy kupiły PC aby ograć zepsute porty z ONE ? najpierw GOW teraz KI pewno z QB będzie podobnie  :pawel:

Przecież KI to dobry port, beka jest tylko z zacofanej, upośledzonej usługi MS i braku przystosowania opcji graficznych pod PC (są tylko efekty on/off i zmiana rozdzielczości).

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

No, świetny port. :pawel: 

Opublikowano

2016 i granie w gierki na Pc

Opublikowano

Nie no lepsze (pipi) uspsledzone konsolę które używam tylko do netflixa xd

Opublikowano

Wiem, dlatego zaraz kupuję WiiU :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.