Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakie jrpg / niszowe gry ograles na ps4? until down? everybady raptor? order? tlou remastered? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Typ jest lepszy od lemonki xdddd

Opublikowano

Amster a grales w Gravity Rasz w 2012?

Nie bo nie ma Vity.

Nie. Grasz w ch.ujowe gierki.

Sam jesteś (pipi)owy xD. Wolę grać w jRPG niż jakieś gry AAA których twórcy wydali więcej na marketing niż produkcję i wmówili tępym masom, że to są świetne gry.

to czemu kupiłeś ps4? na vicie jest dużo jrpg o 3dsie nie wspominając

ewrybady raptor xddddddddddddddddddddd kisne

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

już wiem czemu amsterdream jest taki nerwowy 

HQgXusT.jpg

stary przestań grac w te chinskie gierki to może zaruchasz xdddddddd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niszowa gierka na niszowej konsoli nie grałem ale remaster po czterech latach na najlepiej sprzedającej się konsoli w historii to juz patrzecie jaki ze mnie koneserski niejanusz xddd

Opublikowano

już czemu amsterdream jest taki nerwowy 

HQgXusT.jpg

stary przestań grac w te chinskie gierki to może zaruchasz xdddddddd

Co :dynia: 

Opublikowano

Lista musiała nieźle zapiec bo takiego ożywienia w temacie już dawno nie było  :dynia:

Opublikowano

piec bedzie jak nie nawilżysz tej gumowej lali

Opublikowano

no, czas na :no chłopaki he he to taki trolling nabariście sie heehe

Opublikowano

teraz sie nie wykręcisz mały kucu, ja tam cycuszki tej lali dobrze leżą w dłoni? ładnie pachnie guma?

Opublikowano

Ciężko się wyciera z niej produkt uboczny?

Opublikowano

teraz sie nie wykręcisz mały kucu, ja tam cycuszki tej lali dobrze leżą w dłoni? ładnie pachnie guma?

A o cię tak interesuje moje życie seksualne?

Opublikowano

A o cię tak interesuje moje życie seksualne?

życie seksualne to chyba za dużo powiedziane xDDDDDDD

Dla mnie boty to synonim bezguścia chociażby dlatego, że gardzą japońskimi gierkami.

paczta go jaki niejanusz w niszowe gierki gra a platynka the order to przypadkiem wpadła :yao:

3VKrucP.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Może dlatego, że lemonka był za smarkaty na takie tematy, ale widać, że Ty to niezły ruchacz jesteś.

Opublikowano

Jak pachnie?

Opublikowano

w 8h20 minut platyna w orderku. nieźle jak na 1,5 przejścia gry, pewnie z poradnikiem na youtubie

Opublikowano

remaster, driveclub, order - typowy posiadacz ps4 bedacy fanem japonszczyzny

Opublikowano

amster ale schowanie feeda z yt już ci nic nie da i każdy widział, że jestes stulejarzem z gumową lalą xd

Opublikowano

Ale ten 2016 to będzie niszczyciel :obama:

Czemu Crapcom zmienił Onimushy tytuł?  Nawet główny bohater to

Tenkai z Dawn of Dreams, czyli Samonuske Akechi z  poprzednich 3 części

Opublikowano

remaster, driveclub, order - typowy posiadacz ps4 bedacy fanem japonszczyzny

Nie ma to jak na podstawie 0,5% aktywności osądzać w jakie ktoś gra gry. Manipulacja godna TVN.

amster ale schowanie feeda z yt już ci nic nie da i każdy widział, że jestes stulejarzem z gumową lalą xd

Jeszcze takich nie ma które spełniałyby moje standardy.

btw. widzę, że sprawia wam przyjemność gnębienie innych ludzi w internecie tylko dlatego, że wolą inną konsole niż wy. Nie dziwię się, że już prawie nikt nie chce tu z wami pisać.

Forum PSX - ostatnie getto xbotów w Polsce :D Powinno was się odgrodzić i zachować ku potomności jako skansen.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Takich jak ty i tych innych oszołomów z gejonly powinno się odgrodzić i zamknąć w specjalnej placówce. 

Opublikowano

Bluber Ty bocie XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

tak, my jesteśmy poyebani, a fantom do ćwiczenia pierwszej pomocy przebrany za japońską dziewczynkę sam sie zalajkował na you tubie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.