Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• maciekww28
    maciekww28

mail

• maciekww28
    maciekww28

robisz confirm z maila i na stronie gigantic masz reedem key - klik, klik i gotowe (przenosi Cię na xbox com i realizujesz kod)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Rowniez dostalem invite. Mialem jedynie chwile aby obczaic (przymusowy) tutorial i tyle na razie.

Troche niska rozdzialka sie wydaje, ale taki urok chyba gierki jest po prostu.

Opublikowano

robisz confirm z maila i na stronie gigantic masz reedem key - klik, klik i gotowe (przenosi Cię na xbox com i realizujesz kod)

Opublikowano

tez juz jestem w zamknietej becie ale znajac moje podejscie do tego typu gier raz odpale i usune

Opublikowano

Wczoraj przez jakies 40min udalo mi sie zagrac jedna gre, MM chodzi z dupy troche.

Jak juz znalazlo to pozniej drop, reconnect fail itd.

Opublikowano

Mnie dwa razy wywaliło z gry podczas przechodzenia tutoriala. Beta jest okropnie niestabilna, ale sama rozgrywka ma spory potencjał. Będę sprawdzać grę co jakiś czas w oczekiwaniu na poprawienie technicznych niedogodności.

Opublikowano

mi sie nie spodobało, nie dla mnie taki "design" gry/świata

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Ja nawet tutoriala nie przeszedłem. Ucina mi jakieś 40% ekranu i za cholerę nawet menu nie ma by ustawić obraz...

Opublikowano

ty nadal na telewizorze hd ready?

• 3 tygodnie później...