Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Serial od HBO = Gwarant Jakosci 7.6 na IMDB ;f

Oglada ktos? IMHO swietny serial rozrywkowy z dosc ciekawa obsada i cameo ktore zrobia fanom Footballu Amerykanskiego. Jest wszystko seksy, dzifki, trawki i afery!

Polecam Adam Slodowy 

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwiastun 2 sezonu   https://www.youtube.com/watch?v=taMDXh7yBIA

• No drugi odcinek bardzo dobry. Ogólnie cały motyw ze sprowadzeniem drużyny NFL do Vegas bardzo mi się podoba.

• Mnie też, ale bardziej dupa Spencera, którą szturchał.

Opublikowano

To to z the rockiem w roli głównej? Zawsze widzę zapowiedzi tego przed i po Detektywie, ale jeszcze sie nie skusiłem.

Opublikowano

Naprawde fajny serial,ale jezeli ktos oczekuje czegos wiecej niz glupiej komedii to sie zawiedzie.

Opublikowano
  • Autor

Problem jest taki ze znajac NFL to co tam sie odpierdala i jak glupi potrafia byc ludzie uprawiajacy ten wlasnie sport to nie do konca jest to komedia tylko raczej pewnie nawet nie do konca przerysowane realia ( Ostatnie 3 lata w NFL to pobicia, gwalty, egzekucja, wykradanie prezerwatyw z smietnikow zeby zaciazyc, narkotyki kolejne gwalty itd ) . Sezon na pewno skonczy sie jakas Drama nakrecona przez ktoregos z "zawodnikow" 

Opublikowano

Miałem się zabrać za ten serial właśnie, dzięki za przypomnienie. Daję plusa w myślach.

Jakby ktoś znalazł gdzieś w necie odcinki to proszę o info, bo na razi bieda. Na cda.pl tylko dwa.

.

Na serialeonline.pl jest wszystko, ale jeszcze nie sprawdziłem jak działa.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Już ogarnąłem, dzięki. Serial kozak, z miejsca wchłonąłem 3 odcinki, a wszystko się dopiero rozkręca.

Opublikowano

No mi to pasuje akurat, nie mam za dużo czasu na seriale, a tak sobie zawsze gdzieś wcisnę jeden, albo dwa. Mnie martwi, że zaraz obejrzę wszystkie dostępne i będzie trzeba czekać na nowe.

Opublikowano
  • Autor

Sezony beda mialy tylko 10 odcinków więc i tak sezon się zaraz będzie konczyel w sam raz luźny serial na wakacje.

Opublikowano

a to w ogóle jest taka hehe beczunia jak entourage czy jednak bardziej osadzone w rzeczywistości i z elementami dramy? bo nie powiem zainteresowało mnie to i nawet wrzucałem pierwszy trailer na foruma.

Opublikowano

Problemy murzynów, kasa, ruchanie itd. Mi najbardziej odpowiada ta sportowa otoczka i Dwayne Johnson, bo fajnie gra.

Opublikowano

Ten serial jest tak zayebisty, że wciągnąłbym na raz dwa sezony.

Opublikowano

Będzie gdzieś dziś dostępny 8 odcinek, czy trzeba czekać do jutra?

Opublikowano

Zapowiedz Finalu. I trzeba bedzie czekac prawie rok na kolejny sezon :(

https://www.youtube.com/watch?v=b03NDGKPcVA

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Po 9 odcinkach dochodzę do wniosku, że ten serial jeszcze nie miał żadnego słabego momentu, no majstersztyk. Oczekiwanie na nowy sezon będzie bolesne...

Opublikowano
  • Autor

No ja wlasnie po pracy bede sie bral za odciniek 9 i powoli zaczynam sobie zdawac spraw z tego ze to koniec :/ Nie pamietam czy kiedys w okresie letnim ogladalem lepszy serial. 

Opublikowano
  • Autor

No i koniec :( Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada.

Opublikowano

No i koniec :( Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada.

Na HBO nie ma przerw na reklamy podczas seriali wiec w gre wchodzi tylko 30min albo 60min.