Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Było okej. Aż nie spodziewałbym się po MTV tak przyjemnego serialu. Zaskakująco ciekawie wykorzystano w serialu nowoczesną technologię (social media, YouTube, bajery w smartfonach itd) w połączenia z motywami klasycznych Krzyków. dla fanów slasherów pozycja raczej godna polecenia. Podobno szykuje się drugi sezon. :)

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Odcinek lepszy niż początek poprzedniego sezonu. Wciąż ten sam klimacik dzisiejszych czasów, Jutuba i podkastów, smartfonów, są hAmerykańskie dzieciaki... Fajnie się to ogląda choć głowy nie urywa. Będę oglądał dalej.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Pierwszy odcinek zapowiada po prostu więcej tego samego, powtórkę z rozrywki z paroma nowymi postaciami i zmianami na płaszczyźnie teen dramy. Mam obawy, że formuła może zacząć lekko nudzić... :/

Aczkolwiek pewnie kiedyś limit nastolatków do wymordowania w tym ich miasteczku się wyczerpie :P

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

No niby racja, niczego innego :dunno:

Liczyłem na jakieś zaskoczenie i nie dostałem go, no ale wszak cały sezon przed nami. Mam nadzieję, że scenarzyści coś interesującego wykminili :)

Opublikowano
  • Autor

Ale w tym epie mnie trochę zniesmaczył motyw tego

gościa, co go morderca porwał. Zamknął w stodole, koleś wziął kilof i rozwalił drzwi, potem wszedł ten killer i nasz bohater już nie mógł mu kilofem przywalić tylko zaczął dramatycznie uciekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

3 ep wyleciał z dysku a w głowie trochę został bo fajnie się to ogląda. Trzeba trochę oko przymknąć bo jest naiwnie itp ale mnie bawi.

Opublikowano

W sumie to taki dobry, niezobowiązujący serial na lato - z nudów można oglądać :) Dziś zmęczyłem dopiero drugi ep i wszystko nadal leci według schematu z pierwszego sezonu, tj. killer zostawia kolejne tropy, nim znów kogoś porwie\zwabi w pułapkę i ukatrupi, a reszta obsady tymczasem popada w coraz większą paranoję, rzecz jasna w przerwach od myślenia z kim by tu teraz zaliczyć numerek. No, przynajmniej większość :P Oh, wait, to teen slasher, czyli wszystko pasuje. :)

Fajnie byłoby, gdyby zmienili miejscówkę. Mam wrażenie, że chyba wszystko już w tym miasteczku widziałem. Ekipka mogłaby sobie pojechać gdzieś na wycieczkę i tam dopiero rozwinęłaby się akcja, coś jak w Until Dawn. Myślę,  że mogłoby być duużo ciekawiej.

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hej hej ale 4 ep trochę rozwalił. :D Nie mogę się doczekać tego, co wymyślą dalej.

6 ep to jest to, bardzo mi się podoba w jakim kierunku idą bohaterowie.

Edytowane przez 2razyjot

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

I jak tam ten drugi sezon wyszedł całościowo? Ja odpadłem chyba po czwartym odcinku - stwierdziłem, że za dużo tych seriali i coś trzeba odpuścić. :dunno:

A dziś widzę, że pojawił się odcinek specjalny z okazji Halloween: S02E13

Opublikowano
  • Autor

Za mało czasu na oglądanie. Wyjdą ze 2 całe sezony to zobaczę, pierwszy był przyjemny.

Opublikowano

Nawet się uśmiałem jak w pierwszym sezonie, koleś leży połamany i mówi, że teraz to tylko musi subować Netflixa i oglądać seriale. A przecież ja to oglądam na Netflixie! :)