Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pamietamy [*]

1676418.jpg

do tego driveclub oraz mesjasz w 30 fpsach 

2789089-2715414105-26878.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Piękny koniec tygodnia w CW, od rana takie bomby prawdy w stronę chińskiego plastiku dla Januszy.

Opublikowano

ej, a nadal w drivclub, w klubie może być 5 graczy? xd

Opublikowano

to zależy ile mają postów

Opublikowano

Gra dla elity.

Opublikowano

Tak xD i  nadal nie ma prywatnych lobby 

Opublikowano

Podejrzewam że jak wyjdzie Uncharted 4 i Horizon, role się odwrócą :-D. Nadal się zastanawiam czy trzymać dwie konsole (tzn czy ps4 sprzedać, coś tam fajnego ma wyjść więc się namyślam)

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jak U4 nie zamiecie to sprzedaje ten chiński mebel ;)

Opublikowano

No zamiecie graficzką i 3dni pózniej wysyp na Pchlim będzie 

Opublikowano

xdddd jak woogle nie wstyd używać w argumentach ps4 vs one mówić driveclub> forza. jeszcze ten twitch i oglądanie tylko streamów z ps4 xd oni są niepoważni.

chciałbym aby klapy dostały tę jedną dobrą gre, bloodborne spoko, ale to gra dla osób co lubi mechanike soulsów, reszta sie odbije od tej gry, same multiplatformami konsole nie żyje.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Dokładnie. Gra na weekend i na allegro. 

Opublikowano

ja juz na te kilka h w unczarted mam zaklepanego trojnoga od kumpla, bo przeciez nie bede dla jednej gierki tego brac xddd

Opublikowano

wysyłka w poniedziałek bo poczta nieczynna w weekend, gra raz w czytniku, nietrafiony prezent dla dziecka ;/ dlc wykorzystane

Opublikowano

ja juz na te kilka h w unczarted mam zaklepanego trojnoga od kumpla, bo przeciez nie bede dla jednej gierki tego brac xddd

To weź pożycz potem mi. :kaz:

Opublikowano

analogiczna sytuacja jak przy premierze orderka i wyczekiwanie z przepychankami w pchlim targu na używkę blantmana xd zapisy kto komu potem odsprzeda xd

Opublikowano

Ps4 jak imigrant, którego ludzie biorą na dwa dni do domu sprawdzić, czy może jednak będzie się asymilował XDDDD

Opublikowano

raczej kurtyzana xd 6h zabawy za 200zł i nara 

Opublikowano

Tania ku.rwa XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

raczej kurtyzana xd 6h zabawy za 200zł i nara 

kurtyzany nie oddasz dalej z 20zl straty wiec ps4 lepsze

Opublikowano

nie wiem czy tanio, ale mozesz wziąć z kumplem na spółkę xd dostaniesz "slota" xd

Opublikowano

To weź pożycz potem mi. :kaz:

Sorry bylem pierwszy.

Opublikowano

do uk nie wysyłam bo tam muslimy

Opublikowano

Podejrzewam że jak wyjdzie Uncharted 4 i Horizon, role się odwrócą

U4 czyli czwarty raz to samo tyle tylko,że w super grafice. I tytuł rpg od GG,studia co nawet nie umie wykorzystać potencjału tkwiącego w uniwersum KZ i robiącego średnie strzelanki.No na pewno się role odwrócą.

Opublikowano

Klapki w tym roku ratuje fakt, że jednak sporo dobrych multiplatform wyszło w przeciwieństwie do 2014, gdzie dobre gry można było policzyć na palcach jednej ręki emerytowanego sapera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.