Opublikowano 28 lipca 20159 l Serial od HBO = Gwarant Jakosci 7.6 na IMDB ;f Oglada ktos? IMHO swietny serial rozrywkowy z dosc ciekawa obsada i cameo ktore zrobia fanom Footballu Amerykanskiego. Jest wszystko seksy, dzifki, trawki i afery! Polecam Adam Slodowy
Opublikowano 28 lipca 20159 l To to z the rockiem w roli głównej? Zawsze widzę zapowiedzi tego przed i po Detektywie, ale jeszcze sie nie skusiłem.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Naprawde fajny serial,ale jezeli ktos oczekuje czegos wiecej niz glupiej komedii to sie zawiedzie.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Autor Problem jest taki ze znajac NFL to co tam sie odpierdala i jak glupi potrafia byc ludzie uprawiajacy ten wlasnie sport to nie do konca jest to komedia tylko raczej pewnie nawet nie do konca przerysowane realia ( Ostatnie 3 lata w NFL to pobicia, gwalty, egzekucja, wykradanie prezerwatyw z smietnikow zeby zaciazyc, narkotyki kolejne gwalty itd ) . Sezon na pewno skonczy sie jakas Drama nakrecona przez ktoregos z "zawodnikow"
Opublikowano 28 lipca 20159 l Miałem się zabrać za ten serial właśnie, dzięki za przypomnienie. Daję plusa w myślach. Jakby ktoś znalazł gdzieś w necie odcinki to proszę o info, bo na razi bieda. Na cda.pl tylko dwa. . Na serialeonline.pl jest wszystko, ale jeszcze nie sprawdziłem jak działa. Edytowane 28 lipca 20159 l przez krupek1
Opublikowano 29 lipca 20159 l Już ogarnąłem, dzięki. Serial kozak, z miejsca wchłonąłem 3 odcinki, a wszystko się dopiero rozkręca.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Autor Największą wadą tego serialu jest to ze odcinki mają tylko 30 minut
Opublikowano 29 lipca 20159 l No mi to pasuje akurat, nie mam za dużo czasu na seriale, a tak sobie zawsze gdzieś wcisnę jeden, albo dwa. Mnie martwi, że zaraz obejrzę wszystkie dostępne i będzie trzeba czekać na nowe.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Autor Sezony beda mialy tylko 10 odcinków więc i tak sezon się zaraz będzie konczyel w sam raz luźny serial na wakacje.
Opublikowano 29 lipca 20159 l a to w ogóle jest taka hehe beczunia jak entourage czy jednak bardziej osadzone w rzeczywistości i z elementami dramy? bo nie powiem zainteresowało mnie to i nawet wrzucałem pierwszy trailer na foruma.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Problemy murzynów, kasa, ruchanie itd. Mi najbardziej odpowiada ta sportowa otoczka i Dwayne Johnson, bo fajnie gra.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Tez po pierwszym epku. Widac lape Dwejna i Wahlberga. Podoba mi sie bardzo.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Zapowiedz Finalu. I trzeba bedzie czekac prawie rok na kolejny sezon https://www.youtube.com/watch?v=b03NDGKPcVA Edytowane 17 sierpnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Po 9 odcinkach dochodzę do wniosku, że ten serial jeszcze nie miał żadnego słabego momentu, no majstersztyk. Oczekiwanie na nowy sezon będzie bolesne...
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Autor No ja wlasnie po pracy bede sie bral za odciniek 9 i powoli zaczynam sobie zdawac spraw z tego ze to koniec Nie pamietam czy kiedys w okresie letnim ogladalem lepszy serial.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Autor No i koniec Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Dokładnie. Mam jeszcze dwa odcinki. Rewelacja. Ale cholera za krótkie
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l No i koniec Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada. Na HBO nie ma przerw na reklamy podczas seriali wiec w gre wchodzi tylko 30min albo 60min.