Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Już ci tłumaczyłem dlaczego, ale widać łatwiej beczeć na forum niż zrobić pięć klików na kosnoli :reggie:

Niech zgadnę - xboxowy konwertyta? Harh, TFU! Pałujcie się dalej, ja wracam do bety SF V.

chłopcze, ja gram w gierki już ponad 20 lat, więc osobiste wycieczki klapersa, co to grał tylko na konsolach sony wywołują u mnie jedynie uśmiech politowania

na psx, ps2, gc, wii, x360, wiiu nic takiego nie trzeba było robić, beczułka z sony i tyle

Ale to trzeba być totalnym nieogarem nie wiedząc co się stało z grą.

a po polsku?

niby można sobie rozszerzyć ekran, ale inne gierki są potem zbyt rozciągnięte, zatem wniosek: zawsze, gdy chcemy zagrać w god of wara na ps4, trzeba ręcznie kalibrować wyświetlanie obrazu albo poczekać na patcha, ot nextgen

BEKA

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sorry wiesiu ale nawet siedzac na taborecie 20cm od monitora nie wiem co tam jest takiego super. Deszcz wyglada gorzej niz w Horizon 2 co jest opend world, jedyne na plus do klimat przejazdy przez las. W pewnym momencie brakowalo mi tylko czerwonego kapturka i Geralta przy ognisku. 

Opublikowano

Na YT wygląda gorzej, na żywo wymieć. Mam FH2, jest dramatycznie brzydsze od DIRT Rally. Polecam sprawdzić na własne oczy.

Opublikowano

Nie no graficznie ten Dirt nie robi bo to gra na starym silniku ale dynamika tej gry i model jazdy dają strzała na gębe od samego startu. 

Opublikowano

Chodzilo mi o warunki pogodowe.

Na zywo nie sprawdze bo granie na PC = XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I jeszcze 130zl za ''na jutube wygalda gorzej, a w realu lepiej'' XDDDDDDDDDDDDDDD 

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeszłam DIRT2 i 3 i nie wygląda mi to na ten sam silnik. A jak już to bardzo mocno zmieniony. Fizyka jest bardzo inna, audio jest bardzo inne, grafika jest znacznie inna.

130zł za tę kondensację pasji do rajdów + technikalia to jak za darmo

Opublikowano

No ale to nie jest temat do zachwytów, tutaj trzeba obs.r.ywać klaperskie 71% 30fps racery.

Opublikowano

Do tego jeszcze dojdziemy, teraz chce sie posmiac czemu zaplaciles 130zl za cos co wygalda jak zrobione w edytorze Operation Flashpoint?

Opublikowano

Na zdrowie! :) Ja idę pojeździć dalej w to cudo.

Opublikowano

Chuj nas to obchodzi.

Opublikowano

Sierpień wydaje się być kolejnym miesiącem, gdzie PS4 gniecie Xboxa. Podkreślam, kolejnym.

Co mamy w sierpniu tylko na PS4?

Galak-Z! Świetnie zapowiadający się shoot em up (ta różnorodność...), Aeternoblade - oldskulowy action platformer w 2D. Cudownie. Po tym mamy Everybody's Gone To Rapture, które sądząc po wstępnych opiniach, będzie cichym hitem. Szykuje się kolejny ex z wysokim metacriticiem. Następnie dostaniemy nowy Gauntlet! Wspaniale jak długo ta seria się trzyma. Dzięki, Sony. Nastepnie innowacyjna skradanka Volume, polecam obczaić. Potem jeszcze Until Dawn, ambitny, interaktywny film, wspaniały do pogrania z dziewczyną. No i trzeci One Piece: Pirate Warriors! Cu-do-wnie!!!!!

A co mamy tylko na Xbox One w sierpniu?

Gears of War Remastered i Rare Replay. Nawet wcale nie żartuję.

xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sierpien :yao:

WRZESIEN CHLOPCZE, WRZESIEN. :fsg:

Opublikowano

Mother Russia Bleeds, chłopcze, Mother Russia Bleeds.

Opublikowano

wszyscy silnie heteroseksualni gracze we wrześniu będą stać nad krawędzią i spoglądać w otchłań w 1080p

wyłączając plankton który nie ukończył wcześniej snake eater i ground zeroes

Opublikowano

Mother Russia Bleeds, chłopcze, Mother Russia Bleeds.

Oj bedzie krwawic, Big Boss przejedzie po ruskich w afganistanie walcem :fsg:

nie no, tez czekam, zapowiada sie goty brawler

Opublikowano

Mam ogromna nadzieję, że Mother Russia Bleeds będzie dla mnie czymś tego poziomu co Hotline Miami. 

Opublikowano

Mam ogromna nadzieję, że Mother Russia Bleeds będzie dla mnie czymś tego poziomu co Hotline Miami. 

Nie ma szans. Czy ja przegapiłem coś odnośnie tej gry?

Opublikowano

Aternoblade gra na piątkę xD

Gauntlet i Mother Russia Bleeds <3

Opublikowano

Sierpień wydaje się być kolejnym miesiącem, gdzie PS4 gniecie Xboxa. Podkreślam, kolejnym.

Co mamy w sierpniu tylko na PS4?

Galak-Z! Świetnie zapowiadający się shoot em up (ta różnorodność...), Aeternoblade - oldskulowy action platformer w 2D. Cudownie. Po tym mamy Everybody's Gone To Rapture, które sądząc po wstępnych opiniach, będzie cichym hitem. Szykuje się kolejny ex z wysokim metacriticiem. Następnie dostaniemy nowy Gauntlet! Wspaniale jak długo ta seria się trzyma. Dzięki, Sony. Nastepnie innowacyjna skradanka Volume, polecam obczaić. Potem jeszcze Until Dawn, ambitny, interaktywny film, wspaniały do pogrania z dziewczyną. No i trzeci One Piece: Pirate Warriors! Cu-do-wnie!!!!!

A co mamy tylko na Xbox One w sierpniu?

Gears of War Remastered i Rare Replay. Nawet wcale nie żartuję.

xD

I w nic z tego nie zagrasz co najmniej przed 2020. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja w to wierzę. Jeśli nie będzie uproszczony za bardzo, to zarządzi. Chcę żeby było kilka rodzajów narkotyków, które będa powodować inne efekty. Tak samo postaci powinny mieć różne statystyki. No i kampania plus kampania na kilku graczy plus osobne tryby dla jednego i wielu graczy. O styl graficzny i soundtrack nie ma się co martwić. Ten drugi można wstępnie sprawdzić już.

Powinniśmy to chyba pisać w Tęczy, bo tutaj to mekeke zaraz się zacznie.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Nie ma szans. Czy ja przegapiłem coś odnośnie tej gry?

Widziałem tylko pierwszy trailer i jedyne czego się obawiam to to, że będzie wolno.

Opublikowano

Up. Wezcie ktos to guwno. Jak odbior osobisty to 1300.

W temacie sprzedaży ps4. :obama: 

Opublikowano

Chodźcie do Tęczy, bo mam dwie bomby. Dla Ciebie Mateusz jedną też.

Opublikowano

a po polsku?

niby można sobie rozszerzyć ekran, ale inne gierki są potem zbyt rozciągnięte, zatem wniosek: zawsze, gdy chcemy zagrać w god of wara na ps4, trzeba ręcznie kalibrować wyświetlanie obrazu albo poczekać na patcha, ot nextgen

BEKA

Chciałbym zobaczyć to zbyt rozciągnięte :dynia: Typie, jak ustawisz za mały obszar wyświetlania, to nawet YouTube działa w ramce!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.