Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Featured Replies

Opublikowano

Rayos nie łam się, jeszcze Cię docenią ;-) Właśnie apropo tych ikonek z TriForce Heroes, na trailerkach mam wrażenie jakby było ich zbyt mało na to co jeden gracz chciałby przekazać daną informację drugiemu. Dalej twierdzę iż mały chat-box by się przydałby i byłby dość funkcjonalny (w serii MH mamy również gotowe teksty co bardzo się przydaje). 

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

jest mały i trzeba kombinować, ale IMO daje radę. Dzięki temu nie podrzuca od razu informacji drugiemu graczowi co robić i jest fun, bo trzeba nadal kombinować :) dzięki temu, jak niedoświadczony gra z kolesiem co już zna na pamięć wszystkie dungeony, może się bawić

Opublikowano

No właśnie jak dla mnie w grze gdzie kooperacja ma kluczowe znaczenie powinna być możliwość pisania długich zdań a nie zrobione na jedno kopyto bo według buraków z Big N "to jest fun jak się cała trójka próbuje w ogóle zrozumieć". Dla mnie to nie jest fun tylko lenistwo i pójście na łatwiznę. Ale jak kiedyś pogram online z obcymi graczami to zmienię zdanie. 

Opublikowano

Mam swoją kopię, jak ktoś chętny na wspólną grę to jak w dym. W singlu uciążliwe jest ciągłe zmienianie postaci, przy multi świetnie się bawię :D

Opublikowano

Ja gram (FC:3840-9135-4426) od piątku ale boję się, że ta gra szybko się znudzi - ciągle te same zagadki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jeszcze nie przeszedłem tych 4 plansz, zatrzymałem się na 2 :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogrywalem demko wczoraj przez około 45 minut. RAZ udało mi się trafić na ekipę, z ktorą można było ukonczyc jakis level. W momencie jak dołacza jakiś z(pipi)any trol który ma radochę przy wyrzucaniu ludzi w przepaść to gra staje się niegrywalna. Bez kumatych znajomych gra musi być straszna :(

Opublikowano

Mi się może z raz trafiła osoba, która by kogoś specjalnie wyrzucała, a grałem kilkanaście godzin. Chyba masz pecha.