Opublikowano 19 grudnia 20168 l I koniec sezonu. IMO całkiem udany. Cliffhanger na siłe zrobiony. Scena godna zapamiętania to chyba 13 ep i powrót do przyszłości . Co się przy tym uśmiałem Z weed rządzi. Edytowane 19 grudnia 20168 l przez Mani
Opublikowano 30 września 20177 l Autor Ciekawe czy w tym roku normalnie napisy będą w miarę szybko. Już nie mogę się seansu doczekać. :)
Opublikowano 30 września 20177 l No wujek dla Ciebie to oby były. Mnie tam nie zależy ;) za chwile seansik. Najgorsze, że nic nie pamietam z 3ciego sezonu..
Opublikowano 28 października 20177 l Jestem po 03x04 i faktycznie takie to jakieś... bez polotu. Czuć trochę, jakby scenarzystom kończyły odjechane, oryginalne pomysły. Niezniszczalne zombiaki, zombie-szczury, cuda na kiju, a mimo to ogląda się to jakoś tak bez przekonania. Humoru też jakby mniej. Odcinek na złomowisku to w ogóle jakaś groteska, w negatywnym sensie niestety. :/Btw. wyjaśnili w ogóle, o co chodziło z UFO w finale 3. sezonu? może niezbyt uważnie oglądałem pierwszy odcinek czwartego, ale nie wyłapałem niczego o tym. Edytowane 28 października 20177 l przez Frantik
Opublikowano 6 listopada 20177 l Autor Mam wrażenie że najnowszy odcinek i wizję Roberty jakoś się z tym wiąże. ;) Nowy ep konkret - wzruszyłem się strasznie. Może teraz sezon nabierze rumieńców.
Opublikowano 8 listopada 20177 l Obejrzałem dopiero epek z ciężarówką. W końcu coś lepiej, dobry prognostyk. :)
Opublikowano 19 listopada 20177 l Autor Nowy odcinek dłużyzna i taki popis braku logiki w scenach, że aż ciężko przymykać oko. W ogóle w tym sezonie strasznie oszczędnie z budżetem aż kłuje w oczy. Poprzednie lepiej mi wchodziły i wydawały się mniej niskobudżetowe.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Coś w tym jest. Czuć budżetowość ostro i nie do końca w tak przaśny, pozytywny sposób jak w poprzednich sezonach. Sam obejrzałem dopiero ep. 4x07, który był w końcu jakoś oryginalniejszy od większości poprzednich, acz sam w sobie był jednym wielkim puszczeniem oczka do fanów twórczości Insane Clown Posse - składu, który raczej nie jest szerzej znany poza USA, choć żaden ze mnie znawca horrorcore i mogę się mylić. Ot, fajny smaczek, o ile się wie o co chodzi. Edytowane 25 listopada 20177 l przez Frantik
Opublikowano 26 listopada 20177 l Autor Ale napisów nie było. Nowy ep bardzo spoko. Więcej akcji i zaczyna się robić ciekawie. Czarna tęcza Edytowane 27 listopada 20177 l przez JJoker Twoja stara 111
Opublikowano 28 listopada 20177 l Ważne informacje (ważniejsze zapewne niż Mesjasz Murphy) zapisane na dyskietkach 5,25. Śmiechłem. No ale dobrze niech już ciągną ten wątek może coś z tego będzie. Szkoda, że smerfetki już nie ma. No i niech wraca Addy bo pani żołnierz to średnio pasuje. Edytowane 3 grudnia 20177 l przez Mani
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 10 ep przegadany i momentami wiało nudą. -__-Ano, właśnie go obejrzałem i zupełnie nie wiem co to miało być. Zapychacz najgorszego sortu, w dodatku czułem się, jakbym coś przegapił - z jakiej paki znaleźli się gdzieś, nie wiadomo gdzie z pianą z kąpieli wokół?
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Autor To wyjaśnili że radioaktywny opad bo nuklearne zapasy jakiegośpaństwa uległy zniszczeniu? Coś w ten deseń było. Nie zmienia to faktu, że najsłabszy ep w sezonie dotychczas.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l W sumie każdy ep z tymi 2 daunami jest słaby. Jak ich tylko zobaczyłem to wiedziałem, że strace 45 minut.
Opublikowano 16 grudnia 20177 l Ja to w ogóle o nich zapomniałem. Ogólnie to często wyciągają postaci czy miejscówki nawet z kilku sezonów do tyłu. Niby jak to wszystko pamiętać przy oglądaniu masy innych seriali? Btw: Piąty sezon zamówiony. Edytowane 16 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 18 grudnia 20177 l I pomyśleć, że będzie 5 sezon. Pamiętam jak wkręciłem sie w 1szy sezon i myslałem, ze serial dostanie cancel'a a tu prosze. Still alive. Jestem 2 odcinki w plecy bo trzeba bylo genialnego egzorcyste obejrzeć wpierw.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l No nie powiem, dwa ostatnie odcinki mi się podobały, a twist w finale niby prosty, ale zagrał. Jestem ciekaw, jak to wszystko potoczy się teraz dalej.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l A ja dopiero zaczynam drugi sezon na netflix, mam nadzieje że dodadzą kolejne sezony bo są tam tylko dwa.