Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Serial od HBO = Gwarant Jakosci 7.6 na IMDB ;f

Oglada ktos? IMHO swietny serial rozrywkowy z dosc ciekawa obsada i cameo ktore zrobia fanom Footballu Amerykanskiego. Jest wszystko seksy, dzifki, trawki i afery!

Polecam Adam Slodowy 

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 10 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwiastun 2 sezonu   https://www.youtube.com/watch?v=taMDXh7yBIA

• No drugi odcinek bardzo dobry. Ogólnie cały motyw ze sprowadzeniem drużyny NFL do Vegas bardzo mi się podoba.

• Mnie też, ale bardziej dupa Spencera, którą szturchał.

Opublikowano

To to z the rockiem w roli głównej? Zawsze widzę zapowiedzi tego przed i po Detektywie, ale jeszcze sie nie skusiłem.

Opublikowano

Naprawde fajny serial,ale jezeli ktos oczekuje czegos wiecej niz glupiej komedii to sie zawiedzie.

Opublikowano
  • Autor

Problem jest taki ze znajac NFL to co tam sie odpierdala i jak glupi potrafia byc ludzie uprawiajacy ten wlasnie sport to nie do konca jest to komedia tylko raczej pewnie nawet nie do konca przerysowane realia ( Ostatnie 3 lata w NFL to pobicia, gwalty, egzekucja, wykradanie prezerwatyw z smietnikow zeby zaciazyc, narkotyki kolejne gwalty itd ) . Sezon na pewno skonczy sie jakas Drama nakrecona przez ktoregos z "zawodnikow" 

Opublikowano

Miałem się zabrać za ten serial właśnie, dzięki za przypomnienie. Daję plusa w myślach.

Jakby ktoś znalazł gdzieś w necie odcinki to proszę o info, bo na razi bieda. Na cda.pl tylko dwa.

.

Na serialeonline.pl jest wszystko, ale jeszcze nie sprawdziłem jak działa.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Już ogarnąłem, dzięki. Serial kozak, z miejsca wchłonąłem 3 odcinki, a wszystko się dopiero rozkręca.

Opublikowano

No mi to pasuje akurat, nie mam za dużo czasu na seriale, a tak sobie zawsze gdzieś wcisnę jeden, albo dwa. Mnie martwi, że zaraz obejrzę wszystkie dostępne i będzie trzeba czekać na nowe.

Opublikowano
  • Autor

Sezony beda mialy tylko 10 odcinków więc i tak sezon się zaraz będzie konczyel w sam raz luźny serial na wakacje.

Opublikowano

a to w ogóle jest taka hehe beczunia jak entourage czy jednak bardziej osadzone w rzeczywistości i z elementami dramy? bo nie powiem zainteresowało mnie to i nawet wrzucałem pierwszy trailer na foruma.

Opublikowano

Problemy murzynów, kasa, ruchanie itd. Mi najbardziej odpowiada ta sportowa otoczka i Dwayne Johnson, bo fajnie gra.

Opublikowano

Ten serial jest tak zayebisty, że wciągnąłbym na raz dwa sezony.

Opublikowano

Będzie gdzieś dziś dostępny 8 odcinek, czy trzeba czekać do jutra?

Opublikowano

Zapowiedz Finalu. I trzeba bedzie czekac prawie rok na kolejny sezon :(

https://www.youtube.com/watch?v=b03NDGKPcVA

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Po 9 odcinkach dochodzę do wniosku, że ten serial jeszcze nie miał żadnego słabego momentu, no majstersztyk. Oczekiwanie na nowy sezon będzie bolesne...

Opublikowano
  • Autor

No ja wlasnie po pracy bede sie bral za odciniek 9 i powoli zaczynam sobie zdawac spraw z tego ze to koniec :/ Nie pamietam czy kiedys w okresie letnim ogladalem lepszy serial. 

Opublikowano

No i koniec :( Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada.

Na HBO nie ma przerw na reklamy podczas seriali wiec w gre wchodzi tylko 30min albo 60min.