Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nx w marcu 2017 ciekawe czy bedzie mocniejszy od ps4 neo - jeśli nie to nie wróże tej konsoli sukcesu

Na pewno bedzie mocniejsze od trupa microsoftu. Nintendo i tak juz powoli zaczyna wchodzic na rynek mobilny .

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Moc konsoli nie musi przekładać się na sukces sprzedażowy. Wystarczy spojrzeć na Wii.

No i przede wszystkim liczą się gierki.

Opublikowano

Moc konsoli nie musi przekładać się na sukces sprzedażowy. Wystarczy spojrzeć na WiiU.

xD

Opublikowano

Co?

Opublikowano

Moc konsoli nie musi przekładać się na sukces sprzedażowy. Wystarczy spojrzeć na Wii.

Czasy sie zmienily od premiery Wii. Nie wroze sukcesu dla ich nowego projektu.

Opublikowano

Co?

dodalem literke i smiesznie wyglada

Opublikowano

Co?

patrzcie tego jaki zgrywus

Opublikowano

Oby Nintendo padlo na kolana jak Microsoft.

-Zamiast inwestowac w mocne NOWE exclusive, to oni wypuszczaja po raz 20 te same tasiemce.

-Casuale i tak pozostana na PS4 lub XOne, czasy sie zmienily od premiery Wii.

-Wchodza na rynek mobilny, zalosne posuniecie. Co z 3DS xd

- Zeldy jak nie ma tak nie ma, wypuszczaja jakies guwniane remastery ktore wygladaja jak gry na 3ds w 240p.

Opublikowano

Nintendo?

Gierki dobre, ale firma kurwy.

Opublikowano

Firma kurwy, ale jak jakiś chińczyk umrze to piszesz rozprawki na 3k znaków w tonie jakby ktoś ci z rodziny odszedł :/

Opublikowano

Pracownicy wspaniali, ale firma kurwy, czego nie rozumiesz? 

poza tym to nie była rozprawka nawet na 1k, głupio mi, że tak słabo to napisałem :( 

Opublikowano

Oby Nintendo padlo na kolana jak Microsoft.

-Zamiast inwestowac w mocne NOWE exclusive, to oni wypuszczaja po raz 20 te same tasiemce.

-Casuale i tak pozostana na PS4 lub XOne, czasy sie zmienily od premiery Wii.

-Wchodza na rynek mobilny, zalosne posuniecie. Co z 3DS xd

- Zeldy jak nie ma tak nie ma, wypuszczaja jakies guwniane remastery ktore wygladaja jak gry na 3ds w 240p.

skąd ja to znam? lol

ja tam wróżę nx sukces, wiiu to ostatnia prawdziwa konsola, więc następca może być tylko nieco mocniejszy. Już N zadba o to, że te mariany wyglądały dobrze. Ten kto miał kupić nową konsolę N ma pewno kupi, a kto woli ogrywanie multiplatformowych pasztetów - to samo co pół roku, kupi ps4 neło

Opublikowano

Pracownicy wspaniali, ale firma kurwy, czego nie rozumiesz? 

poza tym to nie była rozprawka nawet na 1k, głupio mi, że tak słabo to napisałem :(

No, ale chyba ktos ta firma zarzadza, co nie ? Czyli pracownicy tez do bani. Pisanie rozprawki o jakims chinczyku, bo zmarl xd. Codziennie umiera mnostwo ludzi przez wojny, glod, wypadkach i innych okolicznosciach a ten tutaj mazga sie jak dzieciak bo zmarl mu jakis chinczyk.

XD

Opublikowano

jak umrzesz to też napiszę rozprawkę jakim to wspaniałym i cudownym bezbekiem byłeś :lapka: 

Opublikowano

Co?

comment_fbU9EhPq1jHsJfhEqJQctuTZgdRiN4jS

Opublikowano

jak umrzesz to też napiszę rozprawkę jakim to wspaniałym i cudownym bezbekiem byłeś :lapka:

Jakbyś tak raz na jakiś czas pomyślał przed napisaniem posta (razem z całą zgrają innych niekumatych) i jednak mu nie odpisywał, to może w końcu by umarł z braku atencyjnego tlenu. :gayos:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No a ten wszystko wynosi z WKP, powinien poleciec szpagat. Humulinie sluchasz sie tych ludzikow a oni maja takiego randoma jak ty gdzies. Sami sie zaorali, ale ich zniszczylem az tak mocno, ze zaczeli wtyczki instalowac do chrome hihihi.

Opublikowano

Co?

owszem, rudy rydzu

Opublikowano

Marzec 2017 mi odpowiada. Zobaczymy jakie gry będą na start, może kupię day one, kto wie. Ale zaskoczyły mnie wyniki sprzedaży WiiU i 3DS, nie myślałem, że jest tak źle i to w obu przypadkach: WiiU niecałe 13 mln, a 3DS niecałe 59 co jest chyba o 90 mln mniej niż DS O_o

Opublikowano

Co?

owszem, rudy rydzu

Z takimi odzywkami do Grzesia, to radziłbym być ostrożny.
Opublikowano

Sterydo to co ma powiedziec sony z PS MORTEM 

Opublikowano

Co?

owszem, rudy rydzu

Mnie też. :cool::lapka: 

Opublikowano

Marzec 2017 mi odpowiada. Zobaczymy jakie gry będą na start, może kupię day one, kto wie. Ale zaskoczyły mnie wyniki sprzedaży WiiU i 3DS, nie myślałem, że jest tak źle i to w obu przypadkach: WiiU niecałe 13 mln, a 3DS niecałe 59 co jest chyba o 90 mln mniej niż DS O_o

Dlatego jak ktos w N myśli, że kolejna generacje handheldów w takiej samej postaci ma sens to skonczą jak Vita. Dla mnie te ich przenośne zabawki to przede wszystkim jRPG, Castlevanie, Phoenixy i od biedy jakieś Zeldy. Tylko te pierwsze jakos na 3DS wyglądają a i tak jest dużo gorzej niż na DS. Jak NX nie jest hybryda to lepiej, żeby N miało jakiś plan B na zarobek bo rynek konsol przenośnych się właśnie konczy (swoją drogą aż zbyt cicho o potencjalnym nastepcy 3DS'a). 

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Sterydo to co ma powiedziec sony z PS MORTEM 

A co mnie obchodzi Vita? Zdziwiłem się tylko, że zjazd na handheldzie Niny jest aż tak duży, myślałem, że te 70+ mln przynajmniej poszło.

Opublikowano

rynek konsol przenośnych się właśnie konczy (swoją drogą aż zbyt cicho o potencjalnym nastepcy 3DS'a).

No na bank, szczególnie ze najwieksze hity na 3ds nadal schodza w milionach sztuk. Mimo mniejszej ilosci konsol, takie Pokemon XY sprzedalo sie podobnie jak BW na DS.

Dalej zarabiaja wywrotki kasy na grach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.